En mammas visdom: Gratulerer nytt år! Brakt til deg av Palmer

I september vant Natasha Corrigan, 24, mamma til Isabella, tre, en konkurranse om å fungere som M & Bs nymamma blogger, i forbindelse med Palmer's Cocoa Butter Formula, den ledende graviditets strekkmerkemerket i USA.

Her gleder hun seg over 2017 og deler sine tanker om nyårsbeslutninger ...

Så du har kommet gjennom julen og kanskje lagt på noen ekstra pund - nå er det på tide å gjøre løfter om å gjøre noe i det kommende året! Den vanligste oppløsningen er diett, men det er mange andre, fra å bruke mer tid sammen med familien til å komme over en frykt for edderkopper. Hvorfor treffer vi beslutninger? Vel, det har foregått i hundrevis av år og startet som et løfte til gudene om å returnere låneobjekter og tilbakebetale gjeld. Med et sårt hode den første morgenen 2017 ser vi det som en ny start og en tid for en endring!

Vi velger en oppløsning og vi prøver å holde fast ved det. Vel, jeg hater å være bærer av dårlige nyheter, men de fleste svikter innen tre måneder. Sandra, som ga opp sjokolade, kunne ikke motstå sjokoladeknappene hennes to år gamle kastet; Sara lovet 29 sit-ups om dagen for å kvitte seg med mamma-magen, men det var bare for diffcult! Vi svikter noen ganger. Nøkkelen til å lykkes er å holde motivasjon, men det er den vanskeligste delen.

Mammene har mye på tallerkenen deres, fra å gå gjennom frokost til sengetidrutinen. Det kan være stressende, og når lite Sammy spiser kostholdet ditt over teppet, er det lett å føle seg som å kaste i håndkleet. Motivasjonen er tøff. Faktum.

Velg et realistisk mål og start små. Når du treffer hvert mål, vær stolt og feire den. Hvis du har gått ned i vekt, kjøp et par jeans en størrelse mindre enn din juleformat, og arbeid mot å kunne knytte dem opp!

Så lenge du er glad og sunn, er det alt som virkelig betyr noe. Hvorfor ikke velge en familieoppløsning du kan alle gjøre sammen, så du motiverer hverandre og jubler hverandre! Noe så enkelt som å ta en familie tur en gang i uken eller starte en ny hobby. Det er mange ideer på nettet, og jeg er sikker på at du vil finne noe som passer deg. Her er en fantastisk 2017 for alle oss mødre!

>> LES NATASHAs FØRSTE BLOGG

>> LES NATASHA'S CHRISTMAS BLOG

Velg riktig Palmer produkt for støt

Palmer's Stretch Mark Cream, £ 3,68

Palmer's Cocoa Butter Formula Smørsmør til Stretch Marks, £ 5,75

Palmer's Cocoa Butter Formula Massasje Lotion for Stretch Marks, £ 5,50

For mer info, besøk lovelytummies.palmers.com og koble med andre mødre på facebook.com/PalmersUK

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar