En mamma visdom: Møt vår nymamma blogger! Brakt til deg av Palmer

I september utstedte M & B en konkurranse om å finne en nymamma blogger, i forbindelse med Palmer's Cocoa Butter Formula, den ledende graviditets strekkmerkemerket i USA.

Vi spurte mødre om å sende oss de må-pass-on rådene de lærte da de ventet barnet deres. Ut av alle de fantastiske oppføringene vi mottok, kom den fra Natasha Corrigan, 24, mor til Isabella, og hun vant et år forsyning av Palmer's goodies og spa-kuponger verdt £ 200.

Her er hennes morsomme og berørende vinnende oppføring:

Å, sommerfuglene, spenningen, frykten - så mange følelser brenner gjennom deg, når pinnen du bare plutselig peed på, forteller deg at du er gravid! Du vokser en baby, en ekte, levende, menneskelig, baby! Det er alle enhjørninger og regnbuer rett?

Det er mange ting jeg skulle ønske jeg hadde kjent om livet med en nyfødt, men la oss begynne med graviditet.

Ahhh, graviditet. Du tenker deg selv glødende, føler de små føttene kittende din mage, endeløs baby shopping, å være en innenlands gudinne og alt er bare perfekt.

Det er en spennende tid, men den eneste måten jeg skulle glø på var hvis noen dypte meg i en glansglass og skjøvet noe falskt solbrent på ansiktet mitt.

Jeg så død ut, håret mitt var flatt, huden min var grå, og la oss ikke glemme å løpe på toalettet hver morgen til morgenkvaliteten.

Å, og føler de små føttene? Vent til du treffer 30 ukers merke, og det føles som om det er en elefant som stamper på organene dine. Å, beklager, tilbake til enhjørninger og regnbuer.

Hvis jeg kunne ha gitt min nylig gravid selv noen råd (som jeg mest sannsynlig ville ha ignorert), ville jeg ha sagt:

  1. Ikke kjøp det latterlig priset soverommet, det vil bli dekket i oppkast fra første gang og bli vokst ut av etter to slitasje.
  2. Kjenn deg selv i kakaosmør til det punktet du glir rundt som et segl. Hvis ingenting annet vil du lukte bra.
  3. Slutte å bekymre deg, få så mye søvn som mulig og nyt graviditetens oppturer og nedturer. Ja, selv om brystet ditt brenner fra halsbrann så ille at du tenker på å ringe brannvesenet, husk at i slutten av det vil du ha et lite menneske å elske for resten av dine dager - den mest givende jobben på planeten (selv når du har lyst til å rive håret ut!).

Graviditet er tøff på kroppen, og alle er forskjellige. For meg var det en tøff tur, men ville jeg gå gjennom den igjen for å få min kjære nå treårige her hos meg? Absolutt.

Forferdelig to er imidlertid en annen reise alle sammen ... lykke til!

Velg riktig Palmer produkt for støt

Palmer's Stretch Mark Cream, £ 3,68

Palmer's Cocoa Butter Formula Smørsmør til Stretch Marks, £ 5,75

Palmer's Cocoa Butter Formula Massasje Lotion for Stretch Marks, £ 5,50

For mer info, besøk lovelytummies.palmers.com og koble med andre mødre på facebook.com/PalmersUK

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar