En hjelpende hånd for når du og barnet ditt er klare til å sove uavhengig

Når du har slått din lille til å sove, vil en babyskjerm gi deg ro i sinnet og vite at du kan høre den minste lyden så snart hun våkner

Å bringe det nyfødte barnet ditt hjem for første gang er en dyrebar og spennende tid, men det er også vanlig at nye mødre er ivrige etter å bosette sin nye baby til å sove, spesielt hvis du sitter i salongen mens du sover i soverommet.

TOMY er et pålitelig navn hos foreldrene, og deres nyeste TF-babymonitorer er enkle å sette opp og brukervennlige, noe som gjør livet litt enklere for foreldre. TOMY vet hvor viktig det er for deg å kunne høre barnet ditt klart og på grunn av dette, tilbyr de nye TF Baby Monitorene krystallklar, interferensfri lyd.

Selvfølgelig, en ting du vil ha er et pålitelig stykke kit, og derfor har TOMY TF Monitor et smart alarmsystem som vil høres hvis koblingen går tapt mellom babyen og foreldreenheten eller om batteriet er lavt.

Hvis barnet ditt rører, kan du enkelt styre nattlyset for å få et bedre syn på babyen din eller få en beroligende lullaby å spille med et enkelt trykk på en knapp på foreldreenheten, noe som betyr at du ikke trenger å gå inn i rom hvor babyen sover, potensielt forstyrrer henne mer.

Sarah Bashford, 30, fra Eaglescliffe, mamma til Lewis, syv uker, prøvde TF500-skjermen og fortalte oss,

'TOMY-skjermen er veldig enkel, enkel og rett fram for å sette opp og lydkvaliteten er utmerket. Det justerbare nattlyset er en flott funksjon. Det gjorde det mulig for meg å sjekke på sønnen min i et mørkt rom uten å forstyrre ham. TOMY Monitor ga meg fullstendig fred i sinnet. '

TOMY TF babymonitorene er utviklet av foreldre med tilbakemelding fra foreldrene for å gi deg den tryggheten du trenger når du skal bosette en nyfødt i søvn.

Vinn en Tomy-skjerm

For din sjanse til å vinne en av fem TF-skjermer klikk her

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar