9 Signerer du ubevisst ønsker å avslutte forholdet ditt

Når motivasjonen til å jobbe med forholdet ditt har forlatt deg, er det mulig at du i bakhodet ser på å bryte opp med din sånn.

Noen ganger ser forholdene seg ikke ut. En dag våkner du, og du skjønner at det ikke er som de første ukene eller månedene da du først møtte din spesielle person.

Folk går ofte tapt i eufori i starten, og de feiler ikke å se tegnene på å falle ut av kjærlighet og den ultimate oppbrudd som følger. Bare etter noen uker med moping, binge drikking, gråter deg selv til å sove, og forteller deg selv at det er ok, jobber etterfølgen sin vei til din bevissthet.

Det som skiller romantiske forhold fra alle andre, er den tvetydige tingen folk kalles "parken". Det kan gå med andre navn som "flyter i magen din," fyrverkeri, "eller" œmagic.â € Â

Gitt de nevnte metaforene, er det den uforklarlige magen som driver deg til å være nærmere din spesielle person. Hvis den følelsen blir tatt bort, eller hvis den av en eller annen grunn forsvinner forsiktig, finner du deg selv å miste interessen for forholdet ditt. [Les: 10 trinn for å reignite den tapt gnisten i et forhold]

Hvorfor mister plutselig interessen for deres forhold?

I enhver form for engasjement er det første spørsmålet du spør: "Hva er det for meg?"

I sammenheng med relasjoner er det en slags belønning som gjør at du vil være med den personen. For å nevne noen: følelsen av å være elsket eller omsorg, følgesvenn, emosjonell støtte, intellektuell tilfredsstillelse og intimitet.

Hvis disse belønningene blir tatt bort og erstattet med usikkerhet, tvil, misbruk og hjertesorg, vil enhver person som har en følelse av selvbevarelse, ønske å komme seg ut av nevnte forhold.

9 tegn du vil gi opp på forholdet ditt

Faller ut av et forhold kan være gradvis. Tenk på det som en sykdom hvor du presenterer symptomer før den fullblåste sykdommen. Her er noen av tegnene på at du har det bra på vei til å bryte opp:

# 1 Du begynner å legge avstand mellom deg og din partner. Husk de første ukene av forholdet ditt? Husk at urolig rastløshet du føler når du er fra hverandre?

Nå har bordene vendt. Du føler deg plutselig trøtt med dine rutinemessige sammenkomster og begynner å hoppe over samtaler, e-post og andre former for kommunikasjon. Gradvis, du ber om mer tid alene, du utsetter datoer, middager, ferier, etc., mens du kommer opp med plausible unnskyldninger å gi. [Les: 15 grunner til at du blir lei av forholdet ditt]

# 2 Du vil helst gå ut med venner eller andre mennesker i stedet for partneren din. I likhet med den første, søker du plutselig vennskapet til vennene dine. I løpet av de første ukene av forholdet ditt, kan du knapt delta på poker netter, gjenforeninger, sleepovers, spa bonding økter, eller hva du og dine venner gjør.

Nå mangler du ikke lenger i handling. Hangouts blir mer og hyppig til det punktet at du avbrød middag med partnerens familie med en dårlig unnskyldning, bare slik at du kan ta en øl på puben med vennene dine.

# 3 Du vil helst være opptatt eller produktiv med noe enn å tilbringe tid sammen. Hvis du ikke henger sammen med vennene dine, dør du inn i en workaholic vanvidd bare for å holde seg borte fra partneren din. Du kan ikke gå ut for kaffe fordi du gjør overtid eller deltar på et middagsmøte med sjefen din. Siden arbeid er en gyldig grunn til å være borte, har folk en tendens til å bruke dette ofte. Partneren din faller plutselig i rang fra prioriteringens sjekkliste. [Les: Hvorfor er du fortsatt dating feil person?]

Når du ikke ser ut til å unngå din partnerâ € |

Kanskje du ble konfrontert med det, og du ble enige om å gå ut til tross for alle grunnene i din playbook. Du var enig for å spare deg selv fra "du har ikke tid til meg lenger", tirade. Så når du er sammen, er dette hva som skjer:

# 4 Du handler tilbaketrukket og fordelt ut. Din partner forteller deg om hjemme- og arbeidsproblemer, eller kanskje noe spennende de så på nettet, alle de vanlige tingene du brukte til å snakke om når du går ut. Partneren din har gått på det i noen minutter, når de skremmer deg med et spørsmål som du klumpelig reagerer på, fordi du er opptatt av farlige tanker.

Du har sett det i filmer før: du forestiller ditt andre lykkelige sted, mens den andres stemme blurser inn i en usammenhengende droning. Plutselig snapper de deg fra din reverie med, "Hei, har du det bra?" [Les: 10 telltale tegn på forholdet ditt er dømt]

# 5 Du slutter å planlegge aktiviteter som vil bringe dere begge sammen. Tilbringe tid med partneren din begynner å føle seg som en dra, slik at du unngår dem som pesten. Du søker sjelden ut din partner lenger og går passiv aggressiv ved å enten gjøre deg opptatt eller utilgjengelig. DVD maraton natt? Nah. Du sperrer deg i kjelleren med en eske med pizza og en seks-pakke, mens du tilbringer lange timer med PlayStation 4.

Kanskje du ikke er så sterk. Du går fortsatt ut nå og da, men du godtar bare datoer som passer deg. Hvis det er for langt, for dyrt, eller bare for lenge og ritualistisk, glem det.

# 6 Du blir ekstra irritabel og motvirker partneren din ofte. Hvis du i løpet av de første ukene av forholdet ler deg på partnernes dumme antics og tåler feilene sine og de tingene som partneren din gjør for å irritere deg, nå er hver eneste liten ting som de gjør deg trygt. Hvis du er en fyr, virker du verre enn en kvinne i løpet av sin periode. Og hvis du er en kvinne, er du mest sannsynlig å bruke det som en unnskyldning.

Det kan være skjorten han har på seg, måten hun spiller med håret ditt eller gamle vaner som du holdt stille om. Du konfronterer plutselig din partner, og det vil senere komme opp i et oppvarmet argument. Kanskje du gjør dette ubevisst, noe som er et klart tegn på at du ikke er i forholdet lenger, eller du er bevisst opptatt som en pikk for å øke oppbruddet. [Les: 12 signerer det er tid til å hoppe skip og grøft din partner]

# 7 Du slutter å inkludere dem i dine fremtidige planer. Så du fikk en stor pause på jobben. Sjefen din er å markedsføre deg til sjef, og du må flytte andre steder. Å rådgive din partner er utelukket. For deg er dette en vinn-vinn-situasjon som vil øke din karriere og tjene som en grunn til å være borte fra partneren din.

Men det trenger ikke alltid å være en stor beslutning om at du forlater dem ut av. Noen ganger kan det være like hensynsløst som å glemme å invitere partneren din til en ferie eller glemme viktige datoer som jubileer. [Les: 20 tydelige tegn på forholdet ditt er oh-så-over!]

# 8 Sex blir kjedelig eller ikke-eksisterende. Dette er et veldig tydelig tegn på at du slipper av forholdet. Når du først startet forholdet, var sex så bra og så ofte at dere begge ikke kan få nok av det. Nå skjer det knapt, til det punktet at et octogenarisk par får mer sex enn dere begge.

Sex og intimitet er en viktig del av et forhold som gjør at du kan koble deg til deg på et dypere nivå. Hvis du tenker på det, er selv overfladiske relasjoner basert på sex alene. Så hvis du alltid ikke er i humør, kan det være et tegn på at du mister interesse, og vil derfor bryte opp. [Les: Hvordan falle ut av kjærlighet og avslutte et døende forhold]

# 9 Du vurderer seriøst en oppbrudd, og du har til og med en exitplan. Denne skriket forestående breakup. Youâ € ™ re hemmelig planlegging på hvordan du skal fortelle partneren din at du er ferdig. Det inneholder også en "logistikk" sjekkliste over ting du vil ta i tilfelle du kommer til å flytte ut.

Du tenker på steder å bo i tilfelle du blir sparket ut. Så du har en tale, et trygt hus og alle dine eiendeler. Det eneste som mangler, er riktig øyeblikk for å sette planene dine i gang.

â € œLove er som narkotikamisbruk, sier som pundits, og det metaforiske stoffet leveres av din spesielle noen. Når du tilbringer tid med partneren din, blir du kjent med ting om dem som kan være gode eller dårlige. De "gode" delene er de som fikk deg inn i forholdet i første omgang.

Det avhenger av respekt og forståelse for hvordan du skal håndtere â € œbadâ €, som er partnerens kjennskap og mangler. Tross alt er du et speilbilde av partneren din, som også er mottakelig for de samme feilene.

[Les: 12 unødvendige tegn på at du vil bryte opp om noen måneder]

Etter hvert som tiden går, kan dere begge være for komfortable med forholdsrutiner og glemme årsaken til at dere har vært sammen hele tiden. Pause og reflektere over statusen for forholdet ditt og om du ønsker å forbli hos partneren din eller ej.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar