En 3D Baby Model: Den Ultimate Graviditet Scan Memento?

Innhold

Et amerikansk selskap tilbyr nå et nytt spinn på merking av graviditeten din - med en livsstil figur av din voksende baby

Glem et innrammet skannebilde på skrivebordet ditt. Den nyeste graviditetsminnelsen handler om en 3D-modell av babyen din.Det er ideen bak det nye amerikanske firmaet 3D Babies, uansett, som sier at det kan "skape en søt baby figur som ligner babyens ansiktsfunksjoner og kroppsposisjon" ved hjelp av et ultralydbilde, datagrafikk og 3D-utskriftsteknologi.Prisene starter på $ 200 for en liten figur, mens en livsstilsmodell er $ 600. Og få dette - stedet hevder Kardashian fans kan til og med kjøpe en rekreasjon av Kim og Kanye Wests datter Nord for $ 250.

Mens du kan kjøpe modellene nå, har teamet bak selskapet også startet en Crowdfunding-side - hvor folk donerer penger til å støtte et prosjekt - for å kjøpe mer kit, og forhåpentligvis redusere prisene for kunder.

Men de er ennå ikke på mål.Mens vi er alle for å feire graviditet og ankomst av ditt nyfødte, er dette kanskje litt OTT? Vi vil gjerne vite hva du synes - gi oss beskjed nedenfor!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar