Et vakkert familiealbum: Mamma tar flotte bilder av sine barn og deres kjæledyr

Innhold

Vi har sett mange søte baby- og dyrbilder av sent, men denne samlingen har uten tvil vunnet oss. Vi anbefaler at du ser dem godt ut - men vi advarer deg, det vil være litt alvorlig 'vi må få en hund / katt / ankling' tanker som skjer

En russisk mor har gitt ut et utrolig sett med bilder av sine små barn med sine husdyr. Og de er ikke dine gjennomsnittlige familiefilm-snaps, oh nei - Elena Shumilova er tydelig en whiz med et kamera. Kunstnerens bilder er ganske enkelt pusten og gjør at vi skulle ønske vi visste en ting eller to om hvite sanser og blenderåpninger ...Med Elena sine to gutter og deres så søte hunder, katt, ducklings og kaniner, vil du ikke kunne rive øynene dine bort fra det som er til stede - og hvor mye sønene elsker kjæledyret.

«Jeg stoler stort på min intuisjon og inspirasjon når jeg lager bilder,» forklarte Elena for kunst og designbladet BoredPanda. Jeg blir inspirert hovedsakelig av mitt ønske om å uttrykke noe jeg føler, selv om jeg vanligvis ikke kan fortelle nøyaktig hva det er. Mamma-of-Two forklarte også at hun elsker å bruke naturlig lys - noe som definitivt bidro til å gjøre disse snapsene enda mer magiske.

For å se Elena sin fulle samling bilder, klikk her. Hvilket bilde er din favoritt? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar