9 Praktiske måter å gjenoppbygge tillit etter at du har lurt

En affære kan rive de fleste forhold utover reparasjon. Men hvis du er fast bestemt på å fikse det, bruk disse 9 måtene å gjenoppbygge tilliten etter at du har lurt.

For par som har hatt å snakke med utroskap, er det håp!

Selv om mange par velger å avslutte et forhold eller til og med et ekteskap på grunn av en affære, er det fortsatt noen som trudge på og ende opp med et forhold som er sterkere enn noensinne.

Det som ikke gjør livet ditt, kan gjøre det sterkere, tross alt.

Oppbygging av tillit etter å ha bortvist

Å gjenvinne tillit fra en knust hjerte elsker er ikke lett selv, og så vanskelig som du prøver, vil det virke forgjengelig og frustrerende til tider, og du kan føle deg hjelpeløs og smerte på andre tidspunkter.

Men når du ser par som har opplevd seg gjennom de steinete faser, og kommer ut sterkere enn noensinne, kan du fremdeles holde fast ved håp og forsøke å gjøre din egen romantikk blomstre selv etter at det ser ut til å ha visnet bort.

9 måter å gjenoppbygge tillit etter en affære

Hvis du vil bygge tillit tilbake i forholdet eller ekteskapet, er her de 9 tingene du bør forberede deg på.

Det tar tid og besluttsomhet, men alt som er verdt å holde på er definitivt verdt innsatsen, er det ikke det? [Les: 10 grunner til at du har tillitsspørsmål og 5 måter å fikse dem alle på]

#1 Slutt saken, duh. Men sørg for at partneren din får bevis. Nei, ikke sett opp en dato med deg, personen du snakket med, og din partner. Det er bare å spørre om problemer! I stedet gjør det via telefon, tekst, Facebook eller e-post. Bare vær sikker på at personen du snyder med får meldingen, og du kan gi bevis på din betydelige andre.

Dette kan være den vanskeligste og mest ubehagelige hjertefrekvensen, men å sørge for at partneren din vet hvordan du endte, vil hjelpe roen hans eller hennes sinn i tilfelle det fortsatt er tøff tvil om at saken fortsatt skjer. [Les: Hvordan avslutte en affære og kom helt over det]

# 2 Innrøm din feil. Donâ € ™ t klandre det på tredjepart og definitivt ikke skylde det på din partner! Utroskap er en bevisst beslutning du valgte å engasjere seg i. Etter at du har beklaget din * muligens uakseptive * partner, fortell han eller henne om hvorfor du valgte å ha en affære i utgangspunktet.

Prøv ditt beste for ikke å skylde på eksterne påvirkninger som alkohol eller goading fra vennene dine heller. I stedet la din partner inn på hva som gikk gjennom tankene dine for å begå en slik forræderisk handling. Kanskje du følte deg tatt for gitt. Kanskje du bare leter etter en ego boost. Kanskje du bare har dårlig selvkontroll. Uansett hva det er, sørg for at det er oppriktig! [Les: Den riktige måten å bekjenne for å jukse på kjæresten din]

# 3 La din partner lufte, og svar på spørsmål når de gjør det. Partneren din har all rett til å være sint. Men når han eller hun lar ut frustrasjonen, gjør vrede, tårene og beskyldningen ditt beste for å være tålmodig.

Gi også ærlige svar på dine signifikante andres spørsmål, uansett hvor skamfulle du er av det du gjorde. Du har holdt din partner i mørket under din affære, så det kan være hans måte å kaste lys på når du løy om hvor du befinner deg.

Jo mer partneren din vet om sverdige detaljer, jo mindre tar hans eller hennes fantasi seg over for å fylle ut blankene og få ting til å virke verre enn de egentlig er.

# 4 Dusj din beau med oppmerksomhet og hengivenhet. Saken med å snyde er at partneren din er skadet at du er strålende oppmerksomhet på en annen person når dette burde vært eksklusivt mellom dere to.

Sjansen er, under saken, din partner ble fratatt kjærligheten din. Dette er det perfekte øyeblikket for å gjøre det opp. Gå den ekstra mile, woo henne med blomster eller vinne ham med frokost i sengen. Husk at du gjenoppbygger tillit, men kjærlighet er også viktig. Bare ikke tenk for et sekund at de store gestusene vil være nok til å få deg av kroken. [Les: De 25 søteste romantiske gestene du kan bruke i hverdagen]

# 5 La partneren din vite hvor du er til enhver tid. Dette kan virke som noe du får fra en klamrende partner. Men du jobber både med å gjenoppbygge et forhold med ødelagt tillit. Ved å la kjære vite hvor du er, lar de dem holde øye med deg og føle deg trygg.

Dette ville også tjene til å roe din partners sinn at du bare gjør vanlige ting, selv om du ikke blir overvåket. Men gjør ikke oppdateringene dine til en kjærlig rapport om ditt oppholdssted, heller!

Sett inn noe ekstra som, "Hei, kjære. Kom akkurat inn på kontoret. Elsker deg. "Eller" Bare gjør mine dagligvarer på vanlig sted. Jeg tenker på deg. Å gjøre dette via en telefonsamtale, slår også ved å skrive. Oppriktig og kjærlig, men informativ er hva du skal på. [Les: Emosjonelle saker og 10 virkelig dårlige ting det kan gjøre for livet ditt]

# 6 Prøv sakte å gjenoppbygge ditt følelsesmessige og fysiske forhold. Tenk deg at du begynner fra bunnen av, og du venter partneren din til å bli forelsket i deg igjen. Bare at han eller hun er villig til å jobbe ut, sier at kjærligheten er der, selv om tilliten kanskje trenger litt arbeid. Og som med begynnelsen av ditt forhold kan kjærlighet, bevis på din oppriktighet og kjærlighet føre til tillit, selv om det er andre gang.

Gjør de små tingene som vant ham eller henne i begynnelsen som lange samtaler, overraskelsesbesøk eller bare overordnet gjennomtenkt. Få din partner til å le, bruk ferdighetene dine til matlaging for å woo ham eller henne igjen. Så, hvis partneren din blir komfortabel med deg igjen, gå videre til de mer fysiske tingene.

På ingen måte er du sikte på å få det til å virke som om du begynner på en ren skifer. Men hele forholdet ditt har gjennomgått en stor, men vondt, endring. Dette er på tide å gå opp og gjøre opp for dette forholdet vei bump. [Bekjennelse: Jeg lurte på kjæresten min og følte meg godt om det!]

# 7 Unngå de gamle mønstrene som førte deg til affære. Ok, så kanskje du ikke er 100% i feil i affære. Det kan være at timingen og fristelsen kom i veien for din ellers gode dømmekraft, og det førte til en affære.

Men uansett hva det er som førte deg ned den veien * er omgitt av hotties i baren, venner som oppfordrer deg, eller bare er for vennlige med folk *, gjør ditt beste for å unngå det.

Hvis partneren din vet at din affære startet med en tur til puben, må du unngå det eller ta med deg din partner når du går dit. Hvis det startet på jobb, bør du prøve ditt beste for ikke å være alene med din ex paramour. Hvis det er med en eks som prøvde å gjenvinne flammen, fjern han eller henne fra kontaktlisten din, Facebook-siden eller hva slags kommunikasjon du hadde.

Også, det ville hjelpe hvis din betydelige andre visste at du faktisk gjør en innsats for å unngå å gjenta de samme gamle mønstrene. Igjen, dette vil ikke være nok, men det er en start. Ikke bare vil det berolige partnerens sinn, men disse trinnene vil definitivt bidra til å forhindre et tilbakefall i gammel utrodsadferd. [Les: 10 store skritt for å motstå fristelsen i kjærlighet]

# 8 Vær tålmodig med partneren din. Avslutte affære er bare starten på en lang vei for å gjenoppbygge partnerens tillit til deg. Deretter vil det være noen dvelende beskyldninger, sporadisk paranoid oppførsel og skylden på siden. Ta det hele inn, men ikke la det krumme løsningen din. Dette er en del av prosessen.

Det er ingen bestemt tidslinje for dette, og alle par som er forferdet av utroskap, går gjennom det på forskjellige trinn. Men en dag, med nok tid og konsekvent innsats, kan partneren din sakte begynne å legge ned sine forsvar og lære å gradvis stole på deg igjen. [Les: Saker i et forhold og den virkelig store rollen ego spiller i den]

# 9 Søkebehandling. Til tross for din beste innsats, er det fortsatt mulig for forsoningsprosessen ikke å fungere som planlagt. Dette er hva pars terapi er for. Det er ingenting å skamme seg for. Faktisk bør du være stolt over at du er villig til å investere i profesjonelle metoder for å la opp forholdet ditt.

Men husk, terapi er ikke en kur over natten for din situasjon. Du må fortsatt konsekvent jobbe med å gjenoppbygge tillit på egen hånd. Tenk bare på terapi som et ekstra boost-skudd for å forbedre banen til et fornyet forhold.

Det er ingen rask løsning for å gjenvinne partnerens tillit. Utroskap kan være en engangs ting som vil forlate et dvelende spøkelse i forholdet ditt i årene som kommer.

[Les: 12 subtile tegn på en kjærlig romantikk som kan føre til at en partner drar]

Men hvis du bruker disse trinnene for å gjenoppbygge tillit etter utroskap, og du og partneren din er løst for å få ting til å fungere, kan du gradvis gjenoppbygge tilliten du trodde du hadde mistet. Lykke til!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar