9 ting som alltid skjer på en flyplass med en smårolling i tau

Hvis du flyr med familien din, er det visse ting du bare vet vil skje på flyplassen. Godta dette, og reduser smerten for alle berørte ...

Det er alltid en forhåndskontroll i rush

Uansett hvor tidlig du våkner for å få bilen pakket, og hvordan organisert du handlet om å sjekke inn på nettet, synes du alltid å finne deg selv rushing til posen slipp skrivebordet, vinker boarding passet som en galning. I det minste husket du passet. Å vent…

Du får vei i bekymring

Med to enorme kofferter fylt med toddler solkledder, faktor 50 solkrem, baby monitorer og Crocs, lurer du på hvor lenge dine egne svake ferie klær vil vare. Det er verdt å sjekke om hotellet har noen babyutstyr som reisesenger eller flaske sterilisatorer for å spare plass i kofferten din. På den måten, når du endelig hevner den på skalaene, trenger du ikke å gi opp en stille bønn til flyplassgudene som kommer inn under 20 kg.

Du drikker din egen morsmelk

(Eller formel). Forbudet mot væsker i håndbagasje betyr at din uttrykte brystmelk, baby mat og formel må testes av deg på sikkerhet for å sikre at den ikke kan omdannes til en bombe. Yep, tucking inn i en kylling og gulrot puree pose og melk på 7 am gjør fly mat ser ut som en gastronomisk drøm.

Du frykter D-ordet ...

Det er forsinkelse for deg og meg. De skjer. Mye. Og mens du går forbi tiden i den pliktfrie dousing deg selv i Marc Jacobs Daisy eller å slå på flyplassen baren er greit når du er barn-fri, forsinkelser ta på en helt ny tid-fylling, sjel ødeleggende mening når du har en kjedelig småbarn som henger av armen. Våre råd? Pak håndbagasjen full av snacks, og søk etter barnas myke lekeområde - mange flyplasser har dem nå.

Det er en Trunki-relatert skade

Ride-on kofferter kan være en godsend når du må dra en sliten småbarn gjennom flyplassen til avgangsporten, men når han er igjen til sine egne enheter, holder et øye på ham ellers vil han pløye det rett inn i ryggen av medmannen passasjers ben eller faller av den.

Du bulk kjøpe Milka

Med pjokkene dine som løper rundt deg i den pliktfrie butikken, tar du deg til enkle bestikkelser for å få ham til å oppføre seg med flere pakker med søtsaker og gigantiske barer av Toblerone-sjokolade. Du prøver ikke å dvele for mye på den resulterende sukkerhøyde induserte tantrum og stash en flaske gin i vognen din i forberedelse.

Ditt barn vil bli fly-besatt

Oppsiden av å være på en flyplass er alle lastebiler, vogner og, selvfølgelig, fly som din barn vil bli fascinert med å se på. For deg er det bare en trang metallkasse som får deg fra et kaldt, vått land til et (forhåpentligvis) varmt solrikt land. Men til din smårolling er det en magisk fugllignende maskin. Bare å stå ved porten og se på fly, ta av kan fylle minst en halv time med en spennende småbarnsdag.

Du avgir leketøyposen før du selv har gått om bord

Etter pakking bøker, iPads, bamser og fargebøker, løper du raskt ut av ting for å holde pjokk eller baby underholdt. Pakke noen leker som barnet ditt aldri har sett før for ekstra nyhet og unngå at du må splurge i flyplassbutikker.

Du er latterlig takknemlig for familie-første ombordstigning

Oppsiden av å reise med en familie går først inn på flyet, slik at du kan bære det beste overhead-oppbevaringsrommet og få den lille en festet. Nå må du bare komme gjennom en tre-timers flytur med en smårolling ... Hvilke erfaringer har du hatt mens du er på flyplassen med barna dine? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar