En familie affære: Beckham Brood Sitt FROW På Victoria's Show

Innhold

Mote eliten har flocket til New York denne helgen for mote uke - og familien Beckham skulle ikke gå glipp av å støtte Victoria

For den andre sesongen kjører, har Victoria Beckhams familie vært på rad på hennes New York Fashion Week catwalk show. Designerens brød ser stolt ut som den fasjonable mammaen viste sin høst / vinter 2014-kolleksjon i går. David Beckham satt sammen med parets barn - Brookyln, 14, Romeo, 11, Cruz, åtte og Harper, to - viser deres støtte til mamma. David tok til og med mulighet til å snape en egen kjære av sin klan.Som vanlig så hele familien godt preparert og stilig - spesielt Harper. Småbarn satte seg på fars fars knær og ropte en bedårende knute, festet med en liten hvit bue, og var kledd i en marinekjole med rene ermer og nakne leiligheter.

På lørdag, Victoria, 39, tweeted et bilde av et lykke til notat som hennes familie hadde gitt henne, og sa, "Vakker melding fra mine babyer x vb."

Nydelig melding fra mine babyer x vb pic.twitter.com/WKNIP9K2Ph

- Victoria Beckham (@victoriabeckham) 8. februar 2014

Victoria er ikke den eneste fashionisten i familien - og nei, vi snakker ikke om lite Harper. David har nettopp annonsert at han lanserer en ny barneklær linje for H & M, som vi ikke kan vente med å se. Men moteugen var en no-go for en berømt mamma. Celebrity stylist Rachel Zoe annonserte i forrige uke at hun ikke presenterte sin nye samling på den prestisjetunge hendelsen, da hun (forståelig) ønsket å fokusere på sin nyfødte sønn. Hvordan jongler du med arbeid og din familie? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar