En veiledning til babymodellering - Hvordan få din småbarn bestilt for super søte modelleringsgigger

Du vet at babyen din er nydelig - men er det nok for å få ham til et modelleringsopptak? Fra hva det tar til kostnaden for å bli involvert, få clued opp på bransjen

Siden han ble født har du blitt oversvømt med komplimenter.

"Hva et vakkert smil, fantastiske øyne, søt liten knappnese!" Hvis du hadde £ 1 for hver gang noen fortalte deg at han skulle være en modell, ville du være en veldig rik - så vel som stolt - mamma.

Likevel, å være en baby modell handler om mer enn bare et pent ansikt. Velkommen til din guide for å komme i gang i baby modellering virksomheten.

Hva slags babyer gjør gode modeller?

'De må være fotogene, ideelt med lyse øyne, klare hud og veldig smilende', sier Sharon Obee, direktør for det virkelig skummelt babymodelleringsbyrået i London.

Men det handler om mer enn bare ser ut.

"Vi vil også ha søte babyer med masse karakter - de må skryte av dem," fortsetter Sharon. 'Det handler også om temperament - de må være gode naturlige og sosialt å sette opp med å møte mange fremmede.'

Trenger du babyfotoinspirasjon? Bare se hva disse kreative foreldrene gjorde med deres lille!

Hva slags arbeid kan babyen min få?

Uansett hvor du ser en baby, trenger du en babymodell. Så han kunne vises hvor som helst fra en nasjonal tv-annonse for bleier til butikkannonser for babyklær.

Det er også mulighet til å spille en hovedrolle i babypleiebøker, vises i blader eller på emballasje til babylegetøy eller babymedisin.

Er det ikke dyrt?

I et ord, nei.

Du trenger ikke å plaske ut på en portefølje med dyre fotografier - to oppdaterte øyeblikksbilder vil gjøre. Du trenger en nærbilde av babyens ansikt og et annet skudd i full lengde - og hold det enkelt - ingen mat, leker eller lyse klær.

Anerkjennelige byråer plukker bare babyer som de vet vil bli slått opp for jobb

Hvis byrået godtar å ta babyen din på, betaler du en tilknytningsavgift på rundt £ 100-150. Anerkjennelige byråer plukker bare babyer som de vet vil bli slått opp for jobb. Du vil også betale rundt £ 80 for profesjonelle fotografier, tatt av byråets egen offisielle fotograf, for å gå inn i byråets modellbok.

Byråets kunder bruker dette til å velge hvilken baby de vil ha for hvert skudd. De fleste skuddene er basert i London, så det er mer praktisk hvis du bor i eller nær M25.

Hva skjer ved et skudd?

Fotografen eller regissøren setter opp skuddet de vil ha, og i tillegg til å se på ting som lys og bakgrunn, vil de ha en stylist som bestemmer nøyaktig hvordan babyen din også ser ut.

De fleste skyter tar rundt to til tre timer, men TV-annonser kan ta lengre tid å filme - opp til fem timer (det er mot loven for en barn under fem år å "jobbe" lenger enn det).

Alt dette vil bli gjort for å passe rundt babyen din - så det er god tid for ham å spise, sove og ta pauser.

Hva om babyen min ikke vil slutte å gråte?

Ikke bekymre deg - hvis barnet ditt har blitt booket, får du fortsatt betalt.

For alle store TV-reklamer eller reklamekampanjer reserverer de understudier - eller "back-up babyer" - i tilfelle stjernen deres kaster en wobbly.

Hvor mye penger skal babyen min gjøre?

Dessverre, ikke nok til å pensjonere på.

Bransjeprisen for babyer per time er £ 50 og byråer tar 25 prosent av det - så selv den mest hardt arbeidende babyen vil trolig bare tjene rundt £ 2000 - £ 3000 i året.

Har din pjokk noen gang blitt modellert? Fortell oss dine erfaringer i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar