En sjokoladeproteinpannekakeoppskrift for folk som trener hardt på pannekake-dagen

Når det kommer til batter-baserte feiringer, er Pannekake-dagen ikke likeverdig. Hvert år samles millioner av mennesker rundt godt oljede panner og blir battered, og verden er et bedre sted for det.

ANBEFALT: Sunn pannekakeoppskrifter

Men hvis du er midt i en intens opplæringsplan og fyller på proteininntaket ditt med kosttilskudd, kan du føle at du må hoppe over Shrove Tuesday batter banketten. Og det er ikke gøy.

Det er derfor vi oppnådde Multipower ambassadør Healthy Jon for denne utrolig sunne (åpenbart, ellers ville vi ha gått til usunn Jon for en oppskrift), sensasjonelt velsmakende, utrolig enkel pannekakeoppskrift. Du trenger bare å samle fire ingredienser for å gjøre det. Fire ingredienser! Det er samme mengde ingredienser som en kopp te med melk og sukker!

Selvfølgelig, hvis du vil bruke mer enn fire ingredienser til å krydre det, vil vi ikke stoppe deg. Det er enda et par foreslåtte tillegg i oppskriften. Bare vær advart om at disse ikke vil smake akkurat som vanlige pannekaker - det er en helt ny tilnærming til batter.

ANBEFALT: Høyprotein Snacks

ingredienser

 • 2 egg
 • 1 banan
 • 1 skål med sjokoladevalleproteinisolat
 • ¼tsp bakepulver
 • 1 ss kakaopulver (valgfritt)
 • ½tsp kanel (valgfritt)

Garnér med flakede mandler, mandelsmør og kakao nib. Alternativt, velg og bland av yoghurt, bær, desiccated kokosnøtt, lønnesirup eller honning. Vær kreativ med toppings - bare vær forsiktig så du unngår å legge til tonn sukker.

Veibeskrivelse

 1. Sett alt i en matprosessor eller blender og blitz til glatt.
 2. Varm en panne (middels til høy) og frakk med et veldig tynt lag av fett. En-kalori-spray virker briljant, men hvis du ikke har en, tørk litt smør på pannen med litt brettet kjøkkenrull. Jo tynnere fettlaget er jo bedre - du vil ikke steke pannekaken, bare stopp den fra å stikke (det er en handelshemmelighet der).
 3. Hell inn batteriet ditt og vend når du begynner å se bobler. La for omtrent samme varighet på den andre siden og fjern deretter.
 4. Plasser på bakehylle for å kjøle seg ned - Hvis du plasserer pannekaker på en flat overflate som en tallerken eller hakebrett etter tilberedning, dannes s kondens og gjør dem soggy. Tillat pannekaker å puste vil holde dem hyggelige og lunte (en annen pro tip - du er velkommen).
 5. Når du har kokt all batter, stakk pannekaker på en tallerken og garnér med favoritt toppings.

ANBEFALT: The Best Protein Flapjacks Oppskrift

Multipower Rich Chocolate Whey Protein Isolate, £ 69,99 for 1,590g. Kjøp på multipower.com

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar