En positiv av å være en eldre mamma? Å ha et barn senere betyr at du kan leve lengre

Innhold

Ny forskning har vist at kvinner som fødes senere i livet, kunne leve lenger

Hvis du har holdt av å ha barn og er lei av de negative overskriftene, er det en god bonus å holde av med at barna nettopp har kommet til lys. Forskere analyserte data fra en sosial og genetisk undersøkelse kalt Long Life Family Study, som så på 551 familier med levende medlemmer. Ekspertene anslått alderen at 462 kvinner hadde sitt siste barn og hvor lenge hver av kvinnene bodde.

Kvinner som har fått barn etter at de er 33 år, er dobbelt så sannsynlig å nå 95 som kvinner som fødte for siste gang i alderen 29 år

Og de fant kvinner som har fått barn etter at de er 33 år, dobbelt så sannsynlig å nå 95 som kvinner som fødte for siste gang i alderen 29, har eksperter sagt.Åpenbaringen kommer fra forskning, publisert i overgangsalderen: Journal of the North American Menopause Society, og ledet av Dr. Thomas Perls fra Boston University Medical Center. "Hvis en kvinne har disse varianter, kan hun reprodusere og bære barn i lengre tid, og øke sjansene for å overføre gener til neste generasjon," sier Dr Perls. «Denne muligheten kan være en anelse om hvorfor 85 prosent av kvinnene bor i 100 eller flere år mens bare 15 prosent av mennene gjør det. 'Men Dr Perls sier at studienes funn ikke skal oppmuntre kvinner til å vente på å få barn i en eldre alder, bare å "forbedre sine egne sjanser til å leve lenger."'Alderen i slutten av fødselen kan være en grad av aldringsindikator,' sier han. 'Den naturlige evnen til å få et barn i en eldre alder indikerer sannsynligvis at en kvinnes reproduktive system aldrer sakte, og der er også resten av kroppen hennes.'Nylig statistikk har vist at flere kvinner i Storbritannia har barn over 50 enn noen gang før. Hvor gammel var du da du hadde din første baby? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar