9 grunner vi burde alle pakke opp og flytte til croydon

Croydon er virkelig Marmite of London boroughs. Jeg har hørt det beskrevet som hjertet og sjelen til Surrey, og også som stedet hvor plastposer går til å dø. Her er ni grunner til at jeg, London Hughes, tror du burde flytte til den sexigste delen av sone seks ...

1. Det er Imaginary Late Night Supermarket Sweep i 24-timers Tesco

Thornton Heath-området - et navn som høres bedre ut enn det ser ut - er hjemsted for en massiv 24-timers Tesco, noe som betyr at etter klubben kan du alltid stoppe der for en frekk pose med Quavers og / eller et kylling tikka-ferdig måltid. Eller hvis du er som meg, kan du bare bruke den til å spille drunken senkveld Supermarket Sweep med vennene dine! Jeg er alltid Dale Winton.

2. Alle får gratis kake på TGIs

TGI fredager i Purley Way er et flott sted for mat, moro og cocktailer. Jeg fikk også sekken derfra da jeg var 19 år og fortsatte med å bli en prisvinnende komiker. For å være ærlig vil jeg at du skal besøke det rent av personlige grunner, bare slik at du kan se på min dumme sjefs ansikt og gå, "Ha ha ha ha du sparket noen som nå gjør det veldig bra for deg selv, taperen!" Beklager, jeg Jeg har gått på en tangent. Men uansett, hvis du forteller din TGI-servitør, er det bursdagen din de må (ved lov) synge "Happy Birthday" til deg og gi deg gratis kake.

3. Det er det beste stedet å Yodel denne siden av Alpene

Pic: Martin Stitchener @ Flickr Creative Commons

Nå vet jeg at alle elsker en god yodel-økt, men noen ganger er det vanskelig å finne det riktige yodel-miljøet - du trenger åser, trær, skog og brede åpne områder. Vel, se ikke lenger, fordi Addington Hills oppfyller alle dine yodelbehov (det er også ganske fint sted for piknik 'n' chill) med utsikt over hele Croydon, London og utover! Det er det perfekte stedet å ta en date hvis de er utendørs, men hvis du ikke klarer det, kan du alltid gå dit selv om natten med et videokamera og ha timer med morsomme gjenopprette scener fra The Blair Witch Project. Valget er ditt!

4. De har filmer du må lese

Croydon Clocktower er den eneste delen av Croydon som virkelig ser ut som om den tilhører en episode av Downton Abbey. Det er vakkert å se på, slik at det virker utelukkende blant de gamle kontorblokkene og kyllingbutikkene som omgir den. Inne er det et bibliotek, et museum og en swanky kino som bare viser fancy uavhengige filmer og de du må lese. De legger også på mange førsteklasses utstillinger og arrangementer. Jeg dro dit med skolen min en gang, og Uri Geller bøyde skjeen min! Nei, det er ikke en eufemisme.

5. Det er fantastisk shopping i Centrale Croydon

Det er ikke helt Oxford Street, men Croydons sentrale shoppingområde (stavet med en "e" fordi det er stilig) er hvor alle som er noen i Croydon, går for å kjøpe leggings. Den har 76.180 kvadratmeter moro, mat og mote pluss det har til og med fått en mekka bingo. Jeg tilbrakte mesteparten av tenårene mine, det var veldig kult og leter etter gutter som jeg kunne bli for redd for å snakke med og til slutt løpe bort fra. Det er også et flott sted for celebspotting! Jeg så engang Joanna Lumley i Waterstones! Og av Joanna Lumley mener jeg Chico fra X Factor, og ved Waterstones mener jeg Ladbrokes. Likevel klarte å få en autograf skjønt. På samme måte som Fairfield Halls (se begrunnelse 8), blir Centrale blitt en stor ombygging, og i 2020 håper den å være en del av det internasjonale kjøpesenteret Westfield, og bli Croydon Westfield. Som kan være forvirrende, som Croydon er mest definitivt i Sør.

6. Vi synger når vi mister

Bilde: PA

Premier League Crystal Palace FC kaller Croydon hjem - det er egentlig ikke basert i Crystal Palace, men i South Norwood, og klubben Selhurst Park stadion har 25.000 mennesker. De 25.000 CPFC-støttespillerne (vanligvis opprørt fordi deres lag ofte mister) er noen av de høyeste fotballfansene noensinne, og du kan vanligvis høre deres rop av "du vet det er sant, vi er røde og blå" fra miles unna på spilledagen. Hvis du vil se et spill med en mengde vellagde og lidenskapelig optimistiske fotballfans og delta med kjente chants som "Du bare synge når du vinner" og "Glad over alt", så er CPFC stedet for deg. .

7. Hvis det er bra nok for Adele, er det godt nok for deg

Hvor er Storbritannias mest vellykkede scenekunstskole? Det er riktig - Croydon, av alle steder. BRIT-skolen, som er ansvarlig for slike talenter som Adele, Amy Winehouse og Leona Lewis, er Croydons stolthet og glede. Det er et enormt utøvende kunstkompleks med 1200 studenter (ærlig er det som Fame on acid), pluss det er helt gratis å registrere! Lørdagskursene kan sette deg tilbake rundt ni år om året, men hei, hva er penger når barnet ditt kunne være neste Rizzle Kicks!

8. Broadway Meets Panto møter London Hughes på Fairfield Halls

Slap bang i sentrum av Croydon (rett overfor den skummel underpass bit) er Fairfield Halls. Det er hjem til to teatre og et galleri, og de som Stevie Wonder, The Beatles og London Hughes har alle spilt der! Fairfield Halls elsker litt variasjon, fra Shakespeare spiller til komedie netter - det er enda rar pantos med Steve McFadden! Uansett hva det er, er du etter at du er ute etter en godbit. Det er for tiden stengt for oppussing mens Croydon-rådet tilbringer £ 30 millioner på nytt, men Fairfield Halls kommer tilbake med et slag i 2018. Forhåpentligvis ser jeg deg der.

9. Du vil være en Luna-tic ikke å gå

Luna er en ekstremt populær nattklubb for unge mennesker, som ligger dypt i hjertet av Croydon (rett ved siden av Nando's). Den som Rickie og Melvin fra Kiss FM og CBBCs Toby Anstis har alle deejayed der, og jeg har festet der selv.Klubbens musikkpolicy er en blanding av dans, R'n'B, hip hop, house og dubstep (min bestemors personlige favoritt), og selv om typen mennesker som går dit, ikke egentlig er gamle nok til å huske at Toby Anstis var en gang en barns telly-presentatør, det er fortsatt god moro på fredag ​​eller lørdag kveld. Det hjelper at Sambuca skudd er som £ 1,50, så hvis alt annet feiler, blir råtta-arsed og danse dine problemer unna.

London Hughes er en prisbelønt skuespiller / forfatter / presentatør og stjerner i No Filter på YouTube. Følg henne på Twitter @ TheLondonHughes

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar