En kjøpers guide til de beste kettlebellene

Trening med kettlebells kan være en utmerket måte å øke både styrke og kardio fitness (bare sjekk ut denne kettlebell treningsveiledningen) og, som dumbbells, de er små nok og rimelige nok til at du kommer til hjemmebruk. Men ikke bare sprut penger på den første du ser.

"Å velge riktig kettlebell kan være litt overveldende, sier treneren Jamie Lloyd, som var britisk Kettlebell Sport-mester i 2014." For bare ti år siden var det svært få selskaper som solgte dem. I disse dager kan du kjøpe dem på ditt lokale supermarked. "Her er fire ting du bør vurdere når du kjøper din første kettlebell.

1. Vekten

"Start med en kettlebell," sier Lloyd. "Det er ikke nødvendig å få et helt sett. Bygg opp gradvis og bestill flere ad gangen mens du går videre. Du vil vite når du er klar til å begynne å inkludere doble kettlebells og tyngre kettlebells i programmet ditt - din kropp vil fortelle deg. "

Hvis du er en kettlebell-nybegynner, anbefaler Lloyd følgende vekter for ditt første kjøp.

  • Menn: 16kg
  • Kvinner: 8 kg

Føler seg klar til å begå? Start deretter med disse tre vekter.

  • Menn: 16kg, 18kg, 20kg
  • Kvinner: 8 kg, 10 kg, 12 kg

2. Håndtaket

Selvfølgelig er det mer til en kettlebell enn hvor tung det er. Du må være oppmerksom på håndtaket.

"Kettlebell svinger, renser og snatches er repeterende handlinger, så hvis du har et grovt håndtak eller en med søm ned i midten, vil du snart få vite om det," sier Lloyd. "Sømmen må legges ned for å gi en jevn overflate for å holde. Billigere kettlebell-produsenter vil ikke gjøre noen reelle forsøk på å fjerne denne ekle, skarpe sømmen, og hendene dine vil snart rive opp som om du har gjort en dag på en byggeplass. "

Lloyd anbefaler at du løper hendene rundt hele håndtaket, spesielt under, før du kjøper. Hvis du allerede er i besittelse av en kettlebell med en hevet søm, så sand den ned slik at den er glatt.

Bla gjennom kettlebells på amazon.co.uk

3. Håndtaksstørrelsen

Det er håndtakets overflate sortert, men du må også kontrollere at diameteren gir deg et komfortabelt grep.

"Dette er spesielt viktig hvis du har store hender," sier Lloyd. "Skyv hånden inn og legg kettlebellen i rackposisjonen [holder kettlebell opp så den hviler på underarmen, biceps og skulder]. Kettlebell bør sitte komfortabelt i hånden og håndleddet ditt skal være rett. "

"Anstendig kettlebells har håndtere diametre som måler ca 30-31mm, går opp til rundt 38mm for de tyngste klokkene. Mine favoritter er konkurranse kettlebells, som vanligvis har en uniform håndtak diameter på 33mm uavhengig av vekten. "

4. Prisen

Vær forsiktig med billige kettlebells, da resultatene vil være langt fra munter. "Du kan fortelle om de er billige, da de blir dekket av vinyl med en gummibunn og et håndtak som ser latterlig ut," sier Lloyd.

"Noen kettlebells er enda plast. Jeg kan tenke på bare noen få bruksområder for disse, og en av dem er å holde kjøkkendøren åpen! Noen billige klokker kan ha svært smale håndtak som er nesten umulig å holde fast på under kettlebell-svinger, og føle seg vanskelig for snatches. "

Lloyds anbefaling er Wolverson Fitness. "Disse er litt mer pricy, men hvis du vil ha konsistens, god progresjon og form, så få kettlebells fra Wolverson Fitness. Jeg har brukt dem i ti år. Hvis du starter og bare vil ha et treningsøkt, får du noen støpejernsklokker som har en mindre kanonkonfigurasjon, men hvis du er mer seriøs, få noen konkurranseklokker. " Kettlebells fra £ 15, kjøp på wolverson-fitness.co.uk

Se relaterte The Best Kettlebell Øvelser for alle nivåer av Gym-GoerThe Best Dumbbell Øvelser for alle nivåer av Gym-Goer

Den beste Kettlebells

Wolverson Kettlebells

Lloyds favoritt kettlebells kommer ikke billig, men disse fargede støpejernklokkene er toppklass. Du kan hente et sett med tre i forskjellige vekter, starter med en 8kg / 12kg / 16kg trio som vil oppfylle alle dine treningsbehov til du blir en kettlebell mester. Sett med tre starter på £ 75, individuelle kettlebells starter på £ 15, kjøp på wolverson-fitness.co.uk

Opti Kettlebells

Argos Opti kettlebell rekkevidde går fra 2 kg til 10 kg, noe som indikerer at den er rettet mot nybegynnere, i stedet for flere erfarne kettlebell-wielders som vil ha tyngre alternativer, men hvis du er ny i disiplinen, representerer disse jernkettlebellene stor verdi. De har et sømløst stålhåndtak som er behagelig å holde, og det dyreste 10kg-alternativet er fortsatt bare 21 kroner. Fra £ 4,99, kjøp på argos.co.uk

JLL Kettlebells

Sikkert, Lloyd sa at du kan gjenkjenne dårlige kettlebells når de har gummi på basen, men la oss være ærlige - at gummibasen også betyr at du er mindre tilbøyelig til å dumpe gulvet hvis du plutselig plutselig (aka dropping). Disse støpejernsklokker har en neoprendeksel til det spesielle formål, samt et glatt håndtak. Vektene som er tilgjengelige, går fra 2 kg til 24 kg. Fra £ 8.99, kjøp på amazon.co.uk

Bodymax Kettlebells

Når det kommer til utseende, regner vi med at disse alt svartstøpejernsmessene slår alle kommer, selv om det er vanskeligere å identifisere riktig vekt raskt fordi de alle ser like ut.Vektområdet går fra 4 kg til en massiv 40 kg, så alle nivåer av kettlebell entusiast vil bli fornøyd. Fra £ 7,99, kjøp på amazon.co.uk

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar