9 måter å sove bedre som foreldre

Hver ny forelder vil vite at søvn er en viktig del av dagen din, selv om den lille du ikke føler det samme. Men hvordan kan du sove bedre som foreldre? Fra den ødelagte søvn, til den beste madrassen på markedet, har vi dekket den.

1. Reduser stress før sengetid

Selvfølgelig, enklere sagt enn gjort, men angst er ofte en stor årsak til søvnløse netter for nye foreldre, bekymre seg for deres ansvar nå har de en liten en å ta vare på. Likevel er dette en ond syklus - jo mer sliten du er, jo mer engstelig blir du. Prøv å ta deg tid til å slappe av før sengetid, om det er en liste over morgendagens oppgaver, eller å ha et bad - fjern tankene dine og senk pusten din. Og når du finner deg selv våken i de tidlige timene, ta vare på det faktum at du hviler, selv om du ikke sover.

2. Pass på at du får nok mosjon

Det kan være det siste du har lyst til å gjøre når du er utmattet, men trening, for eksempel en mild tur eller hvis du har tid, svømmer, kan lindre stress og regulere kroppsklokken din. Ifølge dr. Nerina Ramlakhan, søvn- og energikonsulent på Capio Nightingale Hospital, betyr det at du får bedre søvnkvalitet.

3. Ikke hold deg for sent

Den bølgen av energi du får når barnet ditt går i seng, er faktisk nede på økt adrenalin fordi kroppen din er overtired. Ikke la deg lure til å holde deg for sent, uansett hvordan du ser at neste episode av venner på Netflix kan være.

4. Koble fra før sengetid

Fordelene ved å koble fra teknologi før sengetid har blitt mye dokumentert, men det gjør det ikke enklere å gjøre. Hvis du sliter med å sovne når du har slått barnet ditt, ta en titt på dine vaner og prøv å slå av TVen, datamaskinen eller iPhone en time før du sover.

5. Spis på de riktige tidspunktene

Å spise frokost innen 30 minutter etter vekking kan bidra til å stabilisere blodsukkernivåene og regulere produksjonen av søvnfremkallende hormoner serotonin og melatonin, så sørg for at du spiser dagens viktigste måltid.

Ifølge eksperterne er det også viktig å sikre at du ikke spiser middag for sent. Soveekspert Dee Booth legger til: "Det er fristende å vente til barnet ditt er i senga, men hvis du kan, spis rundt 19:00 og prøv å ligge i seng klokka 21:00 minst noen få netter i uken (uansett hvor kjedelig det ser ut) ' .

6. Lær hvordan du skal takle nattfeeder

Mens søvnløse netter er uunngåelige i det første året, er det måter å redusere effekten. Prøv å gå tilbake til å sove så raskt som mulig hver gang ved å holde lysene nedtonet, og unngå å se på tiden (eller telefonen) uansett hvor fristende det kan være. Prøv å hvile i løpet av dagen når barnet ditt lurker, selv om du ikke sover.

7. Hvit støy kan hjelpe deg og din baby

Babyer kan være støyende romkamerater å ha - de snu, snuse og kan forstyrre søvn. Selvfølgelig vil du holde babyen din i rommet med deg, men føler ikke at Moses-kurven må ligge rett ved siden av sengen din - noen få meter unna er greit og kan stoppe deg med å være så oppmerksom på bråk.

Hvit støy kan være hemmeligheten for å hjelpe babyen til å sove bedre, men du kan også finne det beroligende også. Prøv regn å falle, eller vind gjennom trærne.

8. Pass på at du sover på riktig madrass

Å sove på riktig madrass kan gjøre hele forskjellen. Med massevis av seng-i-a-boks alternativer på markedet, prøvde vi en Casper madrass - en skumkjerne madrass med et minne skumlag. Den er myk, komfortabel og flott for alle typer sleepers - inkludert folk som sover på ryggen. Det bør vare deg om ti år hvis du behandler det bra, så det er definitivt en verdig investering.

9. Pass på at rommet ditt er optimalisert for søvn

Hvis du finner at du våkner for tidlig, må du sørge for at rommet ditt er mørkt nok til en god natts søvn ved å installere en mørkeblind, eller ha en sovemask. Hvis du tenker på et hotellrom, designet med søvn i tankene, prøv å sikre at miljøet ditt passer opp. Prøv å bruke en søvnpute spray, eller dob lavendel olje på puten din - lavendel har vist seg å redusere blodtrykk og hjertefrekvens for å aromatisk forårsake søvn.

Selvfølgelig kan en ekstrem søvnmangel forringe din mentale kapasitet, så unngå kjøring hvis du føler deg veldig sliten. Hvis du føler effekten av søvnløse netter i begynnelsen med en nyfødt, spør noen til barnevakt slik at du kan ta en lur. Hvis ikke, hvil så mye du kan ved å snuggle med babyen din på sofaen.

Les neste: 29 ting lærte mitt førsteår av morskap meg

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar