9 Farer foreldre ansikt fra leketøy sine leker

Hvem trodde at tilsynelatende harmløse leker som barnet ditt eller smårollingen elsker å leke med, kan utgjøre en slik fare for voksne? Se opp for disse - du vil takke oss senere ...

Stepping på LEGO

Spisse hjørner og nobbles på en LEGO murstein betyr at smerten fra å gå på en (ofte når du har hatt mindre enn tre timers søvn og ikke betaler oppmerksomhet) er lik de tidlige stadier av arbeidskraft. På en måte.

Wallops fra en leketøy hengekøye

Babyen din lykkes med å peke på trepinner med hallen hans når han plutselig vender rundt med et lykkelig gnist og treffer deg i ansiktet. Au.

Shin-banging scootere

Mens småbarnet ditt lykkes med å veve inn og ut av folk mens du går til barnehage, når du må bringe scooteren hjem, henger den over armen din og smiler inn i din shin. Du prøver til og med å scoot sammen på det selv til du faller av det - hvordan gjør den lille din det så lett ut?

Faller av et romfartøy

Denne klassiske 70-talls leken er fortsatt populær nå, men når du prøver å demonstrere hvordan du hopper på hopperen til barnet ditt, blir du litt over-entusiastisk og hopper av i avstanden før den glir ut fra deg og du kollapser i en uverdig høyde.

Flicked loom band

Din slitne førskolelærer er besatt av å lage vevbåndsarmbånd, men når du prøver å lage din egen, strekker elastisk bånd av fingrene og rett inn i ansiktet ditt. Gah!

Skøyter på leketøy lastebiler og biler

Av en eller annen grunn har din pjokk en vane å forlate sin leketøy dumper og tog satt rett på bunnen av trappene, slik at når du går ned med en arm full av skitten vask, går du på den og går hodet over hæler, kollapser i en haug nederst på trappene.

Sitter på Barbie

Eller Barbie lille plastsko. Barnet ditt har gått ned for natten, du har hilst deg et glass vin og du har nettopp kollapset på sofaen. Men vær så snill, hva er den skarpe tingen som graver inn i din venstre balle? Det er hele plaststøpt av Frossen

Ride-ons squashing tærne

Det er ikke noe kortere enn å se førskoleren din pusse rundt på sin tur. Det vil si, til han kjører rett over foten din.

Smertefull emballasje

I virkeligheten starter farene ved leker før din lille har selv begynt å leke med dem. Det store antallet fiddly bånd og den støpte plastemballasje som synes å ha blitt smeltet permanent sammen, kan bety at du bare får dem ut for at babyen din kan leke med, kan ta 15 minutter. Du ender opp med papirkurver og plast 'brenner' fra å rive på den. Og når du tyder på å hacking på det med et saks, vet du det kan bare ende i tårer ...

Har du noen gang lidd noen leketøysrelaterte skader? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor?

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar