En Ny Rowing Gym Utfordring For En Ny Rowing Konkurranse

To tusen meter er den klassiske rodeavstanden, både i treningsstudioet og på vannet, men British Rowing lanserer et nytt løp i år, kalt Power8 Sprints. Det er en all-out dash for linjen over 350m som er nærmest vi vil sannsynligvis komme til vannlevende menneskeskapte dragracing.

Det første møtet er 22. juli i Bristol, hvor åtte lag som representerer engelske byer, vil gå head-to-head i en knockout-turnering. Det bør være verdt å dukke opp for atmosfæren alene. Trener hadde sjansen til å høre fra olympisk gullmedalje Mark Hunter, som er veldig mye ombord med det nye formatet. «Når du ser på normal racing, forsvinner den ut av syne,» forteller Hunter, »men å ha noe kort og søtt der folk kan være på hver side av bankene, nær handlingen, kan du skape den støy og følelsen av spenning. ”

Så hvordan vil det være å roe denne avstanden? "Det er spennende, det er ren adrenalin," sier Carly Morris fra Manchesters mannskap. "Lengden på dette løp er det du vanligvis trenger for å få en båt til fart i et hodekjøring eller en regatta. Du gjør de første 500m med høy hastighet for å få så mye strøm som mulig, så sett deg der og hold det for resten av løpet før du henter det opp igjen i løpet av de siste 500m. Dette er bare en eksplosiv 30 slag, flatt ut. "

"En feil og det er over," legger Hunter. "Løpet tar mindre enn et minutt, så du har ingen sjanse til å si det riktig."

Før den store dagen holder British Rowing Power8 Sprints Gym Challenge, en sjanse til å logge din (eller lagets) beste tid på en robotteknik over 350m og kanskje vinne noen britiske Rowing Mizuno-sett eller en tur til den første hendelsen. Bare gi avstanden en sprekk, eller takle den som et lag med to menn og to kvinner som alle rager 350m hver, den ene etter den andre, og laster opp tiden til Power8 Sprints Gym Challenge-siden.

Hvis du ønsker å øke din sjanse til å toppliste på leaderboardet ved å trene for å forbedre din tid, spurte vi Hunter og Morris for deres tips.

Slik spiker du 350m på Rower

Noen grunnleggende tips for å starte. "Jeg ser alltid at folk smaker motstanden opp til nivå ti," sier Hunter. "Hvis maskinen er i god nick, vil vi normalt være på et sted mellom tre og fem. Da dette er en eksplosiv ting, kan du sette den opp litt høyere. "

Å få fotstilling riktig er avgjørende. "Du ser ofte folk som ikke justerer føttene til riktig høyde for kroppen deres for å sikre at de kan glide riktig," sier Hunter. Pass på at stroppene er over ballene på føttene, og i startposisjonen er dine skinn vertikale.

Her er noen gode nyheter: du trenger ikke å tilbringe timer med å forfinne teknikken din. "Fordi det er en sprintavstand på en statisk maskin, prøver du bare å få så mye kraft og effekt som mulig," sier Hunter. "Bare vær sikker på at du har den grunnleggende teknikken riktig - du smaker ikke knærne med håndtaket, og du kan faktisk bruke bena, ryggen og gluten til rett tid. Mange mennesker åpner ryggen når de går flatt ut, slik at de faller av setet. Derfor er sekvensen så viktig - kjører på riktig måte og riktig fase. "

"Koble gjennom kjernen din," forklarer Morris. "Kjernen din er den viktigste delen av sekvensen fordi den knytter bena til overkroppen."

Se relaterte Fem tips for å forbedre din Rowing TechniqueRowing Machine trening for fett tap, plus å bygge muskel, fart og utholdenhetThe Ultimate 2K Rowing PlanThe Best Rowing Machines av 2018

For å forbedre kraften anbefalte Hunter to økter på roboten. Den første 45 minutters treningen består av to sett med intervaller, ett minutt på, ett minutt unna, med en fem minutters hviling mellom settene.

Den andre er ti reps av kraftige ti sekunders bursts med 20 sekunders hvile etter hver arbeidsperiode. "Det som kan skje når du går fort er at folk mister styrken - så de går fort og lys - men nøkkelen her er å gå fort og sterk," forklarer Hunter, "effektivt holder strømmen i hvert slag."

Borte fra roveren er Hunter en fan av Wattbike. "Du kan gjøre eksplosive ting der," sier han. "Det er en flott maskin å bruke."

"Fartlek trening er også bra," sier Morris, "spesielt for en tyngre person som ikke nødvendigvis klarer å løpe. Jeg gjør normalt en to minutters kjøretur, ett minutts gange, et minutts strømforbruk og roter i 60 minutter. Det er mer utholdenhetsbasert, men det hjelper deg med å bli slank og mentalt tøff. Kjører i 60 minutter er ikke for alle, men hvis du kan tåle det, så kan det presse deg for den brasten og hjelpe deg å tåle "Jeg jobber hardt her" smerte i sprintdelen. "

"Jeg tror det er mulig å oppnå ganske mye i en måned hvis du overvåker nøyaktig hva du gjør," legger Morris. "Det inkluderer å overvåke nøyaktig hva du spiser for å se hva som brenner deg bedre og har innvirkning på resultatene dine. Jeg finner noen ganger at hvis jeg spiser en søtpotet om morgenen, vil jeg gjøre det veldig bra, og neste morgen vil jeg ha en banan og min ytelse er betydelig lavere. Alt dette gjør en forskjell. "

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar