En plantebasert protein shake oppskrift som fungerer for veganer

Innholdsfortegnelse:

En plantebasert protein shake oppskrift som fungerer for veganer - øVELSER 2023
En plantebasert protein shake oppskrift som fungerer for veganer - øVELSER 2023
Anonim

Protein shakes er en stift av mange treningsdags dietter, og de gjør også veien til det vanlige. Men hva om du vil ha en riste som er full av godhet med et anstendig proteininnhold uten å måtte skure noe pulver eller få kyr involvert? Du lager en av DW Fitness ernæringsekspert Carly Tierneys favoritt plantebaserte protein shakes.

ingredienser

190 ml soyamelk 1 msk nøttersmør 1 msk chia frø

Alt du trenger å gjøre er å blande.

Bruk en naturlig nøtsmør (hvor den eneste ingrediensen er mutteren selv) for å unngå tilsatt sukker eller usunn fett. Soya melk er naturlig høy i protein (men ikke så høy som kumelk melk), som er nøtter og chia frø, som kombinerer å gi rundt 12g protein i en servering av denne risting. I tillegg vil det bli deilig. Mørtsmør gjør alltid ting deilig.

Du kan bytte soya melk til andre plantebaserte melker, men det vil drastisk kutte ned mengden protein i risten. Hvis du er glad for å drikke kumelk melk, bruk det i stedet for å få proteinverdien per porsjon opptil 27g.

ANBEFALT: Protein Shake Oppskrifter

Hvis du ønsker å spice opp denne protein shake, prøv å eksperimentere med noen av disse ekstra ingrediensene foreslått av TrenerSøsters tittel, Menns Fitness.

Muskat

Jordnøtt muskulatur beholder fiberinnholdet for å hjelpe fordøyelsesprosessen, og hjelper deg med å absorbere alle andre næringsstoffer i din riste.

Kanel

Det søte krydderet reduserer hastigheten der magen tømmes etter måltider, og reduserer økningen i blodsukkeret etter å ha spist. Det har også antiinflammatoriske fordeler.

ingefær

Føler seg litt lurt etter en tøff trening? Ginger vil bosette seg i magen. Følelse under været? Det vil fremme sunt svette for å skylles ut.

Maca

Også kjent som peruansk ginseng, hjelper denne relativen av radisen med å regulere ditt endokrine system, for bedre energi, søvn og humør.

Spirulina

En form for alger, i tørket pulverform, er omtrent 60% protein - pluss det har en shedload av vitaminer og mineraler for bedre immunitet.

Populært emne