9 grunner vi burde alle pakke opp og flytte til Grimsby

Nylig stemt for det verste stedet å bo i Storbritannia, Grimsby er ikke noe som sprøytespillet og narkotika-riddled hellhole som dokumentarer som skint eller den nye filmen Grimsby (aka Brothers Grimsby) ville ha deg til å tro. Ja, det er problemer - som i mange nordlige byer kaster oppadgående av suksessive regjeringer - men med golly er det mange grunner til å flytte der, uten å kunne kjøpe et fire-sengs hus på en løvaktig, lined avenue for den typen av penger som vil få deg et skap under trappen i London. Her er ni av dem, for startere.

1. Det er Haddock, Not Cod

En gang i hjertet av Storbritannias fiskeindustri så Grimsby sin flåte og hovedkilden til sysselsetting decimated av torskkrigene og EU kvotesystemet, men noen besøkende i området er fortsatt sikre på en toppplate med fisk og chips. Plump for Steel's Cornerhouse (faktisk i den tilstøtende feriestedet Cleethorpes), en tradisjonell fiskerestaurant som serverer battered hyse med store proporsjoner. Bestil en "stor" og vær forberedt på å se måltidet ditt kommer med en rekke sideplater - ikke bare for den medfølgende brødet og smør, men også overspillet av chips og hale av fisken også.

Og det er hyse, ikke torsk. Alle i Grimsby vet at hyse er bedre.

Sa Sacha virkelig C-ordet i #GrimsbyMovie ?? Vi spiser #Haddock i #Grimsby, ikke #Cod! Bare spør @SteelsRest;) pic.twitter.com/IQE9js44GH

- Employer Connect (@GIGEmployer) 25. februar 2016

2. Vi liker å være ved siden av sjøen

Foto: Bob Riach, Jigsaw Photography

Strengt sett er både Grimsby og Cleethorpes kystnære snarere enn kystbyer, da de sitter på Humber-elvemunningen, men stranden i Cleethorpes tilbyr ferierende flere miles med gylden sand og blå-flagget vann. For hundre år siden tok de fleste av Sør-Yorkshire sin ferie i Cleethorpes (eller "Meggies", som det er kjent lokalt). Det er en nylig renovert brygge, og tilbyr restauranter, barer og underholdning der inntil nylig byens ungdom samlet seg for alcopop-fueled scrapping og courting.

3. Våre Dock Tower er større enn Dock Tower

Foto: Bob Riach, Jigsaw Photography

Grimsby har et vell av bygninger og strukturer som knytter seg tilbake til sin industrielle fortid, men ingen sammenligner med Dock Tower. Basert på Torre del Mangia i Siena står den 94 meter høy og ble bygget med over en million murstein. I motsetning til den italienske inspirasjonen er det ingen klokker og ingen klokke - i stedet har den store vanntanker, kilden til hydraulisk kraft for havnenes maskineri.

Hvis du kommer på vei, er tårnet det første du ser fra A180, og det er ganske, ganske vakkert. Victoria Mill og Ice Factory, også ved havna, er like iøynefallende.

4. Dette vil gjøre deg grønn med misunnelse

Som nylig rapportert er Grimsby den grønneste byen i England, og genererer 28% av sin elektrisitet fra grønne kilder som vind, solbiomasse og deponi. Selv Brighton, med sin grønne parti MP, kommer ikke nært. London til sammenligning genererer en ynkelig 0,06% av sin elektrisitet fra slike kilder, og ved å regne med disse tallene blir Grimsby nesten 500 ganger bedre enn hovedstaden. Det er noe som Grimbarians har kjent i årevis, men er nå et faktum støttet av vitenskapen.

5. Lions Roam (ed) våre gater

Ja, dette skjedde. Tilbake i 1991 brøt fire løver fri fra Chipperfields sirkus og kjørte amok i sentrum av byen, med en lokal mann som ble reddet av et medlem av konstabularen som rammet dyret med sin patruljebil. Etter noen timer med frihet å underholde lokalbefolkningen, ble løver etter hvert fanget av sirkusmedarbeidere, hvorav den ene fortsatt hadde klærmake-up.

6. Vi bare synge når vi fisker

Foto: Lee Blease

Grimsby Town fotballklubb, Mariners, er en skikkelig klubb, en klubb i sentrum av samfunnet. Når byen går bra, gjør klubben det bra. Akkurat nå gjenoppretter vi fra flere nedrykk, men vi er oppe. En god ung leder i Paul Hurst, en talentfull kamp og store folkemengder bygger fremdrift for en kampanje tilbake til Football League. Blundell Park er også en riktig stadion, som ligger ved Humber på den ene siden og omgitt av rekkehus på de andre. Den tilbyr fotball slik den burde oppleves - nær og personlig.

Foto: Lee Blease

7. Vi, folket

Grimbarians er vant til harde tider, hardt arbeid og viser en følelse av enhet i møte med motgang. Enten å stikke to fingre opp til den siste kanal 4-dokumentarfilmen skint eller den nye Sacha Baron Cohen-filmen, gjør byen og dens folk den andre kinnet til lat stereotyping. (Noen ganger - denne perlen er fra tidligere Great Grimsby MP Austin Mitchell.)

@Sacha_B_Cohen ta en titt på den virkelige Grimsby før leketøy tar lur for moro og fortjeneste

- Austin Mitchell (@ AVMitchell2010) 22. februar 2016

Det er en varme om byen og menneskene som ikke kan brytes ned. Vi har sett og hørt alt før, og du må jobbe hardere for å få en oppgang fra oss.

8. Forteller UKIP å gjøre en

I oppkjøringen til generalforsamlingen i 2015 spilte UKIP på frykt for arbeidsledighet og innvandring.Nigel Farage gjorde noen spluttering og grandstanding om Grimsby, lovende å revitalisere fiskeindustrien hvis byen skulle komme bak kandidaten Victoria Ayling, en tidligere Tory som hadde blitt rammet av en rekke skandaler. Byen så gjennom dette selv før Aylings erklæring om at bærekraftige energier som vind skulle løpe ut, og valgt Arbeids Melanie Onn med et dunkelt 4,5k flertall. Selv når tider er vanskelige, er det ikke noe sted for laveste fellesnævnerpolitikk i Grimsby.

9. Det viser at Jeremy Clarkson er av og til rett

OK, det er ikke strengt i Grimsby, men Humber Bridge er et helvete av et syn, og hvis du er i nærheten, bør du betale det. Den var den lengste av sin type i verden da den åpnet i 1981, og selv om den er blitt overhalet av seks andre broer, er denne fortsatt langt best, til tross for at den har Hull i den andre enden.

Foto: Bob Riach, Jigsaw Photography

Jeremy Clarkson sa om det: "Da det ble foreslått, ble det ansett dumt å tilbringe millioner [på det] og det var sannsynligvis det. Men vi endte med det som i mitt sinn er den vakreste broen i verden. "Vel sagt, sir.

Rich Mills vokste opp i Grimsby, men er forelsket i Devon. Mens han planlegger sin neste tur tilbake til nordøst Lincolnshire skriver han for uavhengige Grimsby Town fanzine, Cod Almighty.

Treneren elsker inspirerende folk til å gjøre noe, men hvor skal du gjøre disse tingene? Vi krysser landet for å finne ut. Hvor skal vi gå neste? Tweet @coachmag og gi oss beskjed.

Pakke opp og flytte til ...

Manchester | Bradford | Sunderland

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar