En Clueless Guy's Guide til Cuddling After Sex

Innholdsfortegnelse:

En Clueless Guy's Guide til Cuddling After Sex
En Clueless Guy's Guide til Cuddling After Sex
Anonim

Er du en av de gutta som avviser cuddling som en unødvendig distraksjon? La oss åpne deg for den fantastiske verden av kønn etter sex!

Menn og kvinner er to svært forskjellige dyr - dette er noe som ikke lett kan bestrides. Faktisk er de fleste artiklene du vil lese i noen rådgivende kolonner, fokusert på disse forskjellene, gi råd om hvordan man overstyrer dem, og sikre et positivt og sunt forhold til tross for dem.

Et av områdene som er mest plukket på om slike forskjeller er minefeltet som er forspill og de ulike nivåene av betydning som legges til av hver av kjønnene. Etterspill kan imidlertid være like viktig og spesielt den ydmyke, men svært viktige, post-coital-knusen.

Det mannlige perspektivet

Menn, ganske enkelt, har ikke samme syn på intimitet som kvinner vanligvis gjør. Intimitet er oftere enn ikke et middel til en slutt, og litt mer. Så vidt de fleste gutter er bekymret, er det ikke engang eksternt i samme ballpark som hovedarrangementet, og når sex har blitt utført, gjør intimiteten ikke mye av et show igjen til neste gang han er behov for lettelse.

Det som fyren må innse, er at for kvinner spiller intimitet en ekstremt viktig del i sementering av forholdet, og for ting å trene som alle interesserte ville ønske dem til, da skal han svelge hans stolthet og forplikte seg til litt mer enn den vanlige rulle av.

Hvilke kvinner vil ha i sin post-coital cuddle

Kvinner vil føle seg nødvendig. Dette kan være gjennom selve seksuelle samleie eller gjennom ulike andre måter og midler. Kobbing etter kjønn er definitivt en av de viktigste av disse. Men for nøyaktig hvilke grunner liker kvinner dette spesielle showet av kjærlighet? Vel, her er fem grunner:

#1 Det fullfører intimiteten. Sex er bare en del av intimiteten og må fylles ut av postkontaktkontakt, som bare snakker om det hele, og lar henne få vite at du føler det samme med henne som hun gjør om deg, når det er en gang alt er ferdig.

#2 Det trøster henne. Under den seksuelle handlingen forlot hun sannsynligvis alle hennes sårbarheter i lidenskapens varme, men i øyeblikkene etter fremveksten av den store â € œO, vil alle disse tvilene komme tilbake. En rask kose setter henne umiddelbart i ro på nytt.

#3 Det avgjør henne. Sexet kan ha vært fantastisk, men hun vil vite at hun er mer til deg enn bare en rask rulle i høen. Koset forteller henne at dette forholdet har følelsesmessig, så vel som fysisk grunnlag.

#4 Det åpner fremtidige muligheter. Hvis noen bare går bort fra henne etter kjønn, så er det ingen videre mulighet for sex. Cuddling viser at det ikke var bare en quickie, en "absurd" som noen forstår det, og at attraksjonen er ekte og varig.

#5 Det bekrefter hennes oppførsel. Sexet kan ha blitt veldig vill, nesten uten hånd, noe som er helt fint i et kjærlig og tillitsfullt forhold, men hun kan nå være flau for det eller enda bekymret for at hun er gått for langt. En rask kose viser at det ble takknemlig mottatt.

Slik får du det riktig

Hver gang jeg skriver en artikkel for gutter på noe tema, er hovedpoengene alltid det samme: bruk litt sunn fornuft, dra hodet ut av rumpa og tenk på den andre personen for en forandring. Men siden oss er litt tette på den følelsesmessige bevissthetsfronten, er det noen få tips til å fortsette med de riktige tingene å gjøre når du prøver en post-coital cuddle.

# 1 Ta deg tid. En kosning etter sex burde være dvelende og sensuell, ikke den slags omfavnelse som du ville gi til en lagkamerat på den lokale fotballsiden, før du løper av for å gjøre noe annet på den daglige reiseruten. Rushing off får henne til å tro at du ikke har noen følelsesmessig forbindelse med henne, at hun er mindre viktig enn hva du må gjøre, og selv at du har tenkt på den tingen hele tiden du har hatt sex. Ta litt tid til side for henne, og la henne få vite at hun er så spesiell som du forteller henne at hun er.

# 2 Full kontakt. En kose er mer enn en palme eller underarm som er ubalansert på en av hennes ekstremiteter. Pass på at det leveres kropp til hud, hud til hud, med så mye kontakt mellom dere begge som mulig - i hvert fall til å begynne med. [Les: Cuddling - en fin måte å øke intimiteten i forholdet ditt til]

# 3 I sonen. Den postkolitiske kosningen må utføres når det fortsatt er akkurat det. Å gå på toalettet først for å vaske, haster bare kaldt vann på det hele. Sørg for at kosningen skjer når du fortsatt gløder og puffer fra dine siste forsøk.

# 4 Vet når du skal stoppe. Som det står på tinnet, er koser flott etter kjønn, men det er også tid til å stoppe. Dette er vanligvis kort tid etter at hun sovner, slik at hun får maksimal nytte av hennes hvile, uten at du klemmer henne i en stilling, en som hun sannsynligvis ikke vanligvis sover i.

# 5 Hygiene. Dette er mer en forberedelse ting, og er like viktig for sex selv som det er til post coital cuddle. Spesielt hvor armhulene er bekymret, må du sørge for at de er rene og deodoriserte, fordi hun kanskje bare ender opp under din omfavnelse med nesen sittende fast et sted i nærheten. Mindre enn ønskelig, hvis hun møter den slags lukt mer hjemme i en safari park enn i et soverom.

# 6 Hold henne koselig. Du har kanskje allerede lagt merke til, men kvinner synes å ha en nesten patologisk aversjon mot kulde. Hvis du har føtter eller hender som har blitt litt kjølige underveis, så hold dem av henne, fordi det er en del av kroppen din, hun vil IKKE takke for at du deler!

# 7 Gi henne litt plass. Ikke forholdet snill, men den virkelige, fysiske typen. Ja, en kvinne har en tendens til å være mye mindre enn en mann, men det faktum hun sannsynligvis er i stand til å perching på kanten av sengen, betyr ikke at hun nødvendigvis ønsker å. Begrense sprawl, og del sengen jevnt mens du forplikter deg til kokkene.

# 8 Gå lett på ribbeina. En kose er aldri mer enn en mild presse. Gå lett på hvor mye press du søker, og hvis du begynner å høre bein som hopper ut av leddene sine, så er du sannsynligvis en svak bit tungt overført!

Likeledes ikke plasser all din kroppsvekt på henne. Hun er ikke sannsynlig å sette pris på å bli knust, og selv om du tar litt av vekten, betyr det at du selv ikke er komfortabel, så har jeg bare tre ord av råd - sug det opp! Du er en mann, ikke sant?

# 9 Air. Pass på at hun har noen, ganske enkelt. Fordi hun sannsynligvis er kortere enn deg, vil ansiktet sannsynligvis ende opp et sted i nærheten av skulderen og brystet, der det er kroker og kroker som nesten synes å være utformet for å kutte bort luftforsyningen. Vær oppmerksom på hvor hennes nese og munn er, og sørg for at hun lett kan trekke pusten mens du snugglet opp mot deg.

# 10 Ikke vær en slimer. Drool er aldri attraktivt, så hvis du har en tendens til å bli en slimer i søvnen, så sørg for at ansiktet ditt er i det minste på en pute før du går i dvale. På den motsatte siden av mynten, hvis hun er den som har kjørt seg, så kan det være den herlige tingen å ikke nevne det.

[Les: 16 ikke-seksuelle berøringer som gjør at din partner føler seg elsket]

Kram og snuggling er kanskje ikke hver eneste fyrs ide om moro, men med disse få tipsene og litt bevissthet, kan du sikre at hun får det hun trenger fra post-coital kram, både følelsesmessig og fysisk.

Populært emne