Den forstyrrende falske YouTube-videotrenden skal passe på

Så mange av oss forlater ofte våre små med en telefon eller en iPad for underholdning, men med den siste økningen i forstyrrende YouTube-parodier, er det på tide å se nærmere på hva våre små ser på nettet.

I denne siste trenden bruker copycat tegneserier kjære karakterer som Peppa Pig, Thomas Tank Engine og Elsa from Frozen. Ved et første blikk ser disse videoene ut som den virkelige avtalen, men i stedet for de uskyldige historiene vi kjenner og elsker, har de forstyrrende vold, helt upassende for barn.

Ved et første blikk ser disse videoene ut som den virkelige avtalen, men i stedet for de uskyldige historiene vi kjenner og elsker, har de forstyrrende vold, helt upassende for barn.

I spoofkarene vi har funnet, setter Peppa Pig fyr til et hus i et forsøk på å drepe dem inni. Dette problemet ble først flagget opp av mamma-av-en og journalist Laura June, som fanget sin lille som så på en forstyrrende video av Peppa Pig som besøkte tannlegen. Skrive på omrisset Laura forklarte: 'Videoen, med tittelen' #Peppa #Pig #Dentist #Kids #Animation #Fantasy ', er helt forferdelig. Selv om animasjonen ser ut som en faktisk episode av Peppa Pig, er det dårlig gjort, og fortellingen går raskt til forstyrrende territorium. Peppa går til tannlegen, som har en gigantisk nål og mange skummel leketøy. "Ikke noe et barn sannsynligvis vil glemme i en hast.

Kanskje mest bekymringsfullt, er disse videoene ikke rettet mot voksne ved hjelp av tegn som vi kanskje kjenner og stønner om en gang til, de blir forstyrrende injisert i barnas kanaler, med forvirrende merker for å lure YouTube til å foreslå dem.

Hvordan kan jeg holde barnet mitt trygt på nettet?

YouTube er oppmerksom på problemet og har oppfordret foreldrene til å rapportere upassende innhold umiddelbart. For å gjøre dette, klikk på 'More' og finn alternativet for å rapportere videoen. Dette vil bli flagget til YouTubes ansatte, som kan fjerne videoer innen timer.

Hvis du er bekymret for hva barna dine kan se på, er råd fra YouTube bare å se innhold som er lagt ut av nettets offisielle kanal. Du vil kunne fortelle om en kanal er bekreftet av det grå krysset ved siden av det navnet. Fra kanalen kan du velge «Spillelister» som bare vil spille av innhold som er lagt ut av kanalen.

YouTube anbefaler også å bytte visning av appen til "begrenset modus". For å gjøre dette på telefonen eller iPad, bla til bunnen av siden; Innstillingen er mellom 'Innholdssted' og 'Historikk'.

Alternativt, hvis du fortsatt er bekymret for videoene som kan vises i den foreslåtte delen, et enkelt sted for dine små å klikke, anbefaler vi at du bruker apper som BBC iPlayer, der alt innhold blir overvåket og godkjent.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar