Charlotte Hawkins forteller om vakre baby Ella Rose

På det vakre Surrey-hjemmet til Good Morning Britain presenterer Charlotte Hawkins, er det et nytt tillegg til familien.

'Baby Girl' bunting henger over peisen, mens 16-åringen Ella Rose ligger i en flettet krybbe vevd av Charlotte svigermor Sheila. Charlotte, 40, basker seg på å være en mamma.

Snakk blir til dåp planer. Ella Rose vil ha på seg Charlottes familie dåpekjole for tjenesten i Chichester katedral, der Charlottes far var prest. Dessverre døde han av motorneuronsykdom en måned før Ella Rose ble født.

Charlotte, gift i seks år til forretningsmann Mark Herbert, 41, forteller M & B om datterens uventede forestilling og hvordan hun satte seg opp til å føde på nummer 10.

Hvor lenge har du prøvd for en baby?

Fire år, så vi hadde startet ned IVF-ruten. Vi hadde nettopp fylt ut alt papirarbeidet da jeg fant ut at jeg var gravid! Jeg var en dag eller så sent, så gjorde en test klokken 3 før arbeidet. Vi er heldige at det skjedde i det hele tatt - og spesielt at det skjedde naturlig.

Hvorfor tror du det endelig skjedde?

Jeg jobber morsomme timer, gjør en stressende jobb. Men jeg hadde hatt noen uker i mellom jobb og nettopp startet på Good Morning Britain. Graviditet var det siste i tankene mine. Kanskje det hjalp at jeg ikke var bekymret for det.

Hadde noen mistanke om at du var gravid?

Jeg sa, "Jeg kan ikke tro at du ikke gjettet!" Til Ben Shephard. Jeg gikk fra å spise frukt til kjeks. Han var som: "Jeg trodde bare at du likte kjeks." Morgenssyke betydde at jeg ønsket trøstmat: potetmos, kjeks, kaker. Da jeg følte meg litt mer vanlig, klarte ikke salaten det. Jeg ville ha pizza. Jeg sluttet å veie meg selv når jeg skulle sette på 2 steiner!

Har du ikke gått til Downing Street for en hendelse en uke før forfallsdato?

Ja, jeg tilbrakte kvelden som ønsket at vannet mitt skulle bryte, som det ville vært en flott historie. Jeg er ikke sikker på hvordan David Cameron ville ha følt meg om å føde i hans fremre rom!

Når gikk du i arbeidskraft?

Jeg var en uke forsinket da jeg begynte å ha sammenkledning sent en natt. Vi kjørte til sykehus, da min sammentrekning forsinket. Den neste kvelden ble smerten verre. Kate Garraway hadde gitt meg en TENS-maskin, som holdt meg ren, fordi i forutredningssamfunnet de ikke hadde gass og luft. Jeg bestemte meg for å ha en epidural, som var en god beslutning. Jeg gikk inn i leveringspakken på lørdag kveld og 19 timer senere ble Ella Rose født.

Hvor vanskelig var arbeidet ditt?

De overvåket babyens hjertefrekvens hele natten om hun gikk i nød. De sa at de måtte gjøre en c-seksjon, men de håpet å kunne levere henne naturlig, som de gjorde. Jeg hadde tro på at de ville få henne ut trygt.

Hvordan følte du da hun kom?

Det var overveldende. Du er utmattet, men det er utrolig å møte dette lille som du har spilt rundt i ni måneder. Jeg var forelsket i henne øyeblikket Jeg så henne. Da de la henne på brystet mitt, kunne jeg ikke slutte å stirre på henne - Jeg ville ikke ha det øyeblikket til slutt.

Hvordan var Mark under arbeidet?

Han var veldig rolig. Da jeg var i ferd med å føde, var han på slutten av sengen, og jeg var som: "Det er ikke en tilskuersport, kom tilbake hit!" Etter at Ella Rose kom ut og ble satt på brystet, presset jeg fortsatt. Jeg var på et annet sted.

Hvor lenge bodde du på sykehuset?

Jeg var der en annen to dager fordi jeg trengte en blodtransfusjon. Mine jernnivåer hadde falt så lavt etter fødselen at kroppen min gikk inn i sjokk. Det forklarte hvorfor etter fødselen hadde jeg ingen energi til å gjøre noe.

Hvordan klarte du å miste far din før fødselen?

Jeg prøvde ikke å bli for opprørt, fordi jeg følte det som en fysisk smerte, og jeg var bekymret for babyen. Alle følelsene om far er fortsatt der. Å vite at han var oppe og se opp for meg, holdt meg i gang fordi jeg trodde at han ikke ville la noe vondt skje.

Hvordan startet tidlig på Good Morning Britain, forbereder du deg på å være en mamma?

Ingenting kan forberede deg. For den første uken sov Ella Rose non-stop. Da hadde jeg dager da hun ikke sov. Folk sier "sove når babyen sover", men jeg var så høy at jeg ville se på søvnen hennes.

Planlegger du å få en barnepike?

Vi får hjelp når jeg går tilbake til jobb. Mark skal klare de tidlige morgenene, så skal jeg være hjemme til lunsj. Jeg gleder meg til å gå tilbake til jobb, men å forlate Ella Rose vil være en stor skiftenøkkel. I en ideell verden vil jeg smugle henne inn og holde henne under pulten!

God morgen Britain, hverdager, fra 6 am

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar