9 års kjærlighet: smerten i å avslutte et langsiktig forhold

Alle har sin egen kjærlighetshistorie å fortelle; På en måte er kanskje alle kjærlighetshistorier de samme. Nedenfor er 6 grunner til at avreise kan være det beste valget.

Min kjærlighetshistorie var mindre enn perfekt, men det var min å fortelle. Jeg vil huske hele historien til slutten av livet mitt. Ingen kan virkelig slette minner, uansett hvor vanskelig du kan prøve. Kanskje, en dag, når livet ser meg som en bitter gammel kvinne, vil jeg få minner til å se tilbake på "Memories of a nine-year love", som gikk tapt i tidenes tid.

Ser tilbake, min kjærlighet startet så uskyldig som en kjærlighetshistorie gjør. Å være en introvert, begynte jeg aldri samtalen; det var aldri min ting. Mens jeg ikke var en ensom, opplevde jeg å være alene, fordi det ga meg tid til å finne mitt skjult fra resten av verden. Selv i min selvpålagte isolasjon var det alltid en del av meg som lengtet etter noen. Kanskje min personlighet ga meg et idealistisk bilde av hvordan relasjoner skal være. Jeg klandre mitt yngre selv for å ha disse idealene, men livet virket lettere da jeg hadde en uskyldig utsikt over verden.

Lærdomene

Kjærlighet kan være så uklar, og tid så ofte gjør eller bryter et forhold. Jeg antar at tiden ikke var virkelig på vår side. Vi fikk ikke noe yngre, og vi befant oss begge på et veikryss i våre liv. Til slutt fant vi at vi måtte gjøre en smertefull beslutning.

Fortiden kan skade, men erfaring har lært meg at du kan enten slippe eller fortsette å løpe. Kanskje da jeg var yngre, ville jeg ha valgt å løpe; Imidlertid har jeg lært den harde måten at jeg egentlig ikke kan løpe vekk fra fortiden min uten å være hjemsøkt av den. Det kom tilbake for å hjemsøke meg, uansett hvor hardt jeg prøvde å unngå det.

Hva kan minner fra en fortidens kjærlighet lære deg å slippe, gå videre og til slutt finne kjærlighet igjen?

# 1 Ikke hold på et forhold bare fordi det er behagelig. For en tid visste jeg at forholdet var døende, for det var egentlig ikke noe å holde fast på eller å kjempe for. Jeg skjønte da at grunnen til at jeg tvang meg til å bli, var at jeg hadde blitt komfortabel.

Som mange mennesker har jeg mistet å velge å bli på grunn av den komforten jeg følte. Komfort bør ikke forveksles med kjærlighet, fordi det kan føre til bosetting. Moren min fortalte meg aldri å bosette seg i et forhold; Jeg gjorde nesten. [Les: 16 tegn deg, sett deg i et ulykkelig forhold]

# 2 Hvor mye tid du investerte i et forhold er aldri en god grunn til å bli. Nine år skjer ikke bare over natten. Han og jeg vokste sammen, og så hverandre gjennom mange ting. Dessverre kom vi til å innse at tiden forandret oss sterkt. Tiden bringer ofte ut grimhet i mennesker og viser deres største svakheter og frykt. Kjærlighet blir til slutt et valg og gjør valgdagen i og dag ut kan bli en ganske utfordring.

Jeg hadde en intern debatt om hvorvidt jeg skulle bli eller ikke. Der var jeg, dreading de ni årene, og fryktet at alt ville gå til spill og være for ingenting. Jeg kom til slutt til å innse at et sluttbrudd kan aldri være, og uansett hvor mye tid du har investert i et forhold, hvis de to ikke er kompatible, blir det dømt. Enten du bryter opp nå, eller sløs med ytterligere fire år, kan forholdet ikke vare.

# 3 Kjærlighet alene kan ikke lagre et forhold. Så mye som vi begge prøvde å redde forholdet vi hadde, visste vi dypt i våre hjerter at vi var dømt til å mislykkes. Mens vi prøvde å nekte det og lovet hverandre at vi fortsatt elsket hverandre, var det ikke mye vi kunne gjøre. Den mest smertefulle tingen jeg skjønte var at kjærlighet til slutt ville fly ut av vinduet da vi begge var for sta og uvillige til å gi slipp på vår stolthet.

Kjærlighet alene kan ikke redde et forhold som har blitt trøtt på grunn av bevegelser og prøvelser. Kjærlighet alene kan ikke redde et forhold som har sett sin andel av svik og tvil. Kjærlighet alene kunne aldri redde oss. [Bekjennelse: Det jeg lærte av mannen som ikke elsket meg]

# 4 Vi var en tragedie som venter på å skje. Fra begynnelsen av vårt forhold var vi dømt. Slik jeg ser det, begynner nesten alle sammen forholdet som litt av en tragedie som venter på å skje, fordi vi aldri vet hvor forholdet vil ta oss, eller hvordan det vil gå. I vårt tilfelle, han og jeg var en tragedie som venter på å skje, men vi kunne ikke se det.

Kanskje vi var for blindet av overfladiske ting for å realisere den forferdelige sannheten. Etter hvert som forholdet ditt aldre, re-evaluere og revurdere dine ønsker og behov for å sørge for at de to av dere fremdeles er på parallelle baner.

# 5 Å bryte opp var det vanskeligste å gjøre, men det til slutt reddet oss. Breakups er forferdelige, og min var ganske traumatisk. Å si at breakupet forlot et gapende hull i hjertet mitt, er en underdrivelse. Det suget definitivt på den tiden i livet mitt, og jeg behandlet smerten på min egen måte. Men breakup reddet meg. Jeg innså at verden aldri var som det virket, og at jeg alltid måtte være forsiktig. Min største smerte ble min frelse.

Selv om breakups føler seg uutholdelig, kan de lære oss om oss selv og andre. Midt i din egen oppbrudd, søk etter svar og leksjoner som kan gjemme seg i kampen din. [Les: Hvordan finne nedleggelse med deg selv etter at du avsluttet et forhold]

# 6 Å la ham gå vil alltid være den vanskeligste delen. Når alt er sagt og gjort, måtte jeg la ham gå. Jeg måtte si farvel til mannen som holdt mitt hjerte så lenge.Jeg har kanskje bare mine minner igjen for å besøke, men jeg måtte slippe ham - for begge våre ting. Vi kan aldri helt fortsette med våre liv hvis vi ikke velger å la hverandre gå. Det kan være trist å tenke på i begynnelsen, eller til og med utenkelig, men det er her vi befinner oss: fremmede, men med gode minner.

Breakups er hjerteskjærende og er aldri enkle. Jeg kan ikke si at jeg har fullt på meg med livet mitt, siden smerten er fortsatt ny. Når jeg skriver disse ordene, minner både de gode og de dårlige meg. Vår romantikk var ikke akkurat en virvelvind; Det tok tid, som vi begge hadde investert.

[Les: Den virkelige grunnen bak hvorfor kjærlighet gjør vondt så mye når det går dårlig]

Kanskje Neruda sa det best: â € œLove er så kort og glemme er så lang. Â € Â Hadde jeg visst at det tok lang tid å glemme noen, ville jeg ha fått min gave av minnet tatt bort fra meg. Men kanskje blir igjen med bare minner å besøke er en god ting; Jeg kan se tilbake i fortiden uten å angre, og se fremtiden sterkere og klokere.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar