Et pars guide til å bytte partnere med et annet par

Å leve det sexy svingende livet er ukonvensjonelt og morsomt, men det vil bli komplikasjoner hvis du ikke er forsiktig. Her er hvordan du kan unngå dem.

Normen sier at du ikke bør dele din partner med noen andre. Imidlertid har denne uskrevne regelen blitt forstyrret, ødelagt, bøyd og ignorert i århundrer. Så hvorfor ikke omfavne en ny norm og utforske hva er der ute?

Hvis partneren din er fullt ombord med den, kan du ikke sove deg med noen andre som en dirtbag cheater. I stedet gjør det deg til et åpent sinn som ikke er redd for kraften i sex. Mange par i dag eksperimenterer med sex og intimitet gjennom trillinger, åpne relasjoner og svingende.

Forskjellen mellom åpne relasjoner og svingende

For det første, ikke forveksle de to. Et åpent forhold betyr at begge parter samtykker til at deres partnere deltar i seksuelle aktiviteter med andre mennesker. På den annen side, swinging er en livsstil som legemliggjør partnere i engasjerte relasjoner som godtar å bytte samarbeidspartnere med andre par. [Les: 15 åpne forholdsregler for et bedre kjærlighetsliv]

Det er et par forskjeller innen den svingende livsstilen selv, kjent som en myk bytte og en full bytte. Den første er når par bytter samarbeidspartnere og engasjere seg i kyss og andre seksuelle handlinger som ikke involverer penetrasjon. Sistnevnte er når penetrasjon er involvert. Gjør ytterligere forskning for å finne ut hvilken som fungerer bedre for dere to.

Husk at det er mange regler når det gjelder svingende livsstil. Enten du går til en svingende klubb, sexy swingers eller et likesinnet par på internett for å få det på, er den viktigste regelen at swinging ikke bør erstatte ditt nåværende sexliv.

Du må se på swinging som en ekstra bonus som bidrar til å drive livet ditt til et annet nivå. Hvis den eneste gangen du har sex, er i løpet av svingende økter ute ute, kan du trygt si at du har et problem med ditt eget forhold. Arbeid på det først før du prøver noe annet.

Hvordan unngå komplikasjoner når du har sex med et annet par

Her er syv svingende tips for deg å huske på, hvis du vil ha ukonvensjonelt sex, minus dramaet som følger med det.

# 1 Samtykke til livsstilen sammen. Når du ser på det fra et ukonvensjonelt synspunkt, kan sex bli behandlet og sett på som en hobby. Akkurat som å skyte hoops eller bakke en kake, er det noe du kan gjøre alene, med partneren din og med andre. Bare husk at denne livsstilen er noe som dere begge må være enige om. Hvis ikke, står det fare for å falle under kategorien utroskap.

Den vanskeligste delen av å godta livsstilen sammen, bringer emnet for første gang. Hvorvidt swinging er din eller partnerens hjernebarn, det er ingen benektelse at den aller første samtalen de to har om det, vil være gjennomsyret i klosset.

Ikke bli overrasket hvis skam, sjalusi og sinne gir et utseende. Når du kommer over den første hindringen, begynner ting å bli mye lettere, siden dere begge er om bord og vil jobbe sammen for å kilden til den perfekte svingende opplevelsen.

Hvis din partner er nølende med å gjøre overgangen til denne livsstilen, vær tålmodig og ikke engang tenke på å tvinge dem inn i den. Dette vil invitere motvilje, usikkerhet og forsvarsevne, noe som gjør det svært vanskelig for partneren din å klatre om bord. [Les: Slik begynner du å svinge med partneren din]

# 2 Legg ned grunnregler. En annen måte å bevare forholdet på er å sette regler med partneren din på forhånd. Uklare linjer og forutsetninger gjør en fantastisk oppskrift på katastrofe. Argumenter vil bli bundet til å oppstå når sjalusi reagerer sitt stygge hode. Selv om du og din partner er åpne for å ha sex med andre par, endrer det ikke det faktum at du er både menneskelig og dine følelser vil uunngåelig komme inn i spillet.

Et eksempel på en regel som du kan sette sammen, er å godta at ingen av dere vil nyte en svingende tur uten den andre. Du kan også diskutere muligheten for ikke å ha noen kontakt med det andre paret utenfor svingende møteoppslag. Legge ned loven når det gjelder bruk av beskyttelse, bo sammen på swingers-fester og andre relaterte problemer, bør også diskuteres. Jo mer grunn du dekker sammen, vil den mindre sannsynlige en eller begge parter starte et argument og komplisere forholdet. [Les: De 10 dosene og svingningene]

# 3 Invester i tillit. Tillit er en svært viktig kvalitet å ha, hvis du vil delta i en svingende livsstil uten å komplisere ditt eget partnerskap. Husk at tillit er nødvendig, enda mer hvis du lever denne ukonvensjonelle livsstilen. Hvis du er den sjalu typen, begynn å svinge ved å delta i en tamer slags bytte, spesielt en som involverer bare en myk bytte og se hvor det tar deg derfra. Noen par tar år før endelig enig om en full bytte, så vær så bekymret hvis det tar deg lenger tid enn forventet å stole på tilliten og gå hele veien. [Les: Hvordan bygge tillit til forholdet ditt]

# 4 Kommuniser ofte. En annen måte å holde forholdet ditt i å bli komplisert, er å kommunisere ofte med din ektefelle. God kommunikasjon er kanskje en av de viktigste tingene du må jobbe med når du går inn i svingenes verden. Snakk uopprettelig om hva de to av dere håper å komme seg ut av å svinge. Ikke glem å kommunisere med kjæresten din på typen par du vil eksperimentere med og så videre.Så lenge du er villig til å gå på kompromiss med partneren din, vil alt være bra.

# 5 Ikke sving med venner. En god måte å holde din nye livsstil og forhold til din ektefelle intakt er å aldri bytte partnere med venner. Følelser kan begynne å utvikle, sjalusi vil uunngåelig komme inn i spillet, og før du vet det, er det en bølle med disse vennene som er bundet til å skje.

Stol på meg på dette når jeg sier at det er bedre å holde vennskapene dine og sexlivet skilt. Enda bedre, vær stilig og hold din svingende livsstil på det lave. Det siste du vil ha, er for hele nabolaget og deres fettere å vite hva du og din ektefelle er opp til.

# 6 Swing med erfarne par. Hvis du er ny på livsstilen og vil holde ting så dramatisk fri som mulig, bør du vurdere å svinge med erfarne par, i hvert fall først. Ikke bare vil de vise deg tauene, de vil også dele med deg livsstil tips som de har plukket opp underveis. Akkurat som å starte noe nytt, er det alltid best å snakke med en ekspert på forhånd for å få en ide om hva du kan forvente, og hvordan du skal reagere når det uventede vokser opp.

# 7 Ta med erotismen. Endelig er den beste måten å ha sex med andre par uten å komplisere forholdet ditt, å bringe hjem erotikk og sensualitet. Husk at swinging er et av de mange verktøyene i livets verktøykasse som du kan bruke til å holde sexlivet ditt friskt og spennende. Hele poenget med å oppleve denne ukonvensjonelle livsstilen er at du kan ta med deg disse nye erfaringene med deg. Enten du vil gjenoppleve det du gjorde eller prøve noe nytt med partneren din, sørg for at du beholder den seksuelle attraksjonen mellom dere to i live og bra. [Les: 30 sexy måter å krydre sexlivet ditt]

Enten du liker å se på, bli overvåket, eksperimentere med rekvisitter eller bare få det på med noen andre, svinger, lar du gjøre alt. Bare husk at ditt forhold til din ektefelle er det viktigste av alt. Hvis en av dere blir ubehagelige, snakk det gjennom og kom til en avtale om hva de skal gjøre neste.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar