9 Samtale No-Noâ € ™ s i et nytt forhold

Du vil kanskje snakke om hver liten detalj i et nytt forhold, men unngå disse 9 store samtale nei-nei hvis du vil ha den perfekte starten!

De første par ukene i forholdet er vanligvis det mest morsomme og spennende.

Det er den tiden da du oppdager de sjarmerende lille kjendingene som gjør at du blir enda mer forelsket i partneren din.

Det er også tiden du bygger langsomt, både den følelsesmessige og fysiske forbindelsen.

Men nye relasjoner er alltid i en usikker tilstand.

Du har ikke investert mye tid i forholdet ditt, så det er enkelt for en av dere å plutselig gå ut eller misforstå de andre personens intensjoner.

9 samtaler for å unngå i et nytt forhold

I relasjoner som bare er noen få uker gamle, er det visse samtalemengder som du sannsynligvis bør lagre for tre eller seks måneder.

Noen samtaler på denne listen er ikke inkludert, fordi du vil lure din partner til å tro at du er perfekt, men fordi du kanskje vil vente til partneren din forstår mer om dine forhold før du forteller dem.

Så uten videre, her er 9 ting du bør tenke to ganger før du får det opp i et nytt forhold. [Les: Nytt forholdsråd for en perfekt start i kjærlighet]

# 1 Ekteskap. Nei, nei, nei og en annen stor nei! Ingenting skremmer av en partner mer enn plutselig å lage planer for hvor, når og hvordan vil du bli gift. Det er som om du allerede bygger en vegg rundt partneren din for å sørge for at han eller hun stikker rundt for bedre eller verre, i sykdom eller i helse.

Selv offhand kommentaren som â € œThings kommer til å bli så annerledes når vi er gift!  € œ eller â € œJeg vil ha dette til vårt bryllup Kina, kan det sette av alarmklokkene i din partnerâ € ™ s hode . [Les: Hvordan finne ut den riktige alderen for at du skal gifte deg]

Selv om et forhold virkelig er det første skrittet for å gifte seg, hvorfor skal du rush? Ta det sakte, slapp av og la ting strømme før du diskuterer altfor seriøst.

# 2 Flytter inn I likhet med å snakke om ekteskap, snakker det om å flytte inn også en stor mengde press på partneren din. I motsetning til ekteskap, som krever litt planlegging, kan innflytelse gjøres om noen dager. Bare å nevne det i samtalen kan allerede få din partner til å føle at du betyr at du burde gjøre det.

Tenk deg om partneren din, slått av ved å snakke om å flytte inn, endelig bestemmer seg for å gi det et skudd. Men hva om det da viser seg at han eller hun er en slob, en insomniac eller en snorer? Du kan ikke bare ta tilbake ordene dine og sparke dem ut. Et ord av råd: Ikke snakk om å flytte inn før du har fått vite din partner mye bedre. [Les: 5 ting å vite før du går inn og 10 ting å vite umiddelbart etter å ha flyttet inn]

# 3 Kids. I motsetning til ekteskap og innflytelse, er barna for livet. Du snakker om et ekte levende menneske som kommer til å være en fast fixtur i livet ditt. Du må mate, kle seg, bade og utdanne dem.

Å snakke om barn generelt er faktisk bra. Det viser din partner hva dine synspunkter er på å ha barn. Men å snakke om barn du vil ha med partneren din, kan være litt for mye for et nytt forhold. Igjen, rolig det ned, og hellig den samtalen for de senere månedene? Eller årene. [Les: 50 perfekte få-å-vite-du spørsmål til en ny romantikk]

# 4 Personene du har datert. Nå er dette et spørsmål om preferanse. Noen mennesker har det bra med å snakke om deres relasjonsportefølje på første date, men andre er mer bekymret.

Ofte kommer det spørsmål som: "Du er en slik fangst! Hvorfor har du vært singel så lenge? Og det er når relasjonshistorien din utfolder seg. Men gjør ikke det til en novella om hva som skjedde i hvert forhold du har skrevet inn. Lagre mer gritty detaljer for senere.

For å hindre deg i å gå for mye detaljert om alle relasjonene du har vært i, kan du prøve å oppsummere din datings historie så godt du kan. Prøv noe som â € œDen siste fyren jeg daterte var ikke virkelig på samme side som meg. Så vi avsluttet det på gode vilkår. Det er det. "[Les: Den riktige måten å snakke om tidligere relasjoner]

# 5 Den ene ex. Det vil alltid være den ene ex som hadde størst innvirkning på deg. Han eller hun kan ha endret dine synspunkter på dating, på deg selv, din karriere, eller omtrent alt.

Du kan være over dette ex, og han eller hun kan ikke lenger være en truende skygge over dine fremtidige relasjoner, men hvis du snakker om denne eksas innflytelse mer enn du burde, kan det være at du ikke tror at du er over han eller henne ennå.

Enhver snakk om exes kan føre til at partneren din sammenligner, og hva er verre hvis det er samtaler om "ex." Det ber bare om usikkerhet og tvil. Lagre denne samtalen for når du og din partner er mer etablerte og sikre i forholdet, slik at ikke engang bare omtale av eksamens navn vil faze deg eller din partner.

# 6 Familieproblemer. Hvis du kommer fra en urolig familie eller har problemer med familien din, kan det hende at en ny partner ikke er den beste personen til å snakke om det.Jo, de kan gi støtte og veiledning, men det er noen ting som ikke bør deles med mennesker utenfor familien.

Bare tenk på det på denne måten, vil du dele intime og potensielt fordømmende detaljer om familien din til noen som du nettopp har startet dating. Er det virkelig en god ide å stole på ham eller henne med denne informasjonen? [Les: 25 samtaler som skaper helt gode relasjoner]

# 7 Money matters. Ta opp penger snakk for tidlig i forholdet, og partneren din kan begynne å tro at du kan være i den for pengene, eller du vil begynne å kontrollere hverandres økonomi. Ta det opp for sent, og du kan ende opp med å dele noen i et år før du finner ut at de har en $ 100k kredittkort gjeld pluss $ 20k i studielån.

Hvis du bare har vært dating i noen måneder, kan det være nok å snakke om inntektskilden din * din jobb eller hvis du mottar støtte * og hva dine økonomiske prioriteringer er * designer klær, boliglån, leie, besparelser * .

# 8 Din mening om ting som betyr noe for ham eller henne. Det er godt å ha en mening og å stemme det ut på den minst støtende måten. Men hvis du har litt kritikk for noe din partner bryr seg om, kan det ikke være på tide å stemme det ut enda.

Konstruktiv kritikk på garderoben eller hennes sminke er ok. En kommentar her og der på en dårlig vane kan til og med ende opp med hjelp. Men når du begynner å snakke, snakk om partneren din familie, venner, karriere eller selv hans eller hennes sports team, forventer kaos å oppstå. Selv ting som virker trivielle for deg, kan bety verden til din nye elsker, og det kan forvandle seg til en sammenbrudd som venter på å skje. [Les: 50 forholdsspørsmål for å teste din kompatibilitet med det samme!]

Relasjoner trenger et fundament av tillit og forståelse. Nye relasjoner har ikke mye av dette ennå ennå. Og tillit og forståelse er de tingene som puter slaget når du forteller partneren din at du ikke liker noe han eller hun er følelsesmessig investert i. Uten det, vil du høyst sannsynlig bli droppet som en varm potet.

I tillegg er det også en god ide å vente det før du danner en konkret mening. Kanskje vennene du hater nå, kan bli dine beste venner. Din venns mamma kan bli en mer sympatisk figur når du blir kjent med henne bedre. Hvem vet? [Les: 12 tips for å være et fantastisk par som er misunnelig av alle andre!]

# 9 Veldig rar fetisher. Ikke nå, kanskje ikke noensinne?

I virkeligheten er alt du snakker om i ditt forhold din virksomhet. Samtalene nevnt her er bare en guide for deg å la de første ukene av forholdet ditt gå litt jevnere.

Hvis det er noe du føler at du må snakke med partneren din om, så er det din prerogative.

Men husk, hvor lang tid forholdet ditt har hatt til å blomstre, kan stave forskjellen mellom å bli brått dumpet og bli ønsket velkommen med åpne armer.

[Les: 9 forholdsfaser hvert eneste par går gjennom]

Så hvis du er i en ny romantikk, husk bare disse 9 samtalene som unngås best i et nytt forhold. Og utover disse emnene, bare snakk ditt hjerte ut!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar