Et overbevisende tilfelle mot dating en dårlig gutt

Dårlige gutter kan ikke være noe annet enn problemer, men de er også vanskelige å motstå. Mens de er tiltalende, fortjener du så mye bedre. La oss diskutere det.

La oss være ærlige: Vi har alle basket i varmen av en dårlig gutt oppmerksomhet minst en gang i våre liv. Mange av oss har selv de følelsesmessige arrene for å bevise det. Risikoen ved å elske en opprørsk mann oppveier ofte sin fordel. Hvorfor så gjør så mange vakre, utdannede kvinner vondt gutter så uimotståelig?

La oss snakke om det.

En dårlig gutt appell

For å overvinne en dårlig guttfiksering må du først forstå sin rot. Som kvinner er det vanskelig å finne hyper-mannlige menn mer attraktive enn sine kolleger. Selv om litt bravado aldri sårer noen, kan overdreven impulsivitet gjøre en mann til bytte for de skamløse handlingene som indikerer dårlig gutshandling.

Dårlige gutter vet nøyaktig hvor ønskelig de er, og de har den sikre, dominerende oppførselen for å bevise det. Disse macho-egenskapene snakker direkte til en kvinnes primære sanser. Fordi attraksjonen er biologisk, er vår høye toleranse for sine uforsiktige antics nesten medfødt.

Noen av oss finner en dårlig guttens bravado å være berusende. Slike smittsomme selvtillit manifesterer seg uvanlig i kvinnene som fanger opprørelsens flyktige oppmerksomhet. Mange kvinner er så enamored med interessen til en dristig mann at de overser sin fryktelige handlinger og holdning. [Les: 10 gutter du burde slutte å danse hvis du vil ha ekte kjærlighet]

Hvorfor gjør så mange kvinner, selv når de står overfor blatant respektløshet, tøff med dårlige gutter?

Hvorfor kvinner blir hos de dårlige guttene

For mange av oss, daterer en dårlig gutt, gir det en adrenalinhastighet og øker vår selvtillit. Dessverre spare disse fordelene sjelden oss den ødeleggelse hans handlinger kan påvirke vår mentale og følelsesmessige helse. Så hvorfor forblir vi? Enkelt sagt, vi elsker en utfordring, og mange av oss tror at vi er klare til å takle taming av en vill mann.

Vi overbeviser oss ofte om at dårlige gutter er noe mer enn diamanter i grovt. Vi anerkjenner deres potensial og utvikler troen på at de til slutt vil bli menn som overgår våre forventninger. Vi skjuler oss selv ved å tro at kvinnene i fortiden ikke hadde det som trengte for å få ham til å forandre seg, så forsikre oss selv om at vi gjør det.

Verst av alt, kanskje er det faktum at så mange av oss står av våre dårlige gutter når de er på sitt verste, så rationaliserer vi at de er et pågående arbeid. Ellers forsikrer de intelligente kvinner seg at de alene har makt til å forvandle en rebell til mannen han er bestemt til å bli. Det er så mange unnskyldninger kvinner gjør for sine dårlige gutter at det vil ta en annen artikkel å diskutere.

Ego-basert resonnement kan føle seg bemyndigende i øyeblikket, men det er vrangforestillinger og i noen tilfeller kan det til og med være farlig. Det er så mange fantastiske menn der ute som venter på deg. Ikke prøv å bygge en ut av noen som ikke har lyst til å forandre seg. [Les: 10 vanlige feil kvinner gjør i sine relasjoner] 

Hvordan få mannen du fortjener

Å tiltrekke seg en ny type mann kan være vanskelig og overveldende, spesielt når du ikke er helt sikker på hvordan du skal begynne. Hvis du er klar til å ødelegge din vanlige gutt, vil disse fem tipsene hjelpe deg med å finne noen som kan matche dine relasjonsbidrag.

# 1 Få ekte med deg selv. Vi er nesten to tiår inn i et nytt årtusen. Primal mindsets tiltrekker primale menn. Før du går ut på ekspedisjonen din for å finne Mr. Right, vurder kvaliteter som du ta med til bordet. Ta imot egenskapene du elsker, anerkjenn og juster dine mindre beundringsverdige quirks, bruk deretter den informasjonen som utfyller fyren du fortjener. [Les: 9 grunner din ideelle manns ønskeliste ikke virker for deg]

# 2 Bekjempe fristelsen. Mens vi ønsker opprørske menn på et rudimentært nivå, er vårt nåværende fokus å finne en god fyr. Når det er sagt, hvis du vil ha bedre, må du gjøre det bedre. Når du finner deg selv faller for en dårlig gutt, kan du gjenkjenne skiltene og bøye deg grasiøst. Det blir ikke lett, men det vil være verdt det.

# 3 Se delen. YouTube Natural Hair Guru NaturallyCandi dokumenterte hennes erfaring iført sitt naturlige hår i motsetning til hårforlengelser. I klippet viste hun at hun tiltok jordartede, mer kunstige menn da hun hadde på seg håret i sin naturlige tilstand. Omvendt fant hun at hun tiltrak menn som var mer opptatt av status og utseende da hun hadde på seg en vev.

Vi endrer ofte vår estetikk i et forsøk på å tiltrekke seg vår ideelle partner. Selv om dette er en vanlig praksis, er det viktig å huske at falske presentasjoner kan tiltrekke seg de dårlige mennene. Tenk på det: Hvis du bruker en fasade for å tiltrekke en mann, vil han miste interessen når personligheten din ikke klarer å leve opp til sprøytenarkomanen.

Ikke misforstå, det er ingenting galt med å se fint og stolthet på ditt utseende. Faktisk kan en søt antrekk og smigrende sminke alltid brukes til å spille opp favorittfunksjonene dine. Et problem oppstår bare når du drastisk endrer utseendet ditt slik at det ser ut som noen du ikke er.

Prøv å unngå tyngre sminke, overdreven hårforlengelser og kroppsendrende apparater. Målet er å finne noen som setter pris på du, innsiden og ut. Hvis forbedringene ovenfor er stifter i garderoben din, bør du vurdere å gjøre noen myke justeringer. [Les: 25 ting folk finner sexy i en kvinne]

# 4 Beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet. De eneste gode mennene du finner mens du er hjemme alene, er Nicholas Sparks-helter på Netflix-listen. Dessuten er dine muligheter for å møte en god fyr i en bar eller nattklubb ganske slank. Hvis du vil finne den rette personen, må du sette deg der ute. Så hvor er det egentlig? Det? Hvor er alle de gode gutta gjemmer seg?

Hus av tilbedelse, kaffebarer og bokhandlere er gode steder å finne gode menn. Hvis du går inn i de filantropiske typene, bør du vurdere å bli en frivillig på et suppekjøkken eller dyrehjem. Omsorg, filantropiske menn kan også bli funnet på ulike veldedighetsarrangementer.

Mange arbeidende fagfolk har ikke tid til å finne menn iRL. Hvis online dating er mer din fart, bør du vurdere å investere noen få dollar i et betalt medlemskap på et nettsted som Match. Avgiftsfrie nettsteder er ofte nettkvivalenten til nattklubber uten dekningskode eller kleskode. Du vil unngå steder som vil la bare noen i.

La oss være klare: det er ikke slikt som et rykfritt miljø. Når det er sagt, trenger du ikke å kysse så mange frosker i et bibliotek som mulig i en bar. [Les: 33 beste steder å møte attraktive og kvalifiserte menn]

# 5 Gjenkjenn en god fyr når du ser ham. Vi har alle latt en dårlig guttes hengivenhet skjule vår dom på en gang. Vi har alle latt en god mann glide bort som et resultat. Den verste delen? Den fantastiske fyren som kom bort var sannsynligvis noen som hadde vært under nesen vår lenge.

Folk forteller alltid hvem de er. Oftere enn ikke, vil deres handlinger taler høyere enn deres ord. Hvis du er heldig nok til å finne en fyr med en positiv holdning, hvem behandler andre godt og snakker om dem med respekt, gjør ham din! Hvis du ikke vil, vil en annen kvinne, og hun vil være klar til å vise ham kjærligheten og takknemligheten han fortjener. [Les: 11 sikker på at han er en ekte keeper]

Bunnlinjen: du er altfor søt for å kaste bort tid og energi på noen som ikke vil sette pris på deg. Be åpen og ærlig med deg selv om hva du vil ha fra forholdet ditt, og vet hva du fortjener. Hvis en fyrs ord forteller deg at han er en god fangst, men hans handlinger sier ellers, gjenkjenne tegnene og ikke vær redd for å fortsette. Den rette fyren er der ute for deg. Gå ut og få ham!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar