Den 80 20 Regelen i Forhold og Ditt Kjærlighetsliv

80-regelen i relasjoner kan virke forvirrende først. Men forståelsen av dette konseptet kan hjelpe deg med å forandre forholdet ditt til det bedre.

Livet er ikke perfekt.

Det er ikke ment å være.

Noen ganger er det de små byrdene og vanskelighetene i livet som gjør alt verdt og meningsfylt.

Men da igjen, er det de store problemene som kan gjøre livet og romantikken elendig også.

Hva om du kunne finne en måte å steamroll alle problemene i et forhold vekk med den minste innsatsen?

Det kan gjøre livet så mye bedre, tror du ikke?

[Les: 25 forholdsregler for vellykket kjærlighet]

80 20-regelen i relasjoner

Når du er i et forhold til noen du elsker, kan det være noen ting du ikke liker om dem.

Tross alt er ingen av oss helt kompatible med hverandre hele tiden.

I begynnelsen av et forhold, når dere begge fortsatt lærer om hverandre, kan forholdet virke perfekt.

[Les: Tips for å få et perfekt nytt forhold]

Men over tid begynner små forskjeller å kaste seg opp.

Det kan være like verdig som hvilken type film du liker, helt til hva du liker å gjøre over helger eller på ferie.

Når tiden går forbi, vil du begynne å se at de små forskjellene kan føre til flere forskjeller. Og så til slutt innser dere begge at dere er helt forskjellige mennesker med forskjellige ønsker og liker i livet.

Hva gjør du da? Virkelig, dere begge virket perfekt for hverandre i starten, og plutselig ser du ut til å ha helt forskjellige interesser. [Les: De viktige reglene for å ta en pause i et forhold]

Det skjer for oss alle.

Men det beste er at disse forskjellene er fullstendig reparerbare.

Hva er 8020-regelen egentlig?

For et århundre siden la en italiensk økonom, Vilfredo Federico Pareto, et par ting fra hans bakgård. Han så at 80% av landet i Italia var eid av 20% av befolkningen i Italia. Han observerte også at 80% av erter fra hagen hans var inneholdt i bare 20% av erpudene som vokste i hagen hans. Med disse figurene som referanser og andre observasjoner utviklet han et prinsipp som senere ble kjent som Pareto-prinsippet eller 80-regelen.

Kan en økonoms syn påvirke relasjoner også?

80 20-regelen kan virke som en perfekt økonomisk modell, men det kan passe godt inn i problemer i et forhold også.

Den enkleste måten å tolke den med hensyn til kjærlighet og relasjoner er dette, 80% av alle frustrasjoner i et forhold er forårsaket av bare 20% av problemene. [Les: Tegn for å vite om du ikke er forelsket lenger]

Ved å ta en titt på våre egne relasjoner og kjære liv, kan vi se at de fleste av de store frustrasjonene og irritasjonene er forårsaket på grunn av et par grunner, selv om du ikke har forstått det ennå.

Irritasjoner som klær som ligger rundt i rommet, tar aldre å kle på seg, eller bruker for mye tid sammen med venner eller via telefon, kan være mange i antall, men de er alle små irritasjoner som blir forstørrede fordi du allerede er lei deg av partneren din for en annen større grunn. [Les: Den riktige måten å argumentere i et forhold]

Verden virker på et sett med globale prinsipper. Og det som fungerer i ett område av livet, kan også fungere i et annet område av livet ditt også.

Forstå kjærlighet gjennom 80 20-regelen

Du kan føle at hele forholdet ditt faller fra hverandre, eller at dere begge har dratt bort fra hverandre over tid. Men alt du trenger å gjøre er å fokusere på noen dypere rotte problemer for å sortere alle problemene i forholdet ditt.

For å bruke 80 20-regelen i relasjoner i ditt eget liv, er det første du må gjøre, å slutte å bekymre deg for 80% av tingene som forstyrrer noen av dere om forholdet ditt. Alle av oss bruker så mye tid på å bli irritert av de små tingene som plager oss til at vi mister det store bildet som virkelig skaper alle disse problemene. 'Hvorfor er forholdet ditt forandret?' Er et bedre spørsmål å spørre i stedet for 'hvorfor oppfører han / hun seg?' [Les: Hvordan fikse et komplisert forhold]

Eksempler på 80 20 regel i relasjoner

Her er noen eksempler på mindre irritasjoner du kan tenke på. Nå kan disse irritasjonene virke som en stor avtale og noe som er verdig å bli frustrert.

# Din partner kommer sent fra jobben.

# Din partner liker ikke å gå ut etter at de kommer hjem.

# Din elsker er ikke romantisk lenger. [Les: 25 romantiske gestus for hverdagen]

# Din partner tilbringer hele tiden alene, spiller spill eller ser på fjernsynet.

# Din partner sovner så snart de kommer i seng.

Men stammer de ikke alle fra samme grunnårsak?

*Du føler deg forsømt*

Mens det kan være utallige frustrasjoner i kjærlighetslivet, kan de virkelige årsakene til hvorfor de alle kaster opp, være en håndfull.

Hva bør du gjøre for å gjøre forholdet ditt bedre?

Alle relasjoner opplever ujevn patcher eller forvirringer av og til. Men de kan alle løses ved å innse den viktigste faktoren. Det er alltid en grunnårsak til de større problemene. [Les: Hvordan bli forelsket for alltid]

Adresse 20% av problemene som forårsaker 80% av frustrasjonene i forholdet. Og du vil kunne sortere de mer merkbare problemene underveis.

I et perfekt forhold fokuserer ikke elskere på rengjøring av overflaten.De kommer til bunnen av problemet selv om det er messiere. Kom alltid til grunnårsaken. Du vil oppleve et bedre forhold og et lykkeligere liv, bare ved å følge et prinsipp om økonomi i kjærlighetslivet ditt, kalt 8020-regelverket. [Les: Tegn på et godt forhold]

Men bare et ord av forsiktighet skjønt, med fokus på 20% av problemene kan rydde det viktigste av problemer i et forhold. Men noen ganger må du også se på de andre 80% av små problemer nå og da og luke dem ut.

[Les: Ting å snakke om å skape et perfekt forhold]

80-regelen i relasjoner er fascinerende og kan hjelpe deg å forstå hva som betyr noe i et forhold. Men det er opp til din vurdering å finne og fokusere på de riktige detaljene og ta et forbigående blikk på de mindre problemene som kaster opp nå og da.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar