En ny maternity klær Range Hits High Street ...

Innhold

Sliter med å finne rimelig graviditetsklær? Se ikke lenger. Supermarkedskjeden Aldi har avslørt sitt første ever maternity-sortiment - og det er fylt med prissettede stilarter

Du vil ikke bare kunne hente matvarebutikken din i Aldi nå - du vil kunne legge til din barnehage garderobe når supermarkedet har lansert en ny graviditetsmote. LES: DE HØYESTREET MATERNITETSMERKENE DU TRENGER Å VITE OM NÅ DU ER VÆRTIGUtvalget inkluderer fem maternity garderobe nødvendigheter - et par leggings, en sykepleie bh, en fôr toppen, en fødselsdräkt kjole og en mønstrede endring pose.

LES: KATE MIDDLETON'S PREGNANCY STYLE FILDet er også noen fargevalg. Wrap-rundt kjolen er tilgjengelig i marine og burgunder i størrelser 10-16, leggings i svart og marineblå i størrelser små til store og fôringstoppen i rød og svart i størrelser 10-18. Og det vil ikke sette deg tilbake mye heller, da kostnaden for de fem produktene kommer til bare £ 50.95.

LES: BEST-DRESSED CELEBITY BABY BUMP ALERT! Hele serien vil være tilgjengelig for kjøp den 18. september, mens aksjene varer. Hvor er ditt favorittsted for å handle etter fødselsdress? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar