9 Undeniable Signs Guy er ektemannsmateriale

Ektemateriale og kjæreste materiale er to svært forskjellige ting. Finn ut om mannen din er i stand til å oppgradere fra boyfie og til hubby materiale! Av Charley Reid

Hvis du er i et forhold, og begynner å tenke på en fremtid sammen, er det vanskelig å vite om du faktisk er dating «The One», eller hvis du går nedover en sti av ødeleggelse. Tross alt, den fyren du er dating kan bare være noen du møter med, men ikke typen fyr du ser deg selv tilbringe resten av livet med.

Dessverre er det ingen krystallkule å fortelle deg på en eller annen måte. Noen ganger må du bare stole på din intuisjon, når det kommer til saker av hjertet. Problemet med dette er at selv din intuisjon trenger noen ganger en veiledning.

Hvordan kan du vite om han er ektemann?

Kan du ikke finne ut hva din intuisjon prøver å fortelle deg? Her er noen få enkle måter å avgjøre om mannen din er ektemateriale.

# 1 Han får deg til å føle deg vakker innvendig og ut, uansett hva. Hvis mannen din hele tiden sørger for å fortelle deg, er vakker selv når du ikke føler deg vakker, er han en keeper. Hvis han får deg til å føle deg vakker hele tiden, fordi han vet at du er vakker, er han en keeper. Hvis du er med noen som gjør at du føler deg usikker nå, så blir det bare verre jo eldre du får og jo lenger du blir hos ham. Hvis din fyr virkelig elsker deg, vil han elske hver tomme av deg.

Ingenting om deg vil ødelegge ham eller slå ham av, noensinne. Og jeg mener ingenting. Du kan begge være veldig attraktive nå, men etter hvert som du blir eldre, ser utseende ut. Du vil være med noen som elsker deg for hva som er både innvendig og utvendig, feil og mangler inkludert. [Les: 11 sikker på at han er en keeper]

# 2 Han er din største fan. Hvis du er dating noen som alltid er der, hever du på, så er du med den rette fyren. Når det gjelder å prøve noe nytt, eller ønsker å komme tilbake i form, eller selv om du bestemmer deg for å starte en bedrift, er han ombord og spent på deg. Når du er i et forhold, vil du være med noen som gjør at du føler deg bra om deg selv og dine livsbeslutninger.

Du vil ikke være med noen som er Oscar Grouch, og får deg til å føle deg dum og utilstrekkelig når du forteller ham om dine drømmer og forventninger i livet. Du ønsker ikke å gifte seg med noen som stadig regner på paraden din. Livet er for kort til å tilbringe det med noen som ikke tror på deg. Du er Bonnie, og du trenger din Clyde!

# 3 Han kan ikke holde hendene av deg. Hvis du er med en fyr som elsker å røre deg, kysser deg, krammer deg og enhver annen PDA mulig, er han en keeper. Hvis du har vært dating mannen din i over et år, to år, tre år, uansett, og han kysser deg akkurat slik han gjorde da du først begynte å danse, så er du med den rette mannen. Du vil være med noen som alltid vil ha deg, noen som er lidenskapelig om deg, hvis hjerte slår på samme måte som det gjorde et år eller så siden.

Hvis din fyr allerede kysser deg og berører deg mindre og mindre, så er han ikke fyren du vil gifte deg med. Du vil være med noen som vil ha deg, når som helst, hele tiden.

# 4 Han skryter til vennene sine om deg. Hvis du er med en fyr som ikke har noe problem å legge bilder av deg to sammen på sine sosiale medier, eller hvem lar vennene dine vite om du har bestått en stor eksamen, eller hvis han skryter om hvor fantastisk han mener du er, er han keeper. Hvis mannen din alltid forteller sine venner og familie om all awesomeness som er din eksistens, er han en keeper.

Du vil være med en fyr som snakker om deg på en positiv måte, noen som er veldig stolte av å være med deg, og føler seg ære å ringe til deg. Når en fyr elsker deg, vil han ikke nøl med å fortelle folk om de fantastiske tingene du gjør, og vil skryte av deg fordi han elsker deg så mye.

# 5 Han er motivert. Han er motivert til å jobbe hardt, og ønsker å lykkes fordi han ønsker å starte en familie og ha barn, og kunne leve et langt liv med deg. Du vil ikke være med noen som er en sofa potet, hvem er 34 og lever fortsatt hjemme hos sine foreldre, eller noen som er en slik mommys gutt som du føler deg ærlig vanskelig når du er rundt ham og hans mor, fordi det føles nesten som en konkurranse.

Du vil være med en fyr som er i stand til å gjøre sitt eget vaskeri, hvem vil lære å lage mat, og hvem er ganske bra på å finne ut hvordan man kan fikse ting rundt i huset. Hvis du er dating en fyr som har en god arbeidsetikk, og hvis han setter mål for seg selv, så er han en keeper sikkert.

# 6 Familie er viktig for ham. Når du tenker på å tilbringe resten av livet med noen, er det viktig å vurdere hva du begge finner viktig, uavhengig og sammen. Hvis familien er viktig for ham, og han er nær med hans, er sjansene for at han er en stor mann, ganske bra.

Du vil ha noen som verdsetter familien, og hvem forstår hva det betyr når du har familiemiddag og hvordan det er så mye mer enn bare å spise middag. Hvis han verdsetter sin familie, respekterer han sin familie, og respekt er alt, spesielt i en fyr du kan tilbringe resten av livet med. [Les: 25 kvaliteter av en stor kjæreste]

# 7 Han er lojal. Hvis du har vært dating din fyr i over et år, og han har aldri en gang gjort deg til å føle at du måtte bekymre deg for vandrende øyne, hold ham. Når en fyr er forelsket i deg, vil han være en åpen bok, og han vil holde boken åpen. Og du vil også! Han bryr seg ikke om du tar telefonen og vil se gjennom den. Han får ikke alt paranoid hvis du svinger over sin bærbare PC mens du sjekker e-post. Han bryr seg ikke om du oppfører deg som en gal kjæreste og bestemmer deg for å stalke og snike gjennom hans ting fordi han ikke har noe å skjule.

Du er hans eneste, og han vet det. Hans tillit til det han skinner gjennom. Og du elsker dette om ham, og du vet at han aldri kommer til å skade deg, fordi du virkelig vet at han elsker deg. Hvis du daterer utroskapen som er Mr. Loyal-in-Love, gift deg med ham!

# 8 Han gjør livet ditt bedre bare ved å være i det. Hvis du virkelig er forelsket i din fyr, kan du aldri få nok av ham. Du kan finne deg selv på sofaen mens han er borte, og tenker på hvordan hvis han var hjemme hos deg, vil han tilfeldigvis gjøre sin goofy dans til den kommersielle som nettopp kom. Kanskje du savner lyden av ham som roper på TV-en i basketballspillene han vanligvis ser på.

Hvis du liker å gjøre jobber rundt huset bare fordi å vite at han er i neste rom legger et smil på ansiktet ditt, giftet seg med ham. Hvis du ikke kan huske eller forstå hvordan du klarte livet, før han var i deg, gift deg med ham! Du vil gifte deg med fyren som legger et smil på ansiktet ditt uten å prøve, noen som gjør at du vil stoppe og lukte rosene. [Les: 14 tegn han mener når han sier at han elsker deg]

# 9 Han er pasient. Denne er viktig, tross alt "Patience er en dyd", og "gode ting kommer til de som venter." Og du har ventet hele livet ditt for å finne den ene fyren du vil gifte seg med , og nå tror du du har. Når du vurderer å gifte mannen din, bør du tenke på hans personlighet når han blir opprørt eller frustrert, og tenk på hvordan han opptrer når du er den som har frustrert ham.

Du vil være med noen som ikke bryr seg om du må tregere på turen, eller hvis du må stoppe 4 ganger innen 2 timer på en biltur, og noen som ikke kommer til å forvandle seg til Jafar fra Aladdin når sint.

[Les: 14 tegn han vil tilbringe livet med deg]

Hver jente kan ha en annen ide om hva som utgjør "husbandsmateriale", men disse 9 egenskapene kan gi deg en grunnleggende veiledning for å finne ut om mannen du er med er "The One."

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar