9 Awkward tegn på at du har dårlig sex med kjæresten din

Du kan elske din partner, men er ditt sexliv mindre enn tilfredsstillende? Bruk disse 9 tegnene for å vite om du setter opp med et dårlig seksuelt forhold.

Det er ingen hemmelighet at kvinner fever orgasmer.

Noen kvinner gjør det så ofte at deres partnere bare antar at de gjør en god jobb å fornøye dem selv med minimal innsats som blir satt inn i gjerningen!

Dette er absolutt ikke bra da det inviterer middelmådighet til soverommet, noe som uunngåelig vil føre til et tørt, utilfredsstillende og kjedelig sexliv.

Uansett deres erfaringsnivå, innser de fleste ikke engang at de sitter fast og sover sammen med noen kjedelige til de går videre til sitt neste forhold.

Dette gjelder spesielt for par som har vært i langsiktige forhold.

[Les: 22 vanlige grunner til at kvinner feiler det så mye!]

De blir simpelthen så vant til å gå gjennom seksjonsbevisene som de mister kontakten med, noe som gjorde det krydret, sexy og spennende i utgangspunktet.

Det er derfor mange mennesker har en tendens til å føle seg overveldet når de begynner å danse noen nye, ikke på grunn av den følelsesmessige friskheten som følger med forholdet, men snarere gjenoppdagelsen av godt og spennende sex!

9 signerer at du har dårlig sex med partneren din

Uansett hvor mye du elsker din betydelige andre, kan du dessverre ha utilfredsstillende sex med ham eller henne.

Hvis du har vært sammen med partneren din altfor lenge, eller hvis du mangler den seksuelle opplevelsen som kreves for å kunne gjøre forskjellige sammenlikninger mellom elskere, er de øverste 9 tegn på at du har dårlig sex.

# 1 Du tenker på noe annet. Den første indikasjonen på at du har middelmådig eller rettferdig dårlig sex er når du tar deg selv og tenker på noe annet mens du blir pleasured.

Tilfeldige tanker kan variere fra noe som å lage en mental dagligvarebutikkliste, analysere den nyeste episoden av å holde opp med Kardashians, eller bare tenke på resterende sjokoladepudding i kjøleskapet. Hvis du finner at tankene dine ofte blinker til andre ting mens du har sex, har du sannsynligvis ikke en veldig god tid.

Det samme gjelder å fantasere om en annen seksuell opplevelse som du hadde mens du gjorde gjerningen. Hvis du må grave inn i fordypningen i tankene dine for å dredge opp et gammelt minne om en morsom seksuell escapade som du hadde tidligere, har du definitivt ikke et godt sex nå. [Les: 9 utrolig varme forspilltips du kan bruke i sengen akkurat nå]

# 2 Du tenker på noen andre. I tillegg til å tenke på noe annet, har du sannsynligvis dårlig sex hvis du tenker på noen andre mens du kjøper den sammen med partneren din. Hvis du trenger å fantasere om noen andre bare for å slå deg på, har sizzle og fizzle lenge forlatt ditt nåværende forhold og sammen med dem, seksuell lidenskap også.

Enten det tenker på favorittrolleren eller den sexy kelneren på TGI Fridays, hvis du finner dine tanker rovingende til noen andre mens du er midt i kjønn, har du et problem.

# 3 Du kan ikke vente på at den skal slutt. Akkurat som å se en dårlig film, har du sannsynligvis bla sex hvis du ikke kan vente på at økten skal være over. Tanker som, â € œJeg håper han cums snartâ € og â € œOh, min gud, dette tar alltid. â € Â er åpenbare indikasjoner på at du ikke har det bra.

Husk at hvis sexet virkelig var så godt som du forteller deg selv, ville du aldri ha det til å ende, og selv om det gjorde, ville du gjerne gjøre det igjen. Noe mindre enn det kan kategoriseres som middelmådig eller dårlig sex. [Les: 20 seksuelle problemer i ditt forhold som lett kan unngås]

# 4 Du liker bare en posisjon. Enten det er doggy stil, omvendt cowgirl eller noe annet som klyser din fancy, hvis du eller din partner går av fra bare én posisjon, er det stor sjanse for at du har dårlig sex. Sex er en handling av kjærlighet og glede som er ment å være nytes, uansett hvordan du gjør det.

Det er ingenting galt hvis du har en tendens til å grave mot din favoritt seksuelle stilling hver gang du elsker deg. Det er menneskelig natur å oppsøke mest glede i alt vi gjør, og sex er ikke noe unntak. Men hvis du finner ut at du bare kan nå orgasme når du er i en bestemt stilling, må du alltid huske at godt sex skal la deg eksperimentere og bli begeistret i enhver posisjon eller form. Hvis dette ikke er tilfelle, har du sannsynligvis dårlig sex. [Les: 20 hot sex ideer for å blåse loverens sinn i sengen]

# 5 Du føler deg mer fornøyd på masturbating. Et annet rødt flagg som du ikke har god tid i sengen, er at du får mer tilfredshet ut av masturbating. Hvis sex med partneren din er bra i det hele tatt, er det ingen måte at du ville velge å leke med deg selv om å gjøre gjerningen med en virkelig varm kropp.

Det er ikke noe galt med å supplere ditt sexliv med en liten personlig tilfredshet, men hvis du synes at det å leke med deg selv er langt mer spennende, kan det hende du har et problem.

# 6 Du foretrekker quickies. Dette kan knyttes til det tredje punktet som er gjort ovenfor. Hvis du foretrekker quickies i motsetning til en hel natt med lidenskap i sekken, føler du sannsynligvis denne måten fordi du ikke helt nyter deg selv. Donâ € ™ t misforstå oss. Vi elsker quickies like mye som den neste personen. Men tingen er, hvis alt du vil ha er quickies, er det en sannsynlighet for at du bare vil få gjerningen ferdig og ut av veien fordi du ikke vil kaste bort tiden din på noe som gir deg liten eller ingen glede.[Les: 10 frække sexspill for par å føle seg kåt igjen!]

# 7 Du kommuniserer ikke. Dette kobler direkte til å snakke skittent. Hvis du er sjenert eller redd for å snakke skittent og fortell partneren din nøyaktig hva som slår på, får du sannsynligvis ikke det beste ut av sex.

Å gjøre kjærlighet bør bety at både dine behov og ønsker blir fullt møtt. Hvis du ikke snakker under sex for å la partneren din vite hva som gleder deg, hva er poenget med å ha sex i utgangspunktet hvis du ikke skal ha en fantastisk tid? [Les: 14 tips for å få partneren din til å åpne opp og kommunisere om sex]

# 8 Du forlater rett etterpå. Hvis du eller din partner umiddelbart dekker, klær, eller beveger seg bort fra hverandre for å stoppe å avsløre din nakenhet, vær oppmerksom på at dette er et rødt flagg. Kjønn er en intim og privat affære, og hvis du ikke er komfortabel og trygg nok til å avsløre deg selv etter å ha gjort gjerningen, har du sannsynligvis ikke tankene som du tror du er.

Sex blir utvilsomt forhøyet til et helt nytt nivå hvis du er helt komfortabel rundt den andre personen. Enten det er med din langsiktige partner, sexkammerat eller en nattstand, kan du mer eller mindre måle om det er flott sex på hva som skjer rett etterpå. [Les: 14 tips for å føle seg sexy og ønskelig hele tiden]

# 9 Du søker glede fra andre utsalgssteder

Det er ikke noe galt med å hengive seg i en dampende roman hver så ofte, eller snike en titt på en pornofilm eller to. Men hvis du får mesteparten av seksuell utgivelse fra disse utsalgssteder og ikke fra ekte sex med partneren din, har du et problem. Modige bøker og kinky videoer er ment å tjene som et tillegg til ditt eksisterende seksuelle forhold, ikke som dine viktigste go-to-outlets.

[Les: 10 raske måter å komme over en seksuell tørr stave med minst mulig innsats]

Hvis du opplever noen av disse 9 tegnene, har du dårlig sex i ditt eget forhold, ikke bekymre deg. Det er ikke over alt. Bekreft det, og prøv å gjøre endringer. Tross alt kan sex bare være så fantastisk som dere begge vil at det skal være!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar