En sunn hjemmelaget snackoppskrift som tar epler til et annet nivå

Snacking kan være fallet av ethvert forsøk på et sunt kosthold. Å velge for nibbles som sjokolade, chips og kjeks kan raskt oppblåse din daglige kaloriandel, og enda sundere kjøpekjøpsmuligheter som proteinstenger og tørket frukt kan være tynt høyt i sukker.

Akkurat som det er lettere å holde tabs på hva du spiser ved å lage dine egne middager, i stedet for å velge mikrobølgeovn, kan du lage dine egne snacks for at du ikke overbelastning på sukker, salt, fett og kalorier.

Uansett kilden til snacks, er det imidlertid viktig at de tilfredsstiller midnatts- / mid-afternoon / late-night cravings, ellers kommer du tilbake på kjeks på kort tid. Denne krydret applechipsoppskriften - opprettet av Dr Rupy Aujla (The Doctor's Kitchen) som en del av Great British Apples #GoodnessToGo-kampanjen - er fullpakket med smak, noe som gjør den til den perfekte løsningen for mellommåltidsmuskler. Lag matlaging av en del av disse sjetongene i søndagskvelden, og du vil få en krukke full av sunne snacks å ta til kontoret mandag morgen.

ingredienser

 • 400g Braeburn epler
 • 1 ss kanel
 • 1sp kardemomme frø
 • ½tsp bakken ingefær
 • Klype salt
 • 1 ss kokosnøttolje
Se relaterte kalori Snacks: Våre sunneste PicksStep Up Your Snack Game Med Denne Kakao Og Almond Energy Balls Oppskrift

Metode

 1. Forvarm ovnen til 160 ° C (viftehjelp) eller gassmerke 3.
 2. Bland krydder i en bolle.
 3. Tynn skjær eplet i 1-2 mm runder og trykk dem så frøene faller ut.
 4. Dekk skivene med krydderblandingen og sett på en bakebrett smurt med kokosnøttolje eller kantet med bakepapir.
 5. Bake i 45 minutter til tørr. Vri eplene halvveis for en jevn bake og ta dem ut av ovnen litt tidlig hvis du foretrekker dem litt seig.
 6. La avkjøle og lagre i en lufttett krukke.

Du kan eksperimentere med forskjellige krydder for å lage dine egne applechipvariasjoner. Jordskjell og muskatnøtt er andre gode alternativer, eller hvis du foretrekker at smørbrødene dine er smakfulle, kan du prøve å bruke ½tsp bakket chili, en klype salt, ½tsp sort pepper og 1tsp bakketoksin for å lage din krydderblanding.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar