9 ting du ikke kan overse når du daterer en enkeltforelder

Er du dating en eneste forelder? Her er 9 ting du definitivt må forstå før du tenker på å gjøre en langsiktig forpliktelse til denne personen.

Kjærlighet virker ikke alltid den første, andre eller til og med tredje gangen.

Og når et forhold avsluttes, får noen ganger barn igjen.

Nå velger mange enslige foreldre å pore over barnets velferd 24/7 og er derfor ute av datingmarkedet.

Men det er fortsatt noen enslige foreldre som ønsker samskap og romantikk.

9 måter å starte et godt forhold til en enslig forelder

Hvis du befinner deg i en gjensidig tilnærming med en enlig forelder, er det annerledes enn dating noen som ikke har barn.

Det er et helt paradigmeskifte der du må være oppmerksom på.

Så for å hjelpe deg, her er den grunnleggende veiledningen til ting du bør kunne gjøre for å få et vellykket forhold til en enkeltforelder.

# 1 Du vil ikke være prioritet # 1. Dette sier seg selv siden du er dating noen som har et avkom.

Men barnet vil ikke være den eneste som ville komme foran deg. Det er regninger å betale, et utdanningsfond for å spare opp og andre grunnleggende ansvarsområder som går med å ha barn. Og for å få disse tingene, må enslige foreldre holde fast i sin karriere også.

Det vil også være foreldre-lærer møter til å delta, begrunnelse for å se og spille datoer for å sette sammen med andre foreldre. Men dette betyr ikke at du bare må blande inn i bakgrunnen for hans eller hennes travle liv.

Det er to ting du må gjøre for å håndtere dette. En, du bør være støttende nok til å gi ham eller henne tid til å ta vare på deres ungdoms velvære * pluss tid til hvile etterpå *. To, du bør motstå trang til å ta opp en kamp når de avbryter en dato fordi deres ungdom har en kald eller en merkelig utslett eller trenger hjelp med lekser. [Les: 80/20-regelen i relasjoner og kjærlighetslivet ditt]

# 2 Han / hun vil ha forskjellige preferanser. Bachelorer og bacheloretter kan feies av føttene med et karibisk cruise, en dato til en fancy restaurant eller en dyr gave.

Men med enslige foreldre har de en tendens til å være litt mer praktisk. I stedet for en stor gest, er de mer sannsynlig imponert over små men konsekvente ting som et tilbud om å ta ut søppelet, en fotmassasje eller en god pose med komfortmat når de føler seg lav.

Men dette betyr ikke at enslige foreldre ikke lenger vil bli feidet av føttene. Noen av dem kan ha nettopp gått gjennom et forhold fylt med store bevegelser som gikk opp i magen til tross for romantikken. Vårt råd er å holde fast ved de små tingene du kan gjøre, men det er også en god ide å gjøre noe romantisk fra tid til annen. [Les: 25 virkelig romantiske ideer for å gjøre din kjæreste smelter]

# 3 Noen enslige foreldre ser kanskje ikke ut til å bosette ... | Likevel. Tenk på det på denne måten: En enslig forelder har gått gjennom det følelsesmessige traumet av å miste en betydelig annen gjennom skilsmisse, en gjensidig separasjon eller til og med døden. Og hvis det ikke er nok, er det et barn som også ble etterlatt i slutten av forholdet. Det kan være vanskelig for enslige foreldre å åpne opp et nytt forhold igjen for frykt for at ting kan ende på samme måte.

Det kan være en lang fase å teste vannet før du kan betraktes som den betydelige andre, og selv da er det fortsatt langt til alteret.

For hans eller hennes hjerte og barnets skyld er det bedre å være helt, positivt, 100% sikker på at forholdet ditt vil lykkes før noen forpliktelser kan komme inn. [Les: 10 signerer deg eller din elsker har frykt for engasjement akkurat nå]

# 4 Forsvaret vil være oppe. Ingenting bringer ut en persons beskyttende instinkter mer enn tilstedeværelsen av et avkom. Hvis du kommer til å leve i en enkeltforelders liv, må du se på deg selv fordi de ikke vil ta skit fra noen.

Hva er mer, de er svært bekymret for hvem de ønsker velkommen i livet, fordi disse menneskene også kan påvirke barnets velferd.

Når en eneste forelder ser tegn på at du kanskje ikke er bra med barnet ditt eller du er egentlig ikke stepmom eller stepdad-materiale, kan forholdet ikke gå videre til noe mer meningsfylt enn et fysisk forhold.

Dette er ikke å si at når du har en dårlig egenskap, kommer du ut døren. Bare vær oppmerksom på at når du daterer forelder, er du også litt venter på barnet hvis du vil at forholdet ditt skal være mer seriøst.

# 5 Se opp for ex. I mange rom-coms, er ex av en enlig forelder vanligvis enten nesten ikke-eksisterende eller helt nøtter. I virkeligheten vil deres personligheter ikke bli så klare. Noen av dem kan faktisk være veldig glad for at deres eks har funnet noen som gjør ham eller henne lykkelig.

På den annen side, pass på de mer skandaløse possessive exes som tror du er en trussel mot deres barns velvære. Kanskje en dag de vil varme opp til din tilstedeværelse i barnets liv. Men bare forberede deg på ubehagelig atferd som om du er forferdelig til barnet for å frata deg.

Noen ganger tar det flere år før barnet selv kan danne en mening av deg som er fri fra eksaksjonen. Men vær tålmodig med dette. La din egen personlighet og ekte vennlighet skinne igjennom, og dette kan være nok til å rive av ex-swayen på barnet.

# 6 Woo slektninger og nære venner. Den enslige forelderens kjære vil definitivt være på utkikk etter folk som kan føle på deres sårbarhet. Venner og familie kan ha vært vitne til forverringen av deres tidligere forhold til barnets andre foreldre, så de kan forsøke å hindre enlige foreldre fra et forhold som kan ende i hjerteslag hele tiden.

Som med ensligeforelderens ex, er det virkelig ingen enkel måte ut av dette. Igjen, vær bare oppriktig omsorgsfull og omtenksom, og håper at dette ville være nok til å overbevise dem om at du er en god nok person. [Les: Hvordan komme over tillitsspørsmål i forholdet ditt]

# 7 Vis ekte interesse for barnet. Det er svært sannsynlig at enslige foreldre, spesielt de som har vært single for en stund, har støbt det meste av sin verden rundt barna sine. Ungene ville åpenbart være en stor del av livet deres, og ville tjene som en motivasjon for at de skulle jobbe hardt for å sørge for dem.

Det er alltid en god ide å vise interesse for barnet. Men har ikke hele samtaler rundt den lille overraskelsen som dreier seg om "litt overraskelse" i Georgies bleie. Hvis barnet er bare en baby, er det virkelig ikke mye du kan spørre. Men hvis de allerede har utviklet en mer komplisert personlighet, kan du spørre om deres favoritt-TV-programmer eller deres favorittsporter. Bare ikke gå overbord på å spørre, selv om det er forskjell mellom nysgjerrig og skumle.

# 8 Ikke være for ivrig etter å møte barnet. Det er som en uuttalt regel blant enslige foreldre at deres barn ikke skal bli utsatt for den fullstendige oppstillingen av menn og kvinner de er dating på.

Tenk deg hvor vanskelig det ville være for et barn å virkelig komme sammen med noen, og så med et blunk i et øye, er han eller hun borte og erstattet av noen nye. Thatâ € ™ s definitivt kommer til å gyte følelsesmessige problemer senere.

Du vil sannsynligvis ikke møte barnet før foreldrene er sikre på at du vil holde seg fast for en stund. Ikke bare tjener dette til å skjule ungdommen fra en svingdør av kortvarige hookups, men det gir også forelderen god tid til å forberede barnet for at mamma eller pappa kan være i begynnelsen av et spirende forhold. [Les: Når begynner aldersforskjell å ha betydning i et forhold?]

# 9 Fortsett å prøve selv om hans eller hennes barn ikke liker deg. Som nevnt tidligere, vil du også vie for godkjenning av barna. Dette er ikke så enkelt som å bringe dem noen snacks eller leker hver gang i mellom. Du må snakke med dem og etablere rapport. Dette er en alvorlig følelsesmessig investering for deg, enslige forelder og barnet.

Prøv å pusse opp på hvilke barn som er i disse dager, om det fortsatt er Barney og Barbie eller snazzy gadgets. Men selv om du er fullt utstyrt med et kiddies underholdningssystem, er det fortsatt en sjanse for at de kanskje ikke liker deg.

Og det er greit, faktisk er det ganske normalt først. Men når de blir kjent med deg og de ser at deres foreldre elsker deg og ønsker at du skal komme sammen, kan dette være det første skrittet for å starte god rapport med barnet.

Selvfølgelig er alle enslige foreldre forskjellige. Ikke alle av dem kan ha de samme målene og preferansene i livet. Men de viktigste tingene du bør huske på er at selv om barna deres er hovedprioritet, vil de også etablere et forhold til noen de kan forholde seg til og stole på å holde seg til.

[Les: 12 ting glade par snakker om å føle seg nærmere forelsket]

Husk at det ikke er enkelt å dato for en enkeltforelder hvis du forventer at forholdet skal dreie seg om bare de to av dere. Men hvis du forstår disse 9 tingene, og du er fortsatt villig til å ta troens sprang, gå rett fram.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar