En Potty Training Expert svarer på dine spørsmål

Innhold

Savnet vår onsdagsklubben med potty trening ekspert Fi Star-Stone? Ikke bekymre deg, du kan få tak i alle de rådene hun delte her

Hver uke på mor og baby tar du med på onsdagens lunsjklubb - en sjanse til å få strålende råd til foreldrespørsmål fra en toppekspert.Denne uken var barnehageekspert Fi Star-Stone i standby for å svare på dine spørsmål.Mum-of-Two Fi er en kvalifisert barnehage sykepleier med over 22 års erfaring og et kringkastingsprogram, blogger og redaktør av foreldresiden Childcare Is Fun og forfatter av The Baby Bedtime Book. Hennes kvalifikasjoner omfatter to Diplomer (en i Nursing Nursing og en i barndomsstudier) og en grad i barne- og ungdomsstudier. Fi har også trening sertifikater i baby tegn, søvn trening, sport for barn, vitenskap for barn, trening spesielle behov og amming støtte.Hvis du savnet chatten, er det som skjedde ...Min lille vil bare bruke en bleie for poo's - hjelp! Fi: Jeg sier ofte 'poo er spesiell' og det er det egentlig. Det er et stort øyeblikk når de klarer å pote på toalettet. Det er en ganske annen følelse å gå i en bleie eller pull-ups. Jeg vil foreslå å gå på toalettet når han trenger et pute og la ham gjøre det i hans bleie der enten står eller ideelt sett sitter på loo og gradvis fortsetter med det. Prøv å ikke bekymre deg - det er et enormt vanlig problem, og et spørsmål jeg blir spurt ganske mye gjennom min gratis foreldre rådgivningstjeneste.

LES: BESTE POTTY-OPPDRAGSPRODUKTER - Moren & BABY TILBYR KORTLISTESelv om han fortsatt våkner vått hver morgen, vil min treårige sønn ikke ha på seg nighttime bleen og prøver å ta den av hele tiden. Skal jeg begynne å våkne ham opp for å gå på toalettet?Fi: Å ta av bleien er et tegn han er klar til å prøve nattetidsopplæring. Nattetoalettopplæring er ganske forskjellig fra dagtidstrening, og mange små tar litt tid å være tørr om natten. Hvert barn er annerledes! Bare fordi de er tørre og har vært tørre om dagen, betyr det ikke at de skal være tørre om natten. Jeg løfter mine to når jeg går i seng fordi de er veldig dype sveller og hvis jeg ikke løfter dem, har de sannsynligvis en ulykke. Invester i en god madrassbeskytter eller sengematte. Også hvis han virkelig hater bleier - prøv noen pull-up stil nattbukser. De har tegn på dem og holder mer væske enn bleier for eldre barn.

LES DET: 14 SOM SOM ER SIKKERT HAPPEN NÅR DU ER PLEKSOPLEVELSE Min sønn var tre i oktober og har ingen interesse for potetopplæring. Han vet hvordan man skal telle opp til 30, si alfabetet og flere ord for hvert brev og er veldig sosial, utgående og nysgjerrig. Men han skjuler potten, hater toalettet, og vi kan ikke engang nevne emnet. Jeg ville at han skulle begynne barnehagen neste år, men jeg begynner å føle meg som en fiasko. Eventuelle råd, vær så snill?Fi: For det første er du ikke en feil. Jeg har sagt ovenfor (og alltid si) det er et barn som ikke er en alder ting, og det er ikke noe poeng å starte før den lille er virkelig klar. Det gjør det mer stressende og rotete enn det må være. Som alle utviklingsstadier er det ikke en konkurranse. Ikke vær panikk hvis barnet ditt fortsatt er i bleier når andre ikke er, spesielt hvis de fortsatt er veldig unge. I min erfaring starter toalettopplæring mellom 2,5 år og 3,5, noen ganger til og med over fire år. Det er en stor aldersforskjell, så slut på å bekymre deg. Begynn å se på toalettopplæringsbøker (min favoritt er 'Moleen som visste at det ikke var noe av hans virksomhet') og også snakke om å gå på toalettet. Det får ham til å tenke og forholde seg til toalettet med den fysiske følelsen av weeing og pooping.

LES: HVORDAN SKJER DU TROTT PÅ EN UkeMin sønn, som er tre, fikk veldig god bruk av potten, men har nylig hatt mange ulykker, selv når vi er i huset. Han gjør det også når jeg har krysset på ham eller han har vært stygg så jeg lurer på om det er en oppførselsting?Fi: Småbarn kan ha ulykker når de er kryss eller bekymret, de har også mange ulykker hvis de ikke er klare. La oss innse det, poos og vær i bukser er ikke moro å forandre, og ikke moro å føle deg hvis du er liten! Så gjør det ikke til en stor sak hvis ulykker skjer.Har du prøvd å bruke toalettet i stedet for potten? Noen ganger når nyheten om toalettopplæring har slitt seg, blir de lei, så det handler om å sette moroa tilbake i det! Gjør det mer moro ved å kjøpe favoritt-TV-tegn bukser, farger eller noe fabelaktig, da disse ofte kan motvirke ulykker. Snakk om buksene også. For eksempel "La oss huske å ikke våte Bob byggeren på buksene dine". Endelig, prøv å ikke bekymre deg, toalettopplæring kan ofte være vanskelig - ved å holde det kult og gjøre det gøy med mange belønninger og ros og gjør det spennende, vil det gjøre det mindre stressende for dere begge. !

LES: DOSEN OG DON'TS FOR BEDWETTING Min sønn er nesten tre og han er potty trent fra to år og syv måneder med hensyn til weeing, men han vil ikke pose på toalettet og løper rundt på tiptoes ber om en bleie og vil bli veldig opprørt hvis han blir bedt om å bruke toalett. Vi har latt ham bruke bleien som ikke vil gjøre det til et stort problem, men vil han bare bruke toalettet når han er klar?Fi: Du gjør det rette! Jeg sier ofte 'poo er spesiell' og det er det egentlig. Det er et stort øyeblikk når de klarer å peke på toalettet. Det er en ganske annen følelse å gå i en bleie / pull ups. Jeg vil foreslå å gå på toalettet når han trenger et pute og la ham gjøre det i hans bleie der enten står eller ideelt sett sitter på loo og gradvis fortsetter med det. Prøv å ikke bekymre deg - det er et enormt vanlig problem.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar