9 grunner vi burde alle pakke opp og flytte til Nottingham

Innholdsfortegnelse:

9 grunner vi burde alle pakke opp og flytte til Nottingham - UNDERHOLDNING 2023
9 grunner vi burde alle pakke opp og flytte til Nottingham - UNDERHOLDNING 2023
Anonim

Nottingham ble en gang kåret til en av de verste byene for å bo i England av folk som tydeligvis ikke kjenner sin rumpa fra albuen sin (ledetråd: din rump er den tingen du snakker om). Det er faktisk 2,6 millioner grunner til å flytte til den uoffisielle hovedstaden i East Midlands, men for romets skyld har vi redusert det til bare ni.

1. Det er 688 år med sportsarv

#CityofMiracles er nå åpen for publikum, med Garry Birtles 'skjorte, fans memorabilia og European Cup selv, satt til dramatisk bakgrunn av filmer og bilder av epoken. Presentert i samarbeid med @nottinghamcof & @nottinghampost FREE ENTRY

Et bilde lagt ut av Nottingham Contemporary (@nottm_contemp) på

Samlet sett har Nottinghamshires største idrettsforeninger nær sju århundrer historie - og det er alt trophy-bagging glory (vel, det meste). I en radius på to kilometer fra Trent Bridge-krysset finner du to av verdens eldste fotballklubber, internasjonal og county cricket og - på National Ice Center - voksne menn i skøyter baserer hverandre med buede pinner mens lykkelige familier bukker for blod. Hva er ikke å elske?

2. Det er stedet å gå hvis du vil bli rik på barna dine

Hole i pensjonsplanen? Du kommer til å trenge noen latterlig talentfulle barn å betale for den luksuriøse pensjonsknappen, så ta opp språkene dine i Notts. Senest har fylket produsert en dobbeltdekkersbelastning av bona fide stjerner, takket i stor grad til lokal veldedighet The Television Workshop. For å nevne noen få talenter, har Notts nurtured: skuespillerne Toby Kebbell (Newark) og Samantha Morton (Clifton), BBC DJ MistaJam (Arnold) og sanger-låtskriver Jake Bugg (Clifton). Det er klart noe i vannet (leserne i Derby: du kan få en flaske for en quid).

3. Kultur er kvalitet

Disse glassboltene ligner de små trykte prikkene som utgjør et gammelt fotografi - se dette og mer geniale installasjoner av #SimonStarling åpning 18. mars klokka 18.30. En del av @thegrandtouruk

Et bilde lagt ut av Nottingham Contemporary (@nottm_contemp) på

Londonere vil slå på hvor mange kunstgallerier og kinoer det er i hovedstaden, men den triste sannheten er at de fleste store røykboere tilbringer sine dager fanget i trendy kaffebarer som beklager hypotekslånet på en halv million dollar pund. I Nottingham vet vi at det handler om kvalitet, ikke kvantitet. Broadway er en av de beste uavhengige kinoene på planeten (så sier Quentin Tarantino) og med Nottingham Contemporary-galleriet kan vi nå se som Liverpool og Manchester-torget i øynene, til de blir rystet ut.

4. Det er syv kvinner til hver mann

Nevn Nottingham til en eneste mann, og du kan se en gnist av spenning i de triste, ensomme øynene. Det er på grunn av den varige stat at det er syv ganger flere kvinner enn menn i byen - et "faktum" som selvsagt er fullstendig søppel. Historikere tror det går tilbake til verdenskrigene da kvinner kort oversvømmet til byen for å jobbe i ammunisjonfabrikker. Likevel, hvorfor la sannheten komme i veien for en statistikk som har bidratt til å gjøre Notts de destinasjon for hjortdoser og randy menn?

5. Donkey Kong har sitt eget museum

Og ikke bare tønnehullet, men Tetris, Time Crisis, Ninja Turtles, Track & Field - faktisk kan alle de største spillklassikerne bli sett på The National Videogame Arcade. Mens besøkende til London kan muse over Elgin Marbles skjønnhet (som er nicked), vil vi være i Notts som smashing end-of-level baddies.

6. Et bryggeri kjører denne byen

Et bilde lagt ut av OwenBabyBull23 (@ owenbabybull23) på

Mens du flytter til et sted bare fordi øl er bra, er det sannsynligvis et tegn på en hel rekke problemer du trenger å adressere på kort sikt, bare lene deg tilbake og lur opp de strålende lokale bryggene. Best av høy kvalitet, etter vår mening, er Castle Rock, det prisbelønte bryggeriet som driver et økende antall puber i byen (12 og teller). Besøk det nyeste tilbudet Embankment, opprinnelig hjemsted til et av de første Boots apotekene, og nå peddling vår favoritt medisin av alle: søt, lekker sprø.

7. Vi vet hva Bockles og Mard-Ons Mean

For utenforstående er kopiering av Nottinghams måte å snakke på, vanskeligere enn å gjøre en croggy med en cob i hånden. Det er ikke så mye en aksent du trenger å lære, men et helt nytt språk. Du er ikke irritabel fordi været er dårlig, du er bra, mardy coz, det er bleedy code. Uansett hvor hardt du prøver, vil du aldri få det. Egentlig bør dette sannsynligvis ikke gå på listen. Går videre…

8. Du blir mer opprørsk

På overflaten kan Nottingham se rolige og samle inn (og, ja, dashingly kjekk, takk for at du merker), men under er det en opprørsk regelbryter som går dypt. Beviset: Vår mest kjente sønn var en tyv som ropte grønne strømpebukse, vi brant ned slottet vårt i en protest mot fattigdom i 1831, vi regner med berømte rebelskribenter Lord Byron, Alan Sillitoe og DH Lawrence blant våre nummer, og vi holder jevnlig fast det til mannen ved å ignorere "ingen exit" tegn og åpne skarpe poser opp ned.

9. Nottinghams Well Underground

Et bilde skrevet av Ye Olde Trip To Jerusalem (@yeoldetrip) på

Nottingham er full av grotter. De er alle menneskeskapte fordi det er den slags ting vi liker å gjøre med våre helger.Og en er en pub - den eldste i Storbritannia. Hvis det ikke gjør at du vil flytte her, vil vi ikke ha deg.

Treneren elsker inspirerende folk til å gjøre noe, men hvor skal du gjøre disse tingene? Vi krysser landet for å finne ut. Hvor skal vi gå neste? Tweet @coachmag og gi oss beskjed.

Pakke opp og flytte til …

Manchester | Bradford | Sunderland | Grimsby

Populært emne