En Killer Kimchi Oppskrift fra YO! Sushi er chefkokk

I Korea er kimchi en konge, med den gjærede sideretten servert på nesten hvert måltid. Til tross for denne populariteten, og faktisk virkningen av andre asiatiske retter i Storbritannia, er det ennå å gi et stort inntrykk på britiske kyster. Keen å få nedslaget på hvorfor det er verdt å vurdere å legge kimchi til kostholdsrutinen din, Trener snakket med Mike Lewis, kjøkkensjef på YO! Sushi.

Hva er kimchi?

Kimchi er en tradisjonell koreansk sideskål laget av gjærede grønnsaker med en rekke krydder. Det er vanligvis basert på kål; men radise, agurk og vårløk er også ganske vanlig.

ANBEFALT: Hvorfor bør du spise fermenterte matvarer

Hva er fordelene med å spise kimchi?

Kimchi bidrar til å fremme fordøyelsesprosessen og bekjempe infeksjon gjennom probiotika (lactobacillus) opprettet som et resultat av gjæringsprosessen. Kimchi er også fullpakket med kostfiber, noe som får oss til å føle seg fyldigere mens de er svært kalorier. Dessuten er det rikt på både vitaminer og antioksidanter, noe som bidrar til å redusere aldringsprosessen, senke kolesterolnivået og bekjempe ulike krefttyper.

Mike er enkel kimchi oppskrift

ingredienser

 • 1 hode av kinesisk bladkål (omtrent 600g)
 • 1 ss fint salt
 • 25g koreansk rød pepperpulver
 • 50g ansjosbasert fiskesaus
 • 50 ml vann
 • 1 ss ingefær, revet
 • 1 ss hvitløk, revet
 • 4 vårløk, fint skiver

Metode

 1. Skjær det kinesiske bladet i 1 cm runder og skille bladene. Tørk med saltet til jevnt dekket, og la det sitte ved romtemperatur i fire timer.
 2. Skyll kålen for å vaske bort saltet og avløp.
 3. Bland det røde peppepulveret med vann og fiskesaus for å lage en rennende pasta. Hell over kålen.
 4. Legg til ingefær, hvitløk og vårløk. Bland godt. Pastaen skal belegge hele kålen.
 5. Del blandingen i glassperler, og la et par centimeter av plass på toppen.
 6. Trykk godt ned for å fjerne alle luftboblene.
 7. Skru lokkene tett, og la dem gå en dag, og flytt deretter til kjøleskapet. Kimchi er best etter gjæring i fem til syv dager.

ANBEFALT: Hvordan lage Sushi hjemme

Eller bare kjøp den

Når din hjemmelagde innsats gnist en kjærlighet til kimchi som ikke kan sates, prøv YO! Sushi, den nye Kimchi Ika-salaten, som har poached blekksprut med en rekke raske kyllingkimchi-chili-grønnsaker. yosushi.com

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar