9 ting som alle friske menn holder på sitt arbeidsbord

Matcha te

Din 8am americano er bra for en morgesprut, men til lunsj er du på vei til koffeinhalsstad. Denne pulveriserte grønn teen pakker mer koffein, men slipper den sakte, noe som betyr ytelse uten jitters - eller søvnløse netter etter en sen ettermiddags hit.

£ 9,99 bulkpowders.co.uk

 

Tørr sjampo

Fettete hår er en gave som du har vært ute hele natten. En spritz av denne dusjen i en kan stripper bort olje og gir volum, slik at du ser ut som om du har hatt åtte timer, ikke åtte pints.

£ 2.99 boots.com

 

Vitamin D tabletter

Lavt nivå av disse vitaminene har vært knyttet til alt fra demens til kreft og depresjon. Siden det produseres når solskinn rammer huden din, er de fleste briter mangelfulle. Pop en pille om morgenen for en lysere utsikt.

£ 17.99, hollandandbarrett.com

  

Håndbalsam

Hyppig vask sprekker hud for uhyggelige hender. Løsne tørrheten med denne hardcore mittfuktaren, som lover at det kan kurere sprekkene i Grand Canyon. Nå trenger du bare å jobbe med hvor hardt du presser.

£ 19, aesop.com

Flytende bandasje

Enten du har smurt hendene dine med en overbelastet barbell eller en bunke med knivbladet papir, må du bare male på denne antibakterielle væsken for å fremskynde helingsprosessen. Det slår prøver å grave ut det alltid tomme førstehjelpsutstyret.

£ 15.50, amazon.co.uk

Ansiktsservietter

Varme puter betyr skinnende hud og de blokkerte porene som forårsaker breakouts. Som å vaske badvasken i skrivebordslåsen, tørker de bort horrorene til tidlig morgenstog, uten noen kunstig gunk for å tørke ut huden din.

£ 14.75, dermalogica.co.uk

Haemorroide Krem

Ikke for det. Når en all-nighter (enten på ditt skrivebord eller din lokale) ser ut som om du har gått åtte runder med Manny Pacquiao, dab dette under øynene for å stramme blodkarene og send poserpakking.

£ 6.29, boots.com

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar