En landsdekkende forsøk vil avgjøre om det er tryggere å indusere mødre til større babyer og levere dem tidlig

En landsdekkende studie av 4000 gravide kvinner på 60 barnehager i hele Storbritannia er på vei for å avgjøre om å levere større babyer tidligere vil forhindre komplikasjoner under arbeidskraft.

Den kliniske studien, ledet av University of Warwick, Universitetssykehuset Coventry og Warwickshire (UHCW) NHS Trust og Perinatal Institute, vil avgjøre om det vil være å foretrekke å indusere en tidligere fødsel, i stedet for å la mødre av større babyer gå på full sikt.

"I tillegg til å være ekstremt traumatisk og smertefull for moren, kan det føre til at barn blir født med forhold som Erbs parese, skyldes neseskader i nakken under fødselen."

En baby som er større enn spådd av en mors størrelse, kan forårsake komplikasjoner ved fødselen. En av de store problemene knyttet til å levere en større baby, er å levere skuldrene etter at hodet har kommet ut.

Professor Siobhan Quenby fra Warwick Medical School, University of Warwick og UHCW NHS Trust sa: "I tillegg til å være ekstremt traumatisk og smertefull for moren, kan det føre til at barn blir født med forhold som Erbs parese, skyldes skade på nerver i halsen under fødselen. Denne tilstanden kan svekke bruken av en babyens arm, som i noen tilfeller ikke kan rettes. "

Hvordan vil studien gjøre en forskjell?

Størrelsen på en baby kan forutsies ved rutinebåndsmålinger av den gravide kvinnens mage etterfulgt av en ultralydsskanning dersom et problem mistenkes. Teamet skal gjennomføre en undersøkelse på 4000 graviditeter på 60 barnehager i England når barnet i livmorene mistenkes å være større enn gjennomsnittet og dermed potensielt utsatt for problemer med leveranse av skuldrene under fødselen.

Teamet skal gjennomføre en undersøkelse av 4000 graviditeter på 60 barnehager i England.

Mødre som samtykker i å bli en del av rettssaken, vil tilfeldigvis bli tildelt enten en tidlig induksjon av arbeidsgruppe, med sikte på å bli levert på rundt 38 uker, eller en kontrollgruppe hvor omsorg er som normalt og arbeidet ventes å starte naturlig. Teamet vil da se på om det som følge av tidligere fødsel var færre komplikasjoner som vanskeligheter med å levere skuldrene.

Studien vil bidra til å avgjøre hva den sikreste metoden er å ta vare på graviditeter der på grunn av den store størrelsen på baby komplikasjoner kan oppstå under arbeidskraft. Stien går over tre og et halvt år.

En mamma erfaring

Vi snakket med mamma Jackie Dewdney, hvis sønn lider av Erbs parese som følge av en vanskelig fødsel. Jackie forklarer hvordan hennes sønn Samuel veide 9lb 14oz da han ble født - noe som er mye større enn forventet.

"Om lag tre timer i arbeidskraft de siste 20 minuttene visste jeg at det var problemer da jordemor sa at han var" turtling "som hodet hadde levert, men skulderen hans ble sittende fast og som et resultat forsvant hodet tilbake i bekkenet mitt

'Mine sammentrekninger hadde mislyktes, så jeg trengte hjelp for å få Samuel ut. Jeg hørte en sykepleier shout "trykk på nødknappen" og jeg var omringet av medisinsk personale som manuelt prøvde å fjerne Samuel. For å få Samuel ut måtte jeg utholde smerten i en dobbel episiotomi - det var jeg kuttet to ganger for å frigjøre ham. Og på grunn av avansert arbeidsfase var det for sent å gi meg en bedøvelse, så jeg hadde bare gass og luft. Min mann Adrian som var tilstede sa jeg ga ut stort skrik og jeg tror jeg gikk ut på grunn av smerten.

"Nå i alderen 13 Samuel har fortsatt tilstanden som har påvirket nerver i skulderen. Han er på grunn av en vurdering snart i Leeds, og det er sjanse for en operasjon som vil tillate ham å bruke håndleddet med lettere. Det tar Samuel lenger enn andre barn å utføre daglige oppgaver som å bli kledd og han må ta skriftlige eksamener via datamaskin som han har problemer med å bruke en penn. Andre problemer er å kutte opp mat og sette på et klips på. "

"Da jeg hørte at studien skulle finne sted, var jeg ekstatisk fordi det betydde at noen tok denne tilstanden seriøst og undersøkte måter å hindre andre mødre gjennom det traumatiske arbeidet jeg gikk gjennom. Selv om denne studien forhindrer at en kvinne går gjennom det jeg har, vil det være verdt det.

Les neste: De tidlige tegn på arbeid for å se etter

Vannet ditt går i stykker

Ellers kjent som det øyeblikket saken med fostervann som omgir babyens brudd. Dette kan skje som en all-in-one gush, eller en langsom trickle som varer noen få dager.

Halsbrann lettelse

Når bumpen din vokser, vil babyen skyve magen oppover. Dette tvinger syre i magen i luftrøret og forårsaker halsbrann. I uker før fødsel, vil babyen din falle ned i bekkenet ditt, noe som betyr at du endelig kan få litt lettelse.

Du har ryggsmerter

En smerte i nedre rygg kan bety at babyen din roterer i riktig stilling for arbeidskraft. Dette kan ta noen dager og kan være smertefullt. Sett føttene opp, spør din partner for en rygg og ta et varmt bad for å lindre symptomene.

Du har et "show"

En mucusplugg dekker livmorhalsen din i svangerskapet, og dette kan komme løs opp til noen dager før arbeidet starter. En brun, rosa eller rød-snittet strengete eller geléaktig utslipp, det kan komme ut enten i en klump eller mer gradvis over et par dager. Finn ut alt du trenger å vite om mucuspluggen her.

Dine tepper lekker

Dette kan skje i løpet av de siste ukene av svangerskapet, men du kan legge merke til det i løpet av de siste ukene før babyen din kommer. Mælken du lekker er colostrum, en næringsrik væske som vil nærme babyen din til din riktig melk kommer i et par dager etter fødselen.

Diaré

Hormonene som hjelper livmorskontrakten kan også noen ganger føre til diaré i timene før fødselen.

Hovnet ned nedenfor

Som babyen beveger seg ned i bekkenet, vanligvis rundt uke 37, kan den økte blødstrømmen til dette området føre til at vagina følelsen blir hovnet. Dette er veldig normalt og ingenting å bekymre deg for, men hvis du er ubehagelig, prøv å plassere en ispakke i et tehåndkle og hvile det på området.

Hyppige toalettstopp

En du er sannsynligvis vant til nå, ettersom din voksende støt har presset på blæren de siste månedene, men forvent at de toaletteturer vil øke i de siste ukene av graviditeten når babyen din beveger seg inn i bekkenet ditt.

Plutselig utbrudd av energi

Det er ikke en mange kvinner klager om, men det er vanlig å føle en plutselig utbrudd av energi de få dager før arbeidsstjerner. Få mest mulig ut av det mens du kan!

Vandre annerledes

Som bekkenet vokser for å gjøre deg klar for fødsel, kan dette ofte påvirke måten du går på.

sammentrekninger

Den første tingen å være sikker på er at disse ikke er Braxton Hicks, som føles som smerter i perioden og vil komme og gå, eller sammentrekninger, hvor smerten blir mer intens og lenger som tiden går. Husk at du ikke alltid må gå på sykehus så snart sammentrekningene starter - etablert arbeidskraft er vanligvis når du har tre, en-minutters sammentrekning i løpet av 10 minutter. Når det er sagt, ring alltid din jordmor hvis du er usikker.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar