En dermatologi sykepleier er klar til å svare på din baby og nye mum hudpleie spørsmål

Innhold

Har du spørsmål om babyens eksem, blekkutslett eller dine egne hudproblemer? Sett spørsmålene dine til en spedbarnspleieekspert i denne ukens onsdagsklubber

Hver uke på mor og baby tar vi deg til onsdagens lunsjklubb - en sjanse til å få strålende råd til svangerskap og foreldringsspørsmål fra en toppekspert. LES: FANTASTISK BRUK TIL ALOE VERA FOR MUMS OG BABIESOg denne onsdag overlater vi vår Facebook-side til Julie Van Onselen, uavhengig dermatologi sykepleier og konsulentekspert for lanseringen av Johnsons Baby First Touch-utvalg. LES: BABY SKIN SOFTENERS Julie er en uavhengig dermatologisk sykepleier, og spesialiserer seg på hudforhold og jobber for National Eczema Society. Hun er også medlem av British Dermatology Nursing Group og har lang erfaring som lærer i dette området.

LES: DIN BABY SKINCARE GUIDE - SIX TIL NINE MÅNEDER Så kom med oss ​​på vår Facebook-side på onsdag og legg inn spørsmålet ditt på vår vegg fra 13:00 for å få det besvart av Julie.Vil du være anonym? Eller ikke ledig i lunsjklubben? Bare send oss ​​en e-post på [email protected] med emnet 'WLC' og vi stiller spørsmålet ditt for deg!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar