En 15-minutters kettlebell treningsøkt for vekttap

Ønsker du å miste det krevende siste par kilo rundt midten din? Nå nå for en kettlebell og begynn å svinge. "Med bare ett sett med kit er det så mange ting du kan gjøre, blant annet høytrykksfettstap treningsøkter og lavere styrke styrke økter," sier kettlebell konge Ashton Turner, medstifter av Londons Evolve353 gym. "De er gode for å utvikle hip hinge power, som er nyttig for atletisk kraftskaping uten skade risiko forbundet med dødløft."

Denne seks-trening treningen er designet for å få deg til å flytte og se ut som en utøver. Du arbeider i alle tre bevegelsesfly, forbedrer bevegelsen, mens du også brenner kalorier og kaster kroppsfett. Oh, og det tar bare 15 minutter, slik at du enkelt kan klemme den inn i en lunsjtidssesjon.

Slik trener du

Gjør de seks kettlebellene i orden, og hold dem til detaljene detaljert, uten å hvile til du er ferdig med alle reps av sjette og siste flyt av kretsen. Hvil i to minutter, og gjenta kretsen. Gjør tre kretser totalt. Når du går fremover, kan du legge til en annen krets.

1 Swing

reps 10 Hvile 0sec

Hold kettlebell i to hender og sving den tilbake mellom beina, hengsel på hoftene med minimal knebøy. Kraftig beveg hoftene dine fremover for å rette opp og bruk hoftestyrken, ikke armene dine, for å øke vekten.

2 Rengjør

reps 5 hver side Hvile 0sec

Sving kettlebellen mellom bena dine og kjør hoftene fremover. Når klokken passerer magehøyde, trekk albuen din tilbake og skyv hånden din under og rundt klokken for å fange den i "rack" -posisjonen, senk deretter klokken i en buet for å gjenta flyttingen.

3 Trykk på

reps 5 hver side Hvile 0sec

Start i rekkeposisjonen med kettlebell i skulderhøyde og albuen din tucked inn til din side for støtte. Trykk vekten direkte overhead, ved hjelp av den mest effektive banen som er mulig for å redusere stress på skulderleddet.

4 Snatch

reps 5 hver side Hvile 0sec

Swing klokken mellom beina, deretter kjør fremover med hofter for å svinge den opp i en buet. Når klokken kommer til like under brysthøyde, vær albuen din tilbake og skyv hånden din under og rundt kettlebell mens du bruker momentet til å ende med det overhead.

5 vindmølle

reps 5 hver side Hvile 0sec

Start med kettlebellen over hodet og føttene dine bredere enn skulderbredden fra hverandre. Din vektfordeling bør være forspent mot den siden som holder klokken. Hold øynene på klokken, senk torsoen til hånden berører gulvet.

6 Plank dra

reps 10 hver side Hvile 2min

Kom inn i en rak plankstilling med kroppen i en rett linje fra hod til hæl og plasser en kettlebell på den ene siden av kroppen din. Nå under torso for å trekke klokken over til den andre siden. Bytt side og gjenta flyttingen.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar