En nærmere titt på "du," meg, "og" vi "forhold

Bare fordi du er nå en "vi" betyr ikke at du må ignorere "deg" og "meg". Du må finne en balanse, og vi Jeg vil vise deg hvordan.

Mens vi modnes og fremskritt i våre romantiske liv, må vi begynne å se vår kjæreste eller kjæreste som vår partner, ikke bare som personen vi drar. Relasjoner må gi og motta like på en måte at begge partmedlemmer er komfortable med.

Men hva skjer når du spiker balansen og til slutt blir en? Vi? Er du bestemt til å leve et liv som verdens mest adorably irriterende par som bare rådfører seg med hverandre før du tar opp planer eller gir mening? Selv om det kan høres cringe-verdig for noen, er det faktisk en ganske god * men litt overdrevet * representasjon av hva et forhold bør være.

Et â € œmâ € forhold

Et forhold til meg skjer når du er forpliktet til noen, men du kan fortsatt ikke gi opp som Queen Bee eller King Bee som det kan gå. Du er fornøyd med partneren din og nyter sitt firma, men du har latt forholdet ditt bli et vesen som bare passer for deg og dine behov.

Visst, vi blir alle litt egoistiske, og selvfølgelig er det enkelt å la noen ødelegge deg for råtten, men du må huske at partneren din fortjener litt tid til å skinne også. I det øyeblikket noen føler at de blir tatt for gitt eller underappreciated, er det øyeblikket de begynner å tenke på bolting. [Les: 12 tegner deg for å være egoistisk i ditt forhold]

Et "forhold"

Du vet hva du liker om partneren din: De gir, lojal, tålmodig, eller de får deg til å le eller støtte deg følelsesmessig på en måte som du ikke kan forestille deg, andre gjør for deg. Hva er mer, din partner har sitt eget liv, og de inkluderer deg i det uten forbehold.

Men du vet at partneren din ennå ikke har gitt deg inn i deres liv som "vi" par, når de håndterer viktige aspekter ved ditt forhold selv. Det kan føle seg avslappende å ikke bekymre deg for hva som skjer med partneren din, men å være i et "forhold" kan få deg til å føle at du ikke engang blir konsultert når viktige problemer kommer opp. [Les: 7 signerer at du ikke blir hørt i ditt forhold]

Slår det altfor egoistiske eller altfor uselvisk forhold til det ideelle "forholdet"

Å gjøre overgangen fra "du" til "vi" kan være en frigjørende, frustrerende og samlende opplevelse. Å sette inn en "vi" krever en delikat balanse mellom sosial og personlig modenhet. Å bli en â € œweâ € Â betyr mer enn å bare være i stand til nonchalantly å skryte av hvordan du har blitt en del av â € œSuccessful Relationship Club.â € Â Det betyr også mer enn å hele tiden oppdrive hvordan â € œweâ € saw denne filmen i går kveld, hvordan â € œweâ € Â nå adore indisk mat, eller det ja, â € œweâ € Â ville elske å komme til middag på lørdag kveld.

I stedet betyr det å sette begge dine behov på lik linje, og ta en beslutning sammen om hvilken man bør møtes først. Det er her du må kunne finne en balanse mellom å få det du ønsker og å kunne gi din partner hva de vil.

Å være et â € œweâ € par betyr faktisk å jobbe sammen og dele lasten. Du er ikke overarbeidet for å få forholdet til å fungere, men du regner ikke med partneren din for alt heller.

Hva du kan forvente fra et "forhold"

Å være en â € œweâ € betyr at du har overgått til ekte partnere, ikke bare kjæreste eller kjæreste. Her er en liste over ting du kan forvente når du har et "vi" -partnerskap.

#1 Sjekker inn med hverandre Ikke flere sente netter med venner eller forsvinne av jordens overflate for en uke om gangen uten å sjekke inn med din kompis. Å bli en "vi" betyr at du fortjener respekten for å vite hva den andre er opp til, enten det er ferie, en natt ute med venner eller bare litt overtid med arbeid.

# 2 Du tar beslutninger sammen. Jeg daterte en gang en gang i over et år, og vi betraktet begge våre forhold til å være både seriøse og monogame. Likevel, når det gjaldt store beslutninger i livet mitt, for eksempel å gå tilbake til skolen for å være sykepleier eller ta opp en ny jobb, ville jeg ikke gi ham så mye som en heads-up.

De som er vant til å leve på sine egne vilkår, kan i første omgang finne beslutninger vanskelig, men de langsiktige fordelene med å dele livet med noen langt oppveier stavheten til å holde seg til deg selv.

#3 Du kan bære din sjel til hverandre. Det betyr at du får dele dine mørkeste demoner og dine innerste fantasier med noen som ikke kommer til å dømme deg. På grunn av dette fantastiske privilegiet, får du nå å dele sladder.Det er riktig, du har blitt en del av den irriterende elusive klubben av par som, når deres venner sier: "Dont fortell noen," vet de at det de virkelig sier er: "Åpenbart vil du fortelle din partner, men bare ikke fortell noen andre." [Les: 12 ting glade par snakker om å føle seg nærmere]

#4 Nevnte vi at sex blir bedre når du blir et? Vi er par? Det er noe om monogami og det fullt bygget "vi" forhold som gjør båndet til intimitet og tillit under sex føler eksplosiv. Det handler om å gi og ta som gjør at hele forholdet ditt fungerer. Så selv i soverommet, kan du forvente å få så mye som du gir.

Unhealthy aspekter av â € œweâ € Â

Som de fleste ting i livet, kan for mye av noe være dårlig for deg. Å være for mye av et "vi" er et par unntak.

Mange psykologer og forholdsrådgivere advarer mot å overdrive det "vi" aspektet i et forhold. Dette skjer når for mye tid er fokusert på å være et par, og ikke nok tid blir brukt til å være enkeltpersoner. For eksempel har de i et usunt "forhold" ikke separate vennskap, tid alene, interesser som er adskilt fra partner eller familie tid. Disse symptomene kan noen ganger være forbundet med et voldelig forhold.

Det er viktig å huske at selv om du er partner, må du fortsatt ha en følelse av individualitet som kan blomstre, selv uten en partner. Øv en sunn balanse mellom forhold og alene tid, og du vil finne at dette vil sterkt størkne ditt "vi" forhold.

[Les: Hvordan gi plass i et forhold]

Selv om kjærlighet, tillit og respekt betraktes som søyler i et sunt forhold, balanserer både dine behov og ønsker fortsatt et viktig aspekt av det sunnes "vi" forholdet. Når du løser for å oppnå den balansen, vil du innse at selv om en stor del av livet ditt dreier seg om hverandre, er det den balansen som gjør at du kan bli jordet som både en partner og en person.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar