9 tegn du har massivt overdratt på din favoritt boksett

Du kjenner alles linjer av hjertet

Gratulerer - du er nå pedant som blir irritert med folk som deler memes av Ned Stark som ikke inneholder absolutt ord for ord ordsomme linjer fra originalen Game of Thrones skjermspill. Dette er fordi du har sett showet så mye at du ofte muterer linjer fra det i søvnen, mye til irritasjonen / terroren til din betydelige andre.

Selv din telly begynner å bekymre seg for deg

Har noen gang hatt det der TV-en din sier at den skal gå i standby-modus, fordi du har hatt det så lenge? Eller når en popup-melding på Netflix spør, "Ser du fortsatt narcos? "- Det er en underforstått tone for bekymring der, er det ikke? Men hva er det for deg, Netflix? Jeg bestemmer når jeg har fått nok. Jeg fikser det. Du er ikke min ekte pappa.

Du blir en vannkjøler i wazzock

Du er den eneste personen på arbeidsplassen din som forblir opp til kl. 30.30 for å levere de mest oppdaterte episodene fra USA, så er du omtrent fire måneder foran alle andre - og vet de ikke den! Det begynner med ømt øye-rullende når en kollega forteller deg at de bare er på sesong to av Breaking Bad; det slutter med Carol fra HR setter deg ned for en "uformell chat".

Du begynner å tenke at tegnene er ekte

"Jeg lurer på hva Pete Campbell er opp til i disse dager?" Du finner deg selv idiot å tenke som du slår på Gale menn på bussen hjem. Da husker du at ingen av det er ekte; at Don Draper ikke gjorde det som Coca-Cola annonsen; og at den moderne annonseringen er omtrent like glamorøs som en Greggs pølse rulle.

Du har sett en full saga mer enn en gang

Hvis du kan - med myndighet - si det Ledningen er bedre tredje gang du ser på det, har du definitivt en boksettavhengighet. Å se en boks satt gjennom til den bitre enden tar mer engasjement og innsats enn de fleste setter i forhold til. Å gjøre det flere ganger tyder på at du har utholdenhet i industriell styrke, og sannsynligvis veldig firkantede øyne.

Helsen din begynner å lide

Det starter som "bare en episode før seng". Det slutter med deg bløderøyet klokka 4 om morgenen, i grepet av boks-sett-basert søvnløshet. Uh-oh, høres ut som om du trenger en spesiell dispensasjon fra Dr Oetker skuff med frosne godbiter. Diagnose: deilig.

Du har funnet deg selv å søke ting for å fylle tomrummet

Som en spruthunde drikker hånd sanitiser i fravær av faktiske alkohol, vil du se etter noe å fylle tomrummet som er igjen av favorittboks settet ditt. Enten det er et "medfølgende show" (som Snakker dårlig) eller den mer uklare originale serien (som med Korthus) du trenger noe, hva som helst eksternt relatert til å gi deg en mer søt hit ...

Spoilers virkelig, virkelig påvirker deg

Spoilers er som papirkutt - intenst irriterende og smertefullt i omtrent tre sekunder, men i siste instans ufarlig når det sammenlignes med ting som terrorisme eller din kone forlater deg. Så hvis du begynner å føle ekte følelser, eller finn deg selv å fylle en jiffy-pose full av hundeskit for den personen som ødela Boardwalk Empire På Twitter, kan det være på tide å søke hjelp.

Du begynner å se ut som hjemløse Ian Beale

En gang i tiden var du frisk og gjorde ting som å gå hunden, ta kaffe med venner og sette på bukser. Men så lånte noen deg den første serien av Sopranene, og det har vært en jevn nedstigning i glemsel siden da. Nå er din eneste menneskelige kontakt en vanlig, skitten transaksjon med en takeaway-leveringsdriver. Kanskje det er på tide å åpne gardinene, ja?

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar