9 måter å øke triathlon utholdenhet

Innholdsfortegnelse:

9 måter å øke triathlon utholdenhet - øVELSER 2023
9 måter å øke triathlon utholdenhet - øVELSER 2023
Anonim

Taper sove over triatlon som nærmer seg? Frykt ikke. TrenerSøster magasin, Menns Fitness, har samlet en liste over strålende pro treningstips som vil boble opp utholdenheten i alle tre trinnene, og vil gi deg en kjempe sjanse til å krysse den målstreken med et smil på ansiktet ditt …

svømming

Fokuser treningen

"Formålet med å gjøre to 20 til 30 minutters teknikk økter i løpet av uken hvor du fokuserer på å forbedre et bestemt aspekt av ditt slag som pusten din eller sparker," sier Sam Williams, svømme coach på Swim Studio London. "Så gjør en lengre økt i helgen hvor du legger til ekstra lengder eller tid hver uke for å overvåke fremdriften din."

Hold deg avslappet

"Utholdenhetssporter som sykling og løping handler om anstrengelse, men hvis du gjør det ordentlig, bør svømming være motsatt, sier Williams. "Hvis du er for spent i vannet, vil du ende opp med å smelte rundt, kaste bort energi og trette deg ut. I stedet fokusere på å holde seg balansert i vannet og opprettholde et avslappet slag. "

ANBEFALT: Total nedsmelting Svømming for triatletter

Kjenn kit

"Pass på at du trener på og bruker settet du planlegger å kjøre inn," sier Williams. "Du ville ikke prøve å bryte et nytt løpesko i uken før et maraton, og det er ikke noe annet å svømme. Det siste du vil ha er et nytt par beskyttelsesbriller som begynner å la i vann på løpedagen. Å ha kamptestet utstyr som du stoler på og føler deg komfortabel i for flere timer om gangen, står deg i god stand. "

Sykling

Frekvens er nøkkelen

"Sikt å ri hver andre dag hvis du kan, sørg for at du har minst tre hviledager i uka," sier Syklist magasinet James Spender. "Selv om du bare har tid til korte 30-minutters økter, blir noen av disse spredt over uken mer produktive enn å bare gjøre en tre timers tur i helgen. Regelmessigheten vil hjelpe deg å bli mer komfortabel på sykkelen og forbedre muskelminnet for å tråkke. "

Spiker din ernæring

Å bruke riktig drivstoff vil hjelpe deg med å trene og gjenopprette til det beste av dine evner. "Har et lett fordøyelig måltid som kombinerer sunne karbohydrater og protein - si fullkornsris med kyllingbryst og grønn veg - omtrent to timer før økten og et lignende måltid etterpå, sier Spender. "På turen må du fylle opp energinivået med en bar, gel eller snu av energidrikke med 20 minutters intervaller når du passerer to timers markering."

Lær reparasjoner på veikanten

Det høres kanskje tydelig ut, men å kunne bytte et flatt dekk er et absolutt must, uansett hvilket nivå du har på treningsnivå eller erfaring. "Selv om du aldri har hatt en før, gjør en øvelse løp under trening for å gjøre deg kjent med prosessen," sier Spender. "Du kan ikke alltid stole på å ha andre syklister rundt for å hjelpe deg hvis noe går galt, og det siste du vil ha, er for en midtbane-punktering for å angre alt ditt harde arbeid."

Løping

Lag en lykkeplan

Selv om du holder deg perfekt til timeplanen din, er det ikke gitt at du vil føle deg bra mens du trener. "Det er normalt til tider å føle seg utilfreds med hvordan du har trent i en treningsøkt," sier Kim Ingleby, en britisk idrettsutøver og personlig trener. "Så skriv ned løypene som du virkelig likte og hvordan de fikk deg til å føle. Skriv så ned hva du er misfornøyd med. Skriv disse på en side av papiret, og på den andre siden skriver du ned hva du kan gjøre for å bli lykkeligere med dem. Fra listen velger du maksimalt tre områder for å fokusere på hver måned for å forbedre og skape mål som du kan jobbe med. "

Finn midtsessionsstyrke

Under harde treningsøkter kan det være en stemme i hodet som forteller deg å stoppe. "Dette er så vanlig, og det er vårt sinns måte å passe på," sier Ingleby. "Når dette skjer, har du to alternativer. Først kan du bestemme at du skal gå eller sakte i et øyeblikk og få fokuset tilbake, pust dypt og start igjen. For det andre, pust ut det: Når du inhalerer, si et positivt ord som "styrke" og pust ut stoppetanken for seks puste, med fokus på å vokse i styrke og slippe ut av tretthet. Dette høres for enkelt til å fungere - men det gjør det. "

Få en vinnende tankegang

Mot slutten av et løp, enten det er en 10K eller en triathlon, er det å gå veldig hardt. "Når du begynner å slite, tenk på alle de menneskene som inspirerer og motiverer deg, menneskene du elsker i livet ditt og dine grunner til å delta i hendelsen," sier Ingleby. "Jeg finner det også nyttig å kaste lengre løpende hendelser i 5km eller 10km biter, slik at når du fullfører hver enkelt, innser du at du kan gjøre det. Et annet triks er å ha en mini-film eller et lydspor i tankene dine for nær slutten, som du kan "spille" for å holde deg i gang til du krysser målstreken. "

Populært emne