En fyrs Ultimate Game Plan for håndtering av blandede signaler

Hva skal du gjøre når en av dine kvinnelige venner eller bekjente begynner å sende deg blandede signaler? Ikke bli spilt. Få en plan. Av Minot Pettinato-Little

Kvinner vil notorisk sende menn blandede signaler for å prøve å få oppmerksomheten deres. Ett minutt vil hun le av alle vitsene dine, glide hånden over skulderen og twirle håret på deg fra tvers av rommet med de sensuelle, flørtete øynene ... Så i neste minutt ignorerer de tekstene dine i flere dager og fungerer som du er den siste personen hun noen gang ville ønske å være rundt.

Så hva gir?

Det er praktisk talt beryktet at kvinner spiller varmt og kaldt, eller vanskelig å få - og ikke bare spiller de, men de er mestere i spillet. Ditt første skritt i å løse den nesten in-crackable koden er å finne ut hvorfor kvinner gjør dette i utgangspunktet.

Hvorfor gjør kvinner det?

Så hvorfor alle tankespillene? Sende blandede signaler kan lett være en forsvarsmekanisme for kvinner som har blitt skadet tidligere. Men det kan også være en innsats for en kvinne som ønsker å hevde sin dominans over en fyr hun liker. Det er et rush bak jakten at begge kjønnene finner fremtredende, og så lenge en uskyldig lagt ut sexy jakten ikke får deg til å trekke håret ditt hver eneste vri og slå, så hva er skaden?

I sannhet spiller kvinner hardt for å få for enhver grunn under solen:

Hun liker deg, hun * liker ikke deg. Hun prøver å få deg til å jage henne, hun vil vite at du virkelig er i henne. Hun leker med deg for en latter, hun liker oppmerksomheten uten vedlegg. Det kan til og med være at hun virkelig vil at noe skal skje mellom dere to, men ønsker å opprettholde kontrollens aspekt.

Det vanligste svaret? Hun liker sannsynligvis deg og hun vil se om du føler på samme måte. Hun vil presse deg til randen av galskap for å finne ut alt. [Les: 10 måter å lese blandede signaler på]

Hva skal du gjøre når hun gir blandede signaler?

Skal du gi blandede signaler tilbake? Skal du konfrontere henne? Skal du bekjenne din utødelige kjærlighet? Her er du ultimate spillplan.

# 1 Flørt tilbake - uskyldig til hardcore. Hvis din kvinnelige venn flirter, flirter du tilbake. Send henne altfor cutesy tekstmeldinger med et uttrykksikon eller to. Bruk din sarkastiske humor for å få henne til å le. Bare spill sammen med hennes flyt.

Hvis du har gjort den milde flirten eller til og med forsøkt å returnere henne "kald og kald" med forvirrende resultater, må du trekke opp det og virkelig få henne oppmerksomhet.

Hvis hun har strammet deg sammen i en flørtende slagmark, så er din beste strategi å tvinge hennes hånd, så å si. Gjør henne om å velge om hun vil være med deg eller ikke, ved å øke innsatsen din. Spør henne om et nattscenario uten dato, for eksempel middag og film. Det er uskyldig nok for venner, flørtende nok til å være en date. [Les: 20 tegn på tiltrekning i en samtale]

Mens du er på faux dato, sørg for at du er ...

# 2 Å være oppmerksom. Det er helt viktig for din sanitets skyld at du er oppmerksom under din "date", og det betyr ikke bare å åpne bildekselet for henne. Vær oppmerksom og vær oppmerksom på alle hennes signaler når du er ute på din "ikke-dato" dato. Hvis hun er veldig interessert, så vil hun sende deg noen åpenbare tips ...

ler. Stol på oss, du er ikke så morsom som kvinner lar deg tro at du er. Hvis du har gjort en åpenbar dum vits, og jenta din har gitt deg en latter eller en applausrunde, er dette et godt tegn.

Tekster. Ja, vi lever i en uendelig verden av sosiale medier, men hvis hun tar tid ut av deres første faux dato for å sjekke Instagram eller hashtag hennes Twitter om den nye filmen du nettopp så, ser hun sannsynligvis din utflukt som en "vennlig "Middag. Hvis en jente virkelig liker deg, kommer hun til å sette telefonen stille for din første date.

Rødmende. I motsetning til en søt tekst eller overbelastet latter, er dette noe kvinner ikke kan forfalske. Hvis jenta blir rosenrød når du kommer i nærheten eller får henne til å smile, så er oddsene ikke bare hun leder deg. [Les: Hvordan kompliment en jente og få henne til å rødme]

Rørende. Ganske som en mann, hvis en kvinne liker det hun ser, vil hun sannsynligvis prøve å få en følelse på et eller annet tidspunkt. Vær nøye med børsten i en bicep, hårets berøring, eller hvis hun prøver å sitte ved siden av deg eller gjør en åpenbar "Sett armen rundt meg" bevegelse.

# 3 Vurder din stående. Du kjenner deg selv. Er du den typen person som kan la dette gå, selv om det går ingen steder? Selv om hun er en av dine beste venner, kan vreden vokse når du fortsetter å få mye av henne, og du må ende opp med å enten snakke det eller ta et skritt tilbake.

Hvis du bare er klar til å avslutte spillet med blandede signaler, og du er klar til å bite på kulen og ta den opp, må du gjøre litt omtanke førhånden. Hvem er denne kvinnen i livet ditt? Liker du henne tilbake? Er du bare presset til å flørte tilbake fordi hun sender deg blandede signaler?

Er hun vennen din? Spør deg selv, hvor lenge har du vært venner for, og hvis du har kommet til å like henne.Hva om du spør henne ut og svaret er nei? Var det verdt å miste vennskapet ditt? På den annen side, hvis hun gjør som deg og ikke vet hvordan du sier det, og så gir du opp jakten, vil du gå glipp av noe som er potensielt fantastisk?

Arbeider du, eller går på college sammen? Hvis så, og hun gir deg et stort fett "Jeg var bare playin '" svar, hvordan vil dette påvirke tiden du vil bli tvunget til å bruke sammen profesjonelt? [Les: Hvordan fortell om hun ser deg som mer enn en venn]

Du vil ønske å vurdere din stående før du ...

# 4 Få det ut i det åpne. Flørtende og blandede signaler kan starte som et sexy, kunnskaps-du-spill, men ingen fortjener å bli spenret sammen eller rykket rundt. Hvis du bare ikke kan ta spenningen lenger, eller blir syk av å prøve å løse mysteriet, så er det på tide å få alt ut i det åpne.

Nærme jenta din roligt, så hun føler seg ikke på kant når du spør det store spørsmålet, og finner en sexy måte å hente opp, slik at hvis ting går til din fordel, vil hun fortsatt ha en søt historie å fortelle sine kjærester , i stedet for: "Han skrek på meg ved vannkjøleren og løp av!"

Med den mest sjarmerende take-charge-holdningen du kan mønstre, fortell henne at du har lekt katt og mus lenge nok, og du vil ta henne ut på en ekte dato.

Nå har du svaret ditt. Hvis hun sier ja, så høy-fives rundt deg Mr. Charming, du har jenta, i hvert fall for nå. Hvis hun sier nei, så kan du i det minste slippe all spenningen og fortsette med hva du gjorde før dette hele blandede signalet startet.

[Les: Hvordan unngå å falle i hennes vennsone]

Dating er, og for alltid vil være, en forvirringens labyrint hvor den ene siden alltid prøver å se den andre ut av deres emosjonelle labyrint. Forvirrende som det kan være, prøv å nyte jakten, lek sammen med spillet med blandede signaler, og du kan bare ende opp med å få det du vil ha.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar