8 måter å få spedbarnet begeistret på julen

Innhold

Julen teller ned er offisielt på! Mellom kortskriving og navigering av julekjøpsmengder, få din pjokk enda mer spent enn hun allerede er, og gjør det til en magisk tid med disse morsomme ideene.

>> LES: KULTURGUIDE GUIDE FOR TODDLERS

Lag en nedtelling

Enten det er med en Advent-kalender, sjekker dagene sammen på kjøkkenveggplanleggeren, eller til og med en av de søte appene på telefonen din, som tipper ned dagene for deg, gjør et daglig øyeblikk for å fortelle barnet ditt hvor lenge det skal gå.

Finn et bibliotek

Noen av våre favoritt festlige leser for små barn inkluderer The Jolly Christmas Postman (£ 12.99, Puffin) og julekolleksjonen av Mr. Men. Eller ta en familiefilm ettermiddag en lørdag - tenk Elf, Miracle On 34th Street eller Santa Claus: The Movie.

Ta en festlig lys tur

Bind inn i bilen en tidlig kveld og kjør rundt for å se på julelysene i ditt lokale område. Din pjokk vil elske å se dem blinke, og det er alltid noen som går ut med en seriøs spot-it-from-space innsats.

Skriv til julemannen

Sett deg ned og skriv et brev slik at småbarnet ditt kan skrive navnet sitt eller tegne et bilde sammen for å sende til farsjule.

Få baking

Gingerbread trær. Kjeks baubles. Snømenn møter cupcakes ... Lag et rot i kjøkkenet og la småbarnet hjelpe deg med blanding / glasur / dekorasjon for å vise henne alle de morsomme tingene som er involvert i opptil 25.

Lag en strømpe

Bruk en håndverk eller rotete leke økt for å hjelpe barnet ditt til å lage sin egen strømpe. Klipp de to fasene ut av stoffet, sy sidene opp og legg til et bånd for å henge det. Det trenger ikke å være perfekt - Santa vil ikke dømme. Dekorer sammen med filtformer, og til og med legge til navnet.

Elv deg selv!

Enten du er tre eller 30, er det stort latterpotensial i å gi hele familien din en danselv makeover. Besøk elfyourself.com for gratis webverktøy - alt du trenger er bilder å laste opp.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar