9 Effektive måter å slutte å være så trøtt og usikkert

Tror kjæresten din at du er trengende? Finn ut hvor trang du er, og bruk disse 9 måtene å slutte å være trengende og usikker i forholdet ditt.

Er det ikke bra å være forelsket? Det er noen som alltid kommer til å være der for deg. Han er noen som vil lytte til deg, gi deg råd, trøste deg på dårlige dager og få deg til å føle deg bedre. Han kan hjelpe deg med oppgaver, ringe deg hver time eller dusje deg med gaver og komplimenter! Er det ikke bare å gjøre livet så perfekt?

Å se på forholdet ditt gjennom rosefarvede briller er vanlig i starten. Men når du tar av de brillene og prøver å objektivt se på hva som skjer i ditt forhold, hva ser du?

Ser du en jente som alltid kjører til kjæresten sin for hjelp? Ser du en jente som alltid sms, ringer og sender e-post til kjæresten sin, selv om hun vet at han er opptatt på jobb? Ser du en jente som trenger konstant kjærlighet og tilbedelse fra kjæresten sin for å føle seg bra om seg selv?

Hvis noen av disse uttalelsene beskriver hvordan du oppfører deg i forholdet ditt, så er det en mulighet for at du er trengende og / eller usikker.

Gi deg selv et øyeblikk og prøv å se om det er enda en innfatning av en sjanse for at du kan kvele kjæresten din med clinginess.

[Les: Hvordan elske noen uten å miste dem med for mye kjærlighet]

9 effektive måter å slutte å være trengende og usikre i kjærlighet

Tror du at du er trengende eller usikker? Vel, ikke bekymre deg, det er mange måter du kan kontrollere denne oppførselen, slik at partneren din ikke føler at du kveler friheten ut av ham. Du må bare svekke deg av din trengende oppførsel og gi ham plass til å kreve for deg.

# 1 Donâ € ™ t røverkjøp for tid. Å holde faner på hvor ofte du er sammen, er ikke en sunn forholdsadferd. Du kan ikke fortelle ham at bare fordi han er ute med sine kamerater i dag, må han være med deg hele dagen i morgen.

Han burde ikke â € œpayâ € Â for å gjøre de tingene han ønsker. Hvis dette fortsetter, kan han bli fristet til å gå bak ryggen når han vil gjøre noe bare for å unngå at du får oppstyr. Dette kan enten føre til flere løgn eller han blir lei når du ber om mer tid. Husk at det er kvaliteten på tiden du bruker sammen, ikke mengden. [Les: 30 super sexy måter å holde en fyr virkelig interessert i deg hele tiden!]

# 2 Få en hobby, helst en som kan forbedre selvtillit. Det er mange ting du kan gjøre for å forbedre ferdighetene du allerede har. Elsker å jobbe med hendene dine? Det er mange DIY prosjekter der ute! Har du et øre for musikk? Kanskje musikk leksjoner ville fungere. Vil du være i bedre form? Prøv en trendy ny trening.

Ikke bare vil dette hjelpe deg med å øke selvtillit ved å forbedre dine ferdigheter, men det vil også holde deg opptatt nok til å gi kjæresten din litt plass. [Les: 13 oh så gode måter å imponere på fyren uten problemer]

# 3 Gjør kommunikasjon en jevn handel. Ta en titt på tekst- eller nettbaserte samtaler med kjæresten din. Tar du opp mer enn 70% av taleplassen? En god måte å unngå å bombardere kjæresten din med meldinger, er å sikte på likestilling.

For eksempel, når du sender ut en tekst, kan det være fristende å sende en oppfølging. Hopp over oppfølgingen og gjør startteksten til en samtale starter. Spør om dagen, nevne noe han vil være interessert i eller til og med spør ham om for drinker. Vent nå tålmodig på svar før du sender en annen tekst til ham. I mellomtiden vil du kanskje jobbe med hobbyen din. [Les: Hvordan stoppe besettelse over en fyr du liker]

# 4 Ikke la sjalusi styre forholdet ditt. Sjalusi kan føre til så mange stygge scenarier at den trenger sitt eget bibliotek! Men tingen om sjalusi er at den kan danne sin egen onde syklus. Du kan begynne å føle deg trengende, men dette vil føre deg til å være sjalu overfor andre som tar opp kjæresten din tid.

Hvis du ofte føler sjalu når partneren din ikke er med deg, bombarderer han med tekster eller beskylder ham av utroskap, vil det ikke hjelpe. I stedet, hva du kan gjøre er å prøve å ha en liten tro. Rolig og vær rasjonell. Hvis han ikke er kjent for å ha et vandrende øye, eller hvis han bare er på jobb, kan du prøve sitt beste for å tro på ham når han sier at han ikke gjør noen på siden. En liten tillit kan gå langt!

# 5 Hold dine forventninger realistiske. Din partner er ikke perfekt, og han kan ikke alltid være der for å hjelpe deg med alt. Det bidrar til å innse at han også har et liv å leve: familie å være med, venner å henge med, og en jobb å utmerke seg på.

Når han ikke er tilgjengelig for å være med deg eller å snakke med deg, er det ikke et tegn på at han ikke bryr seg om deg. I stedet er det et tegn på at han også har andre prioriteringer. Selv om han alltid har vært den ene personen du kan stole på for noe, kan han ha innsett at det er på tide å hjelpe deg med å bli mer selvstendig ved å la deg gjøre ting alene. Donâ € ™ t ta hans manglende evne til å være der som en avfront. [Les: Er han virkelig glad i deg? â € "20 sikkert tegn til à ¥ kjenne sannheten!]

# 6 Gi deg en times tekstgrense, hvis du er konstant teksting. Når du har telefonen på deg hele tiden, er det fristende å bare sende beskjed til kjæresten din når du tenker på ham.Prøv å bekjempe dette ved å sette en grense for deg selv.

Det er mange måter du kan sette opp en grense på: Du kan gjøre noen oppgaver i en time eller to før du smser på ham. Du kan se på noen TV med telefonen i det andre rommet. Du kan holde telefonen i skuffen mens du er på jobb, så du vil bare kunne skrive til ham når du er ferdig med en viss jobb.

# 7 Respekter hverandres plass. Når han ber om alene tid, må du sørge for at du respekterer det. Alle trenger litt stille tid for å komme seg vekk fra alt. Men tro ikke at når han ber om plass, skyver han deg bort. Det betyr bare at han holder seg fra å bli kvitt av alle de tingene han har å håndtere hver dag.

Når du gir ham sin egen tid, husk at det ikke er fordi du gjorde noe galt. Snarere er det fordi alle trenger å lade opp fra tid til annen. Kanskje dette også kan være den perfekte tiden for deg å få litt alene tid også. [Bekjennelse: Jeg er en kjæreste som er for klossete og trengende!]

# 8 Er det noe som mangler? Noen ganger kan behovet komme opp når vi trenger noe, og vi leter etter det i vårt forhold. For eksempel kjeder du deg om jobben din, og du leter etter spenning. I stedet for å gå der ute og søke etter bedre arbeidsmuligheter eller mer interessante oppgaver, ringer du opp kjæresten din og inviterer ham til en spennende dato.

Men selvfølgelig, siden han bare kan gi deg så mye, vil du fortsette å ha mer og forvente mer. Ikke bare vil dette avgjøre ham, men det vil heller ikke løse problemet med å søke spenning i et helt annet aspekt av livet ditt. I dette tilfellet er det sjefen din, du skal snakke med, ikke det du er dating på! [Les: 15 typer dårlige kjærester som gjør en fyrs liv helvete]

# 9 Noen ganger er det han, og ikke deg. Vi kan noen ganger begynne å føle oss usikre når vi føler at vi får tak i vårt forhold som glir bort. Så det vi gjør er å prøve å klamre seg på det ved å be om kommunikasjon, å gå ut på datoer ofte, og i utgangspunktet prøver å gjenopplive hele greia.

Det kan imidlertid også være tidspunkter når det gjelder hvordan vi prøver å holde slutten av fyndet, det er vår partner som ikke lenger er interessert. Hvis du tror dette skjer i ditt forhold, foreslår vi at du snakker med ham om det. Hvis han innrømmer at han ikke er så investert som han en gang var, kan du begge prøve å jobbe med den, eller så mange andre par ville gjøre, bare la det gå.

[Les: 13 tegn på en klamrende kjæreste og enkle måter å unngå å være en]

Å være trengende og usikker er en ond sirkel. Og når du begynner å føle det, blir det nesten alltid bare verre med tiden! Så neste gang du føler deg usikker, ikke gjem dine følelser eller tvang om det, bare bruk disse 9 tipsene eller snakk med mannen din om det.

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar