Hjelp redde Storbritannias pinnsvin med Wheelybugs

Kjøp en Hedgehog Wheelybug fra Hippychick til din smårolling denne julen, og du vil gjøre din bit for å bevare den svindlende pinnsvinpopulasjonen i Storbritannia.

For alle Hedgehog Wheelybug som selges, vil Hippychick donere 20% av inntektene til British Hedgehog Preservation Society.

The British Hedgehog Preservation Society (BHPS) er en registrert UK Charity dedikert til å hjelpe og beskytte hedgehogs hjemmehørende i Storbritannia. Grunnlagt i 1982 har Samfunnet en rekke kjendiser blant sine lånere, inkludert Anne Widdecombe, Ben Fogle, Chris Beardshaw og Ken Dodd.

Fay Vass, administrerende direktør i British Hedgehog Preservation Society, er glad for å samarbeide med Hippychick til jul. "Den britiske pinnsvinpopulasjonen har lidd et foruroligende fall i antall, hvor tapet er sammenlignbart med det av verdens tigerbefolkning. BHPS er dedikert til å oppmuntre alle til å respektere og elske vårt naturlige dyreliv.

"Det er aldri for tidlig å begynne å fostre en interesse for naturvern. Småbarn er i perfekt alder for å starte prosessen. "

The Hedgehog Wheelybug er det siste tilskudd til Hippychicks trehjulede Wheelybug-kolleksjon. Den kan skryte av alle de kjære karakteristikkene til den originale Wheelybugen. Den går bakover, fremover, rundt og rundt, og kan skyves, dras, kysses og knuses, men har også et mykt, mykt deksel som kan fjernes og vaskes - og kan til og med bli erstattet med et panda dekke for å lage en helt ny Wheelybug karakter.

Bidrag til BHPS gjelder mellom 1. oktober og juledag 2015.

Hedgehog Wheelybugs (£ 64,95) er egnet i alderen 1-3 år (19kgs) og er tilgjengelig fra leketøybutikker og www.hippychick.com

Nyttige tips for pinnsvinskonservering

The British Hedgehog Preservation Society tilbyr topp fem tips for å hjelpe deg med å beskytte pinnsvin

  • Bonfires tilbyr et fristende hjem for en pinnsvin. Ideelt sett bør det samles inn gjenopprettede materialer like før brannen skal tennes. Hvis dette ikke er mulig, bør basen løftes opp med poler eller broom håndtak (ikke en gaffel!) Og en fakkel lyste inn for å lete etter dyreliv eller kjæledyr som trenger redning før belysning.
  • Sørg for at pinnsvin har tilgang til og ut av hagen din, og et 5-tommers hull vil åpne opp en kanskje lang brukt pinnsvinvei som oss mennesker har blokkert med gjerder eller vegger. Hedgehog reise opp til en kilometer i en natt så trenger du tilgang til mange hager!
  • Hold et hjørne av hagen din vill med en bunke for å tilby ly, beskyttelse og naturlig mat for pinnsvin og annet dyreliv. Oppfordre dyrelivet til hagen din, men du bør aldri bare flytte en i fra et annet område, da det kan være godt å ha en rede av avhengig ungdom som du vil fordømme til døden.
  • Gi en grunne mat ferskvann til alt dyreliv, og mat som for eksempel hedgehog-mat, kjøttbasert dyrefôr eller tørket måltidsmask for pindsvin, spesielt under lange tørrstaver.
  • Lag eller kjøp et hedgehog-hjem, dette gir et dvalemodus som er trygt fra rovdyr om vinteren. Den kan også brukes som en hekkeboks til en mor og hennes hovdyr i de varmere månedene. Den britiske Hedgehog Preservation Society kan gi en brosjyre om å bygge et hedgehog hjem. Besøk www.britishhedgehogs.org.uk eller send en A5 sae til Hedgehog House, (Hedgehog Homes), Dhustone, Ludlow, SY8 3PL.
Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar