Rebecca Adlington er de tre beste spillene du kan spille når du tar barnet ditt til å svømme

Den olympiske svømmeren Rebecca Adlington forteller oss hennes favorittspill å leke i bassenget med datteren sin. Sommer:

Blåse bobler

Oppfordre babyen til å blåse bobler i vannet med deg er veldig morsomt og en god måte å hjelpe henne til å føle seg trygg på å sette ansiktet sitt i vannet. Becky forklarer, "Den beste tiden å introdusere dette spillet er når babyen din kan holde hodet oppe og er trygg på å flyte på ryggen.

"Legg henne forsiktig på forsiden mot deg og hold henne under armene hennes, så blåse bobler i vannet og oppfordre henne til å kopiere deg."

Løftespill

Å holde babyen under begge armer er ideell for å spille løpespill, sier Becky. "Sommeren elsker det når jeg løfter henne opp til siden av bassenget og deretter tilbake ned i vannet. Du kan sette et håndkle ned på siden av bassenget, så det er ikke for kaldt.

"Du kan også løfte babyen din opp og ned i vannet da hun vil elske bevegelsen, og det vil hjelpe henne til å bli vant til følelsen av å være inn og ut av vannet."

Sprut i vannet

"Sommer liker virkelig å plaske og smake vannet med hendene, noe som hjelper henne til å bli vant til vannets konsistens, samt å hjelpe henne til å føle seg lykkeligere å få vann sprutet på ansiktet hennes.

"Jeg holder henne rundt livet hennes med begge hender så hun står overfor meg. Dette hjelper oss med å holde øyekontakt, som er beroligende for henne, og forlater henne med begge hender fri for å plaske om. "

Nylig presenterte vi vår kolonneavdeling, olympisk mester, Rebecca Adlington, og snakket om å ta barnet ditt til å svømme for aller første gang. Becky deler sin unike innsikt og gir nyttige, praktiske råd for å gjøre babyen din første gang i bassenget en positiv og bonding opplevelse for dere begge. Les funksjonen i mor og baby - Klikk her for å få M & B-appen og last ned problemet ditt.

Når barnet ditt kommer til tre, vil hun være klar for mer strukturerte leksjoner i bassenget. For å finne ut mer om Becky Adlingtons Swim Stars ordningen besøk beckyadlingtonsswimstars.com

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar