8 måter å holde barnet ditt trygt rundt fyrverkeri og bål

Husk, husk den 5 november? Mens et fyrverkeri kan være magisk tid for tots, er det sikkerhetstiltak du må ta

Fyrverkeri natt er en av de beste nettene på året for hele familien, da nattehimmelen lyser opp med utrolige lysdisplayer. Og la oss ikke glemme sjansen til å skåle marshmallows på bålet. Men mens fyrverkeri er fantastisk å se de kan være støyende og skummelt for små barn.

For å sikre at familiens natt går av med et slag, følg vår ekspertråd for en trygg natt rundt.

1. Berør støyen

Babyens ører er superfølsomme og støyen fra fyrverkeri vil trolig være den høyeste lyden hun noensinne har hørt. Hvis fyrverkeri settes på et lite sted som en hage, hold henne inne og la henne se fra et vindu.

Hvis du ser på en skjerm i en park, må du holde barnets ører beskyttet (fra både lyd og kulde) med et par ørepropper. Du kan også kjøpe baby ørepropper, som er enkle - og trygge - å sette inn i babyens ører. Hvis du fortsatt tror det er for mye støy, kan du prøve å se på lysene fra innsiden av bilen din med babyen din for å dempe lyden enda mer.

2. Hold barnet ditt med deg til enhver tid

Ikke slipp barnet ditt for enda et sekund når fyrverkeri blir satt av eller det er et bål i nærheten. Hvis du trenger en badepause, ta henne med deg eller legg henne trygt i armene eller en slektning eller venn du kan stole på.

3. Vær forsiktig med sparklers

Sparklers kan se barnevennlige og lage flotte mønstre, men de kan nå temperaturer på 982 ° C og er ikke egnet for underfives.

Hvis du bestemmer deg for å gi barnet ditt en sparkler, må du alltid holde henne vekk fra ansiktet, klær og hår og sørg for at hun har på seg hansker for å beskytte hendene.

4. Fjern av varmen og fyrverkeri

På offentlige skjermer er det vanligvis en sikkerhetslinje som du burde holde deg bak, og hvis du er i en privat hage, så hold deg så langt unna som mulig, der fyrverkeri er avstengt.

De samme reglene gjelder med bål, som kan bli veldig varmt og gjøre babyen ubehagelig.

5. Hold babyen varm

Til tross for bålen er sjansene at nattluften blir ganske kjølig, så hold din tota innpakket opp varm. Lag, en frakk og en lue, skjerf og hansker combo bør gjøre kunsten!

6. Kjøp lovlig fyrverkeri ...

... og gjør aldri din egen (selv om partneren din anser seg som en D.I.Y).

Juridisk fyrverkeri vil være tydelig merket med produsentens navn og logo og er mye tryggere å bruke. Før du bruker dem, oppbevar dem på et kjølig, tørt sted som din toto ikke kan nå.

7. Hold vann i nærheten

Ha en bøtte med vann og slange på standby i tilfelle noen av fyrverkeri forårsaker ulykker. Og suge alle fyrverkeriene i en bøtte med vann før du kaster dem bort.

8. Vær forberedt på å forlate displayet tidlig

Noen babyer mesmeriseres av fyrverkeri, men andre blir veldig opprørt av all støy, lyse lys og folkemengder, så det er en god ide å ha en flykteplan (og rute) i tankene.

Feirer du bål natt? Gi oss beskjed nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar