9 Utdaterte treningsløsninger

Innholdsfortegnelse:

9 Utdaterte treningsløsninger - øVELSER 2023
9 Utdaterte treningsløsninger - øVELSER 2023
Anonim

1. Bruk alltid et vektløftebelte

"Å bruke et treningsbelte for ikke-maksimale løfter har vist å redusere kroppens evne til å rekruttere musklene som stabiliserer ryggraden," sier trener Joel Proskewitz (thestrengthcompany.co.uk). "De kan bidra til å holde kjernen braced under maksimal sammensatte heiser, men for mange mennesker bærer belter når du sitter på en benk for en biceps curl øvelse, noe som er latterlig. Styrke kjernen din gjennom planker og dødløfter er den beste måten å holde ryggraden stabil hele tiden. "

2. Å gå ned i vekt, trene i fettforbrenningsområdet

Det er sant at det bare er en måte å gå ned i vekt, men å trene i den fettforbrente hjertefrekvenssonen - rundt 65% av maksimal hjertefrekvens, slik at nesten alle kalorier du brenner kommer fra fett - er det ikke. "Du må brenne flere kalorier enn du forbruker. Slik skifter du fett, uavhengig av aktivitet eller intensitet, sier performancekonsulent Karl Bickley (fit2race.co.uk).

3. Fett blir til muskel

"Fett og muskel er to svært forskjellige vevstrukturer, og du kan ikke forvandle en type til en annen," sier Proskewitz. "Men å bygge muskelvev vil lette den akselererte brenningen av fettvev, noe som gjør deg slankere og sterkere."

4. Tren før du spiser

Teorien går ut på at det er best å trene på tom mage, fordi dette skaper et kaloriunderskudd som øker stoffskiftet ditt for resten av dagen. "Den beste tiden å trene er når du har tid til å trene hardt og effektivt," sier Bickley. "Forskning tyder på at den beste tiden er mellom 17:00 og 18:00 når kroppstemperaturen er høyest, men jeg anbefaler deg å trene når du finner det som passer best for deg."

5. Kjøring er dårlig for knærne

En 18-årig studie ved Stanford University i USA fant at det var ikke-løpere som var mer sannsynlig å lide slitasjegikt, en smertefull degenerativ felles sykdom enn de som kjørte regelmessig. Resultatene tyder på at fortau-pounding kan styrke bindevev som stabiliserer kneledd, og hindrer smerte på lang sikt.

6. Muskel handler om genetikk

"Din unike blåkopi for hvordan du ser er genetisk: for eksempel har du ingen kontroll over beinstrukturen," sier dr. Nick Evans, en konsulent ortopedisk kirurg (drnickevans.com). "Men selv om du er født med et fast antall muskelfibre, kan du gjøre musklene større gjennom vanlig styrketrening."

Se relaterte 8 Vanlige treningsfeil (og hvordan du unngår dem) De største matmytene busted

7. Trene hardt et hjerteinfarkt

Menn som trener kraftig i 2 timer 20 min hver uke reduserer sjansene for at de har hjerteproblemer med 40%, ifølge en studie i Canadian Medical Association Journal. Men å løfte tunge vekter eller holde statiske bevegelser kan øke blodtrykket. Blodtrykksforeningen anbefaler at personer med høyt blodtrykk bare løfter vekter under oppsyn av en kvalifisert trener.

8. Ingen smerte, ingen gevinst

"Musklene må jobbe hardt under trening og den" gode "smerten du føler deg fra muskelbrenning er nødvendig for vekst, sier Proskewitz. "Men denne smerten skal være tålelig. Enhver smerte som er for mye å bære indikerer at du presser for hardt og sannsynligvis vil føre til skade. "

9. Løft lys og lenge for å forbedre muskeltonen

"Det er ikke slikt som trening for muskelton, men du kan trene for å øke muskelstørrelsen og brenne fettet som dekker muskelen," sier Proskewitz. "Å løfte en tung vekt færre ganger vil bygge muskler og brenne fett, og hjelpe deg å se slankere ut."

Populært emne