9 grunner vi burde alle pakke opp og flytte til Coventry

Innholdsfortegnelse:

9 grunner vi burde alle pakke opp og flytte til Coventry - UNDERHOLDNING 2023
9 grunner vi burde alle pakke opp og flytte til Coventry - UNDERHOLDNING 2023
Anonim

Noen gang irritert noen så mye at du ble "sendt til Coventry" og lurte på hvorfor? Vel, historien forteller at under den engelske borgerkrigen sendte Oliver Cromwell en gruppe kongelige soldater som ble fengslet i Warwickshire-byen, der lokalbefolkningen, som var parlamentariske tilhørere, fjernet dem.

Men frykt ikke, Coventry har forandret seg. Med unntak av min nana stue, er det ikke 1648 lenger. I dag, hvis du besøker byen fred og ro (ikke spør) finner du en masse elefanter, to historiske katedraler og en naken kvinne på en hest. I tillegg, gjennomsnittlig Coventry-husprisen i 2015 - £ 135,000. Du kunne ikke kjøpe et telt i London for det.

Jeg tror det er på tide vi ble alle sendt til Coventry, og her er hvorfor …

1. Hvis du liker katedraler, er det to rett ved siden av hverandre

"Vi snakker med en aksent svært sjelden, du vil ha en katedral, vi har en til overs … Vi er Coventry-guttene." Slik går en populær fotballsang, og det er ikke galt: Hvis du leter etter en by drenket i rik historie - og York er for kaldt for deg - så kunne Coventry være den.
"Vi snakker med en aksent svært sjelden, du vil ha en katedral, vi har en til overs … Vi er Coventry-guttene." Slik går en populær fotballsang, og det er ikke galt: Hvis du leter etter en by drenket i rik historie - og York er for kaldt for deg - så kunne Coventry være den.

Se, vi hadde denne fantastiske katedralen, som Hitler bestemte seg for å bombe i andre verdenskrig sammen med de fleste av Coventry. I en handling av etterkrigstrening og tilgivelse tok Cov beslutning om å bevare ruinene til den bombete katedralen i sin skummel vakre tilstand og bygget en helt ny sammen med den, komplett med ukonvensjonell spire, gigantisk Jesus-tapet og abstrakt Dåpevindu. Så, hvis byen din ønsker en katedral-off, tar vi deg når som helst, noe sted.

2. Accent er faktisk veldig sjelden

Gjør meg dette - det er ikke Brummie, men det er et spor av Brummie. Det er ikke nordlig, med mindre du er fra sør. Det er ikke sørlig, med mindre du er fra nordover. Så hva er det? Det er den mindre spottede Coventry-aksenten, og bare de fra Cov ville vite det når de hører det.

En måte du kan oppdage en ekte Coventrian er hvordan de refererer til bestemte steder. Mens noen overskrider fulle navn og blir kjent med ett ord - Madonna, Prince, Chico - navnene tar en ny mening i Cov, hvor du aldri går til salongen, sportsbutikken eller aviskiosken. Salongen blir Sharons, sportsbutikken Andys og kiosken er Malcolms. Du ser sjelden personen bak navnet, men alle vet butikken du snakker om. Malcolm selv fortjener en spesiell omtale for å være en av de butikkene som alltid synes å være åpne. Det kan være en apokalypse, og du vil fortsatt kunne komme inn for en Twix.

3. Du kan se Lady Godiva i all sin herlighet

En naken kvinne på en hest er ikke bare hele Internett-historien min; Det er også en imponerende statue i Coventry sentrum. Lady Godiva bodde her i det 11. århundre og var gift med Leofric, Lord of Coventry, men hun var opprørt av sine høye skatter som lammet byen. Herre Leo fortalte henne at han bare ville redusere skatter hvis hun ri gjennom byen naken på en hest, og hun, som en hvilken som helst selvrespektende Cov-jente i et sannhetsspill, gikk gjennom med det. Da hun reiste gjennom byen, ble alle innendørs for å vise respekt, bortsett fra en mann som kalte Tom, som gråt.

Jeg skulle ønske jeg kunne tenke på et godt kallenavn for ham.

4. Det er et sted å oppsøke …

Coventry har hatt noen djevelske attraksjoner i det siste - det ulykkelige Crystal Maze-spillet var ganske muligens det verste å treffe byen siden Hitlers bomber. Men alt er tilgitt med en laser tag "opplevelse" kalt sektor 7. Dette er et flott sted hvor du kan forlate pretensjoner ved døren og opptre som et barn igjen. Og det er ikke som de falske London Laser Quests hvor alt faktisk fungerer og hipsters dukker opp og prøver å gjøre det kult. Ikke her, beardy. Sektor 7 er ikke kult. Det er moro.

Det handler om like aktuelt som et Blockbuster-skjermkort, og prisen er like gammeldags. Siste gang jeg gikk, kom jeg inn for tre pund. Det var de beste tre pundene jeg har brukt siden jeg betalte noen til å slutte å bruke uttrykket Waaasssupp ?!

5. Du kan se en last av elefanter

Image
Image

Foto © Susan Vickery (Creative Commons)

Det er mange elefanter i Coventry. Det er en elefant på byens våpenskjold, det er en på toppen av Coventry City Football Club, Coventry Rock Trio The Enemy skrev en sang om byen som heter "Elephant Song", og det er enda et sportsenter bygget i form av en elefant. Men den virkelige elefanten i rommet er at ingen har noen anelse om hva linken egentlig er mellom Coventry og elefanter.

6. Det har vært å jobbe med sin håndverk

Young Carlito AKA @ ThaBearded1 nyter den første smaken av sin første brygge @TwistBarrelAle pic.twitter.com/KfFBgj0O62

- Twisted Barrel Ale (@TwistBarrelAle) 9. mars 2016

Twisted Barrel Ale kan høres ut som noe bare antibiotika kan kurere, men det er faktisk et av de nye mikrobryggeriene som eksploderer på den fremvoksende Coventry-håndverket ølscenen. Det begynte å handle som det minste kommersielle bryggeriet i Storbritannia, som startet fra en garasje og produserte bare 60 liter fat øl i en operasjon, så liten å ta en stor omvisning av lokalene ville ha bestått av å snu seg rundt.

Men nå, i sin smarte nye plass i Fargo Village, produserer den syv øl fra sitt fancy nye 1000-liters bryggesett, samt vert for tema- og filmkvelder, akustiske musikkøkter og turer.

Hvis du trenger litt kvalitetsgrub for å matche kvalitetssprut, så hvorfor ikke gå til Rising Café? Den drives av tidligere hjemløse og rusmisbrukere og kvinner, med 100% av inntektene går direkte mot finansiering av utvinning og for mange andre i Storbritannia. Heldigvis er maten også bra.

7. Det er en fri ekstrem kjøreopplevelse

Mange byer har ringveier. Få har en ringvei som er så forvirrende, spennende og rettferdig håroppdrag som Coventry's. Noen mener det var hensiktsmessig utformet for å fange potensielle turister som kanskje nettopp har kjørt forbi byen ellers. I 2015 åpnet knutepunkt 6 etter en revolusjon på £ 15 millioner ment å gjøre det mindre farlig - og så et krasj innen fire dager. West Midlands Police har til og med produsert en You Tube-video om hvordan du kjører den. Virkelig en unik opplevelse.

8. Du kan gå bra Posh

Byens sentrum kan ikke gi den beste shoppingopplevelsen, men det gode med Coventry er at du aldri er langt fra slike som Solihull, Kenilworth eller Leamington Spa, for hva noen i Cov ville kalle posh shopping. Den generelle regelen er, hvis et sted har Spa i navnet, betyr det sannsynligvis at det er godt posh og sannsynligvis har en Waitrose. Så hvorfor ikke bare gå og bo i et koselig område? du spør. Vel, her er tre grunner …

  1. Husprisene.
  2. Det er ingen nyhet i å sette på deg det beste kjolen for å gå på fersken, hvis du allerede bor i et posh sted.
  3. Nevnte jeg husprisene?

9. Du kan besøke fotballklubben hva Jimmy Hill bygget

I november 2015 sa fotballverdenen farvel til en legende i form av spiller, leder og pundit - Jimmy Hill.
I november 2015 sa fotballverdenen farvel til en legende i form av spiller, leder og pundit - Jimmy Hill.

Jimmy kom til Coventry City FC i 1961 som leder, og fortsatte å lede laget fra Divisjon Three (League One i nye penger) til toppflyet innen seks år - men det forteller ikke hele historien. Han revolusjonerte i utgangspunktet klubben, endret hjemmefargene til himmelsblå (mønter kallenavnet Sky Blues mens han var på den), introduserte de første kampdagsprogrammene og organisere pre-match-underholdning på Highfield Road. Han skrev til og med en sang for Coventry-fans, som fortsetter å belte den ut: «La oss alle synge sammen, spille opp Sky Blues / Mens vi synger sammen, vil vi aldri miste / Tottenham eller Chelsea, United eller noen / De skal ikke beseire oss, vi kjemper til spillet er vunnet. "

Hvis du får en billett til Ricoh Arena i disse dager, er du mindre sannsynlig å se Tottenham og Chelsea enn Fleetwood Town og Doncaster Rovers, men en statue av Jimmy Hill står stolt utenfor stadion som et tegn på mannens varige arv til fotball og byen Coventry.

Tom Hawgood er en forfatter fra Tile Hill, Coventry, som stolt representerte Coventry Crusaders Basketball Youth Team (nå dessverre defunct) og ville sikkert ha gått på gode ting i spillet hvis ikke for det faktum at han ikke var veldig bra.

Treneren elsker inspirerende folk til å gjøre noe, men hvor skal du gjøre disse tingene? Vi krysser landet for å finne ut. Hvor skal vi gå neste? Tweet @coachmag og gi oss beskjed.

Pakke opp og flytte til …

Manchester | Bradford | Sunderland | Grimsby | Nottingham

Populært emne